Alex Berenson, jurnalist științific, a apreciat acest studiu ca fiind suficient pentru „a pune capăt oricărei dezbateri despre vaccinuri versus imunitatea naturală”

Mai țineți minte acest studiu din august 2021?

Iată un extras din raportul realizat de Science Magazine:

Noua analiză folosește baza de date a Maccabi Healthcare Services, care are în evidență aproximativ 2,5 milioane de israelieni. Studiul, coordonat de Tal Patalon și Sivan Gazit de la KSM, ramura de cercetare și inovare a sistemului, a constatat, în urma a două analize, că persoanele care au fost vaccinate în ianuarie și februarie au fost, în iunie, iulie și în prima jumătate a lunii august, de șase până la 13 ori mai susceptibile de a se infecta decât persoanele nevaccinate care au fost infectate anterior cu noul coronavirus.

Într-o analiză, comparând mai mult de 32.000 de persoane din sistemul de sănătate, riscul de a dezvolta covid-19 simptomatic a fost de 27 de ori mai mare în rândul celor vaccinați, iar riscul de spitalizare – de opt ori mai mare.

Studiul este accesibil aici.

Citiți și:
Document al efectelor adverse după vaccinarea cu serul Pfizer. Din totalul de 42.086 de efecte secundare, 1.223 au însemnat moartea
EMA avertizează: au apărut noi efecte adverse ale vaccinurilor!

 

yogaesoteric
11 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More