Cardiologi de top: „Morțile subite pe scară largă la tineri” este necesar a fi atribuie vaccinurilor experimentale anti-covid „până la proba contrarie”

Un video lansat de Fundația de Cercetare cu privire la Siguranța Vaccinurilor din SUA prezintă o serie de cazuri de decese subite la tineri, însoțite de comentariile unor cardiologi de top.

Atât dr. Peter McCullough, cât și cardiologul britanic dr. Aseem Malhotra apar în video, spunând că, „până la proba contrarie”, este necesar să se considere că vaccinurile experimentale anti-covid sunt de vină pentru creșterea într-un grad masiv, fără precedent, a numărului de decese subite la tineri.

Malhotra este înregistrat spunând că este „datoria” lui să „informeze” profesioniștii medicali și publicul că aceste „vaccinuri” sunt periculoase. McCullough a făcut declarații similare, spunând: „Acum asistăm la morți subite pe scară masivă și [considerăm ca ele sunt cauzate de] vaccinul anti-covid-19, până la proba contrarie”.

Videoul, prezentat de LifeSiteNews, este surprinzător și sumbru, având în vedere numărul excesiv de morți subite la tineri sănătoși.

Redăm mai jos comentariul jurnalistului Kennedy Hall de la LifeSiteNews:

La întrebarea dacă este legitim să considerăm că valul de morți subite la tineri are legătură cu vaccinul anti-covid, răspunsul este «DA!» Iată de ce credem asta.

Fără să luăm măcar în considerare date, cercetări, grafice sau statistici, ne putem folosi pur și simplu rațiunea.

Este de netăgăduit că există o creștere a numărului deceselor la tineri într-un grad fără precedent și că marea majoritate a oamenilor din țările occidentale au fost vaccinați – în unele țări mai mult decât în altele, dar este vorba totuși de o majoritate.

Nu ne amintim să fi văzut în mod constant știri și postări pe rețelele de comunicare virtuală cu tineri care mureau la o asemenea scară înainte de 2021. Este important de menționat că am fost profesor de liceu și, atunci când a murit un tânăr, mai ales în timp ce făcea sport, știam despre asta. Și îmi amintesc că se petrecea rar așa ceva.

Așa că este necesar să ne gândim la ce este diferit în acest moment din istorie față de perioada anterioară, când nu era deloc ceva obișnuit să pornești televizorul și să auzi că un alt tânăr sportiv a căzut ca secerat pe terenul de joc.

Există o diferență majoră: vaccinurile anti-covid, desigur.

Unii ar putea răspunde că de fapt covidul a cauzat această creștere. Cu toate acestea, covidul a fost răspândit cu mult înainte de a exista vaccinurile și mai ales cu mult înainte ca vaccinurile să fie distribuite în rândul tinerilor. Cu toate acestea, tinerii nu au început să moară brusc până când guvernele nu au ordonat ca fiecare Tom, Dick și Harry să fie vaccinat de două ori pentru a se putea urca într-un avion.

Glutenul este rău, dieta keto este bună, „vaccinurile sunt sigure”

Personal, mi se pare ciudat faptul că mass-media mainstream este atât de reticentă în a recunoaște vreo legătură între decesele oamenilor care cad ca muștele și vaccinurile acestea experimentale.

Trăim într-o epocă în care oameni respectabili, inclusiv medici, asistente, politicieni, sportivi etc., pot mărturisi publicului de ce modificarea dietei le-a influențat sănătatea, chiar și atunci când există o mulțime de dovezi contradictorii.

Desigur, nu arunc cu pietre în oamenii care evită glutenul sau urmează o dietă keto sau orice altă tendință la modă. Spun doar că, într-o lume în care respectăm pe fiecare în alegerile pe care le face cu privire la sănătatea sa, recunoscând în același timp că unele aspecte funcționează pentru unii, iar pentru alții nu, este nepermis de obtuz să evităm orice recunoaștere a ipotezei că vaccinurile pot ucide.

Vă puteți câștiga existența vânzând uleiuri esențiale și spunând că ele vindecă boli (ceea ce cred că pot să facă în unele cazuri), dar dacă spuneți «acest vaccin ARNm, care s-a dovedit că provoacă leziuni ale inimii, ar putea cauza atacuri de cord», ei vă iau permisul medical și vă fac cu ou și cu oțet în public.

Desigur, vaccinurile ar fi necesar să fie considerate un pericol pentru sănătate și o cauză probabilă a morților, iar a nega acest fapt înseamnă o «gimnastică» ridicolă de raționament a celor care vor să se agațe de o narațiune ca de un talisman care cred că le aduce noroc.

Citiți și:
Din 35 de vaccinați găsiți morți subit în propria lor casă, 25 de decese au fost cauzate direct de vaccinul covid
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
Tânără de 28 de ani leșinată la Galați după injectarea cu Pfizer, bărbați vaccinați și decedați în Guyana după ce au făcut o formă gravă de covid

 

yogaesoteric
5 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More