Agenția Europeană pentru Medicamente a adăugat un nou efect secundar al vaccinurilor ARN-mesager: perturbarea ciclului menstrual la femei. Când vor recunoaște și moartea subită ca „efect secundar”?

După ce s-a dovedit faptul că vaccinurile împotriva covid afectează fertilitatea, Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat adăugarea sângerărilor menstruale abundente ca efect secundar al vaccinurilor ARNm anti-covid-19 produse de Moderna, precum și de partenerii Pfizer și BioNTech, potrivit Financial Post.

Rapoartele privind menstruațiile abundente ‒ sângerări caracterizate prin creșterea volumului și/sau a duratei care interferează cu calitatea vieții ‒ au fost observate în timpul studiilor clinice, în cazuri din lumea reală și din literatura medicală, a declarat EMA.

Cazurile au fost raportate după prima, a doua și dozele de rapel ale Comirnaty de la Pfizer-BioNTech și Spikevax de la Moderna, scrie sursa citată.

Autoritatea de reglementare a concluzionat acum că există cel puțin o „posibilitate rezonabilă” ca sângerările menstruale puternice să fie asociate în mod cauzal cu aceste vaccinuri.

Încă de acum un an, ActiveNews atrăgea atenția că mii de femei din toată lumea au reclamat tulburări ale ciclului menstrual și alte dereglări ale sistemului reproducător, după ce le-a fost administrat vaccinul anti-covid.

Probabil peste un an vom afla că între „efectele secundare” ale serurilor experimentale anti-covid se numără, din când în când, și……. moartea subită.

Citiți și:
Cardiologi de top: „Morțile subite pe scară largă la tineri” este necesar a fi atribuie vaccinurilor experimentale anti-covid „până la proba contrarie”
Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”

 

yogaesoteric
14 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More