Ai întâlnit Marea Iubire?

„A fi îndrăgostit înseamnă a te întrece pe tine însuţi.” Oscar Wilde

Cum să fim siguri că am întâlnit cu adevărat MAREA IUBIRE? Este în mod sigur Ea/El cea/cel ceea ce v-aţi dorit dintotdeauna? Este o iubire trecătoare sau cu adevărat o iubire cum nu aţi mai întâlnit decât în poveşti sau în filme? Iată semnele sigure care vă vor face să înţelegeţi, atunci când apar, că este vorba exact de acel „AMOR TOTAL“.

Eşti continuu fascinat de tot ceea ce face, spune sau gândeşte şi simţi că doar prin EA/EL îţi vine fericirea pe care o aşteptai de mult. Întotdeauna când sunteţi împreună simţi o mare plăcere, bucurie, fericire, iar atunci când închizi ochii, simţi că nu e nici o diferenţă între voi doi, de parcă aţi fi o singură fiinţă. Când sunteţi numai voi doi e ca şi când ai fi singur, căci nimic nu te incomodează, nimic nu e în plus sau în minus; parcă totul ar fi perfect. Dar aşa şi este: PERFECT!

Chiar dacă nu e cu tine, îi simţi prezenţa, oriunde ai fi. E ca şi când între voi doi s-a născut o legătură invizibilă prin intermediul căreia puteţi comunica permanent. Acum spaţiul şi timpul nu mai contează pentru voi doi, fie că sunteţi împreună sau nu; acesta este simţământul libertăţii pe care o oferă iubirea adevărată. Simţi dacă îi este bine sau dacă îi este greu, simţi când se bucură sau când plânge, la fel cum ai face-o tu însuţi. Îţi doreşti fericirea numai pentru că astfel EA ar putea fi fericită. Îi simţi dragostea cum te învăluie mereu şi mereu…

Ceva din tine îţi spune mereu că eşti îndrăgostit/ă. Îţi vine „să îţi strigi iubirea pe străzi“, îţi vine să cânţi şi să dansezi. Simţi că tu ai un alt ritm decât toţi ceilalţi oameni. Nu mai eşti la fel ca ei, eşti cu mult diferit… dar şi cu mult mai fericit. Da! Căci acum tu trăieşti în ritmul iubirii. Şi de aceea trăieşti FERICIREA!

Faci dragoste şi aceasta îţi dă un fior de plăcere; îţi dă un fior de fericire. Te simţi în largul tău. Orice grijă a dispărut, orice problemă sau supărare a încetat. Simţi că eşti acum şi aici, numai voi doi… şi IUBIREA! În rest, ai uitat de tot. Pentru tine nu mai există trecut şi nici viitor. De aceea, în tine se produce o efervescenţă pe care nici nu o poţi exprima.

Înainte aveai impresia că fericirea vine de la EA/EL. Dar acum ştii că fericirea a existat, există şi va exista dintotdeauna prin ea însăşi!! De fapt, Fericirea pe care o trăieşti se află dintotdeauna în sufletul tău. Femeia/bărbatul pe care o/îl iubeşti nu a făcut decât să te ajute să fii atent la prezent. Să uiţi de trecut şi de viitor, să trăieşti eternitatea fericirii prin iubire. Numai aşa poţi afla cu adevărat… Iubirea. Prezenţa EI/LUI în viaţa ta te umple de bucurie şi te face să simţi că tot ce ai căutat dintotdeauna ai găsit acum şi aici. Sentimentul pe care îl simţi este unic!UNIC!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More