Ghidul fericirii în cuplu

Deşi există prejudecata că o femeie trebuie să se lase cucerită, totuşi iniţiativa feminină este adeseori apreciată de reprezentanţii sexului „tare“. Însă, marea majoritate a femeilor consideră firesc să înceteze să continue să-şi farmece iubitul odată ce acesta s-a lăsat prins în mrejele iubirii. Mai ales după ce entuziasmul începutului s-a mai domolit, bărbatul ar trebui să aibă permanent sentimentul că iubita este cea mai minunată femeie din viaţa lui şi, mai ales, ar trebui să simtă mereu că prezenţa ei este cea care îi aduce în orice clipă FERICIREA.

Vă propunem acum un mic ghid care vă poate asigura o fericire sigură în cadrul cuplului.

 • Acordă-i primul loc!
  Orice bărbat consideră irezistibilă femeia care se interesează activ de bunăstarea lui. Deci manifestaţi-vă interesul în ceea ce priveşte viaţa personală a iubitului dvs., ce probleme are la servici, ce-i fac părinţii, prietenii, căţelul (dacă are), cu ce îl puteţi ajuta în orice domeniu.
 • Spune-i mereu ceea ce ai de spus fără să pară ca fiind un reproş sau o critică.
  Indiferent de discuţie, dar mai ales în ceea ce priveşte jocul amoros, femeia nu trebuie să se plângă sau să reproşeze. Bărbatul doreşte întotdeauna să îi spuneţi prieteneşte şi dacă se poate dinainte ce anume v-ar satisface (chiar în domeniul erotic). Cel mai penibil coşmar al unui bărbat este acela de a-şi da osteneala să realizeze ceva deosebit (indiferent că e vorba de o fuziune erotică, o excursie, sau o altă surpriză) şi să primească reproşuri şi afirmaţii nesatisfăcător.
 • În ceea ce priveşte ordinea, învaţă să fii tolerantă.
  Altfel spus, chiar dacă el îşi aruncă lucrurile în dezordine, femeia nu trebuie să se transforme într-o cicălitoare pedantă. Deşi bărbaţii apreciază femeile ordonate şi curate, nu consideră că trebuie să răspundă la fel. Mai subzistă undeva în subconştientul masculin ideea că femeia este singura care răspunde de curăţenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu crâcneşte, nici tiranul care vânează scame.
 • Fii tot timpul drăgăstoasă, dar nu-l sufoca!
  Adeseori bărbaţii uită că şi iubita ar putea avea problemele ei. E de preferat să amânaţi o întâlnire, decât să mergeţi afişând oboseală, enervare şi lipsă de chef. Totuşi, un minim autocontrol rezolvă această situaţie. Bărbaţii apreciază în mod deosebit o femeie mereu tandră şi care le arată dragoste, chiar căutând să-i mulţumească.
 • Nu trebuie să ai nimic de-a face cu gelozia…
  Dacă iubitul dvs. este atras şi de alte femei, atitudinea cea mai înţeleaptă este aceea de a zâmbi şi de a înţelege că nu este nimic rău în a admira frumuseţea, oriunde apare ea. Fiţi sigură că iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, aşa că de ce să nu vă jucaţi puţin? Nimănui nu-i place să fie ţinut în cuşcă. Iar dacă o faceţi acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca într-adevăr să se intereseze cum ar putea scăpa din ea.
 • E bine să ai propria ta viaţă personală şi să fii o femeie puternică din punct de vedere emoţional.
  Era o vreme când bărbaţii apreciau mimozele care plângeau din orice fleac şi se agăţau neajutorate de mâneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul să-şi arate virilitatea. Bărbaţii moderni preferă femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine dar şi stăpâne pe situaţie, cu care să trateze de la egal la egal. Nu se mai poartă păpuşelele frumoase şi fără nimic în cap, bune doar ca ornament. Totuşi, atenţie, nu uitaţi că el trebuie să rămână vioara întâi, chiar dacă tot de la dvs. a primit sfatul cel mai bun.
 • Fii întotdeauna deschisă şi spontană în amor.
  Bărbaţilor le plac jocurile amoroase pe furiş. La restaurant sau într-o vizită simandicoasă, un joc al picioarelor pe sub masă, mai ales când există şi un mic risc va aprinde pasiunea iubitului. Gustul bărbatului spre aventură poate fi incitat de mâna dvs. odihnindu-se pe coapsa lui pe sub masă, sau de o mângâiere mai îndrăzneaţă în autobuz.
 • Gata mereu să-l urmezi!
  Bunica avea o vorbă: „atunci când bărbatul îţi zice, hai să mergem undeva, nu trebuie să-l refuzi, pentru că a doua oară va pleca singur“. Bărbaţii preferă femeile care se îmbracă repede şi îi însoţesc la un meci de fotbal fără să facă o dramă din schimbarea programului. Mai ales, ei detestă să fie făcuţi să aştepte datorită „gătelilor interminabile“. Deci, soluţia ar fi să vă pregătiţi dinainte, şi să-l surprindeţi prin promptitudine.
 • Fii punctuală
  Deşi reprezintă aproape o utopie, aceste deziderate continuă să fie visul oricărui bărbat. Dacă întârziaţi prea mult la întâlniri, riscaţi să nu mai vă aştepte, iar dacă vă schimbaţi din 5 în 5 minute atitudinea, bărbatul va fi complet derutat neştiind, de fapt, ce vreţi cu adevărat. În general orice bărbat ar dori ca iubita lui să se comporte într-o mare măsură cam cum o face el (bineînţeles nu în amor!).
 • Mai activă şi mai pasională în actul erotic
  Deşi bărbaţii reuşesc uneori să fie romantici, ei preferă femeile care nu le pretind să fie languroşi chiar de fiecare dată când sunt „încinşi“. Pentru bărbaţi, senzaţiile fizice sunt mai acute şi ei nu au foarte mare nevoie de o comunicare intensă pe alte planuri, mai ales în timp ce fac dragoste. În orice caz orice bărbat va fi atras de o femeie care ştie să fie fierbinte în intimitate, care să-i arate că-l doreşte sincer şi participă plină de bucurie la fanteziile lui erotice. Deci, renunţaţi la pasivitatea gen „saltea“ şi adăugaţi-vă propriile fantezii la întâlnirea cu iubitul. Surprinderea şi chiar fascinaţia lui va fi încântătoare.

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More