Ajută vaccinurile anti-covid la prevenirea spitalizării? Agenția pentru Securitatea Sănătății din Marea Britanie ne oferă, indirect, răspunsul: Nu! Date oficiale

Vaccinurile împotriva covid ajută persoanele vaccinate să evite spitalizarea? Două tabele din două rapoarte ale Agenției pentru Securitatea Sănătății din Marea Britanie fac lumină în această privință – iar răspunsul este: vaccinurile anti-covid NU AJUTĂ ÎN NICIUN FEL în prevenirea spitalizărilor.

Tabelul 12 din raportul săptămânii 48:

Acum uitați-vă la absorbția vaccinurilor din raportul din săptămâna 16 (tabelul a fost întrerupt):

Puteți vedea că, în linii mari, procentul de spitalizări la persoanele vaccinate se potrivește îndeaproape cu ponderea populației vaccinate, stratificată în funcție de vârstă. Aceasta include o minoritate foarte mică de persoane care au fost vaccinate o dată. Acele persoane sunt, de obicei, vătămate de vaccin și nu pot trece la a doua doză. Excluderea lor ar fi nedreaptă. Cu toate acestea, dacă le-am exclude, rezultatul nu s-ar modifica în principiu, deoarece cei vaccinați o dată reprezintă o minoritate foarte mică din populație și din internările în spital.

Rețineți că acest calcul exact al eficacității vaccinului (VE) este foarte sensibil la datele de intrare, deoarece populația nevaccinată este în număr foarte mic. Am decis să nu citez cifrele exacte ale VE decât pentru a sublinia un aspect evident, și anume că VE este negativ.

„Populația vaccinată” include multe persoane cu doze recente. Și totuși, vaccinurile nu au niciun efect protector împotriva spitalizării în cel mai bun caz și un efect negativ în cel mai rău caz.

Aceste date sunt stratificate în funcție de vârstă, astfel încât „confuzia de vârstă” este eliminată.

Acesta este rezultatul rușinos al programului de vaccinare din Marea Britanie. Singurul aspect care face ca Regatul Unit să fie unic este raportarea statistică mai onestă și mai cuprinzătoare. Vaccinurile au eșuat în întreaga lume, nu doar în Marea Britanie. Boosterele funcționează pentru mai puțin de trei luni, apoi înrăutățesc situația.

Priviți pagina 49 din raportul săptămânii 48:

Datele sunt de-a dreptul ciudate și nu pot să le explic. Priviți fața speriată de mai sus. Graficul arată o CREȘTERE ciudată a numărului de spitalizări în primele trei luni de la primirea boosterelor pentru persoanele cu vârste cuprinse între 40 și 49 de ani. Agenția pentru Securitatea Sănătății explică acest aspect spunând că ar putea fi un rezultat aleatoriu al faptului că avem prea puține cazuri.

Acum, uitați-vă la emoji-ul cu semne de întrebare de mai sus. Graficele pentru persoanele de 50 de ani și peste sunt foarte ciudate. Ele arată salturi inexplicabile în ratele de spitalizare imediat după trei luni de la dozele de rapel, iar apoi ratele scad. Această evoluție NU este compatibilă cu povestea obișnuită a „diminuării eficacității vaccinului”. Acest fenomen vorbește de rău despre vaccinuri – dar ce ne spune? Eu nu reușesc să îmi dau seama și sper că și voi veți cântări. Cum puteți explica acest grafic? Ce le fac rapelurile oamenilor, de îi fac mai predispuși să fie spitalizați cu covid după trei luni de la rapel?

Autor: Igor Chudov

Citiți și:
Datele care îngroapă definitiv eficiența vaccinului anticovid: Peste 80% dintre americanii care au fost testați pozitiv la covid au fost vaccinați
Biroului Național de Statistică din Marea Britanie: 91% dintre decesele covid din primele cinci luni ale lui 2022 sunt în rândul vaccinaților
Dr. Geanina Hagimă: Adevăruri despre teste, măști și vaccinuri – dovezi medicale și non medicale (I)

 

yogaesoteric
20 ianuarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More