Alt destin distrus de propaganda trans: „Mi-e dor să fiu un tip obișnuit. Acum mă simt ca un bărbat încătușat într-un trup asemănător unei femei”

Este vorba de un bărbat ajuns acum la vârsta de 32 de ani, din statul american Massachusetts. S-a născut într-un stat din regiunea Balcanilor, într-o familie musulmană. Acesta susține că a fost spălat pe creier și convins să tranziționeze de propaganda trans. Așa că în 2015 a avut operația de înlăturare a penisului și de construire a unui vagin. S-a simțit fericit doar câteva luni, apoi au început să apară regretele, realizând că a făcut cea mai mare greșeală a vieții sale.

„Am fost fericit poate o lună sau două, dar apoi am fost și mai deprimat decât înainte de operație. Neo-vaginul meu a început să se contracte. Am crezut că o să-mi desfac picioarele și să mă f*t și asta nu s-a petrecut niciodată după ce mi s-a extirpat penisul. Le spuneam oamenilor cât de deprimat sunt. Mulți oameni au crezut că este din cauza operației, nu aveam energie, eram letargic, aveam ceață pe creier și nu aveam deloc apetit sexual.”

„Mi-e dor să fiu un tip obișnuit și să fiu obsedat de sex, bani și cariera mea. E nasol să fii heteronormativ și să faci toată chestia emoțională. Acum mă simt ca un bărbat prins într-un trup asemănător unei femei.”

„Nu voi putea niciodată să-mi recuperez penisul, ceea ce este extrem de traumatizant pentru mine. Îl vreau înapoi și nu se mai poate. Sexul este traumatizant pentru mine acum, pentru că operațiile nu au fost reușite.”

„Privind în urmă, nu cred că am fost capabil să înțeleg ce se petrecea. Chiar și când eram femeie, știam doar cum e să fii bărbat care lua estrogen. Și acum nu mă pot întoarce la a fi bărbat obișnuit. Va fi nevoie să iau toată viața hormoni pentru că am deja osteoporoză și dacă nu iau niciun hormon va continua să se agraveze. Hormonii pe care îi iau sunt similari cu cei pe care îi primesc femeile în timpul menopauzei.”

„Este transfobic să spun asta, dar după ce am trecut prin sistem, simt 100% că am făcut parte dintr-un experiment medical și social teribil. Dacă m-aș fi sinucis, nu aș fi fost inclus în nicio statistică. Sunt sigur că s-ar fi spus că am făcut-o din cauza unei alte probleme. În plus, am cheltuit mii de dolari. Am călătorit prin țară și am făcut toate consultațiile încercând să obțin ajutor.”

„Una dintre cele mai mari greșeli este că am apelat la serviciile Fenway Health. O mare parte din personalul lor este LGBT și unul dintre terapeuții mei era trans din câte știu eu. Inițial am crezut că este bine pentru că mă va înțelege, dar acum, privind în urmă, îmi dau seama că era părtinitor.”

„Simt că viața mea ar fi fost mai bună și mai productivă dacă aș fi rămas așa cum m-am născut, în loc să încerc să mă schimb așa cum își dorește societatea și să încerc să fiu o femeie heteronormativă.”

„Mi-am distrus viața, aș fi putut fi mult mai mult.”

Citiți și:
Tânără – fost bărbat trans – care a revenit la genul biologic feminin, consideră că disforia de gen este o problemă de sănătate psiho-mentală
Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender!
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol

 

yogaesoteric
22 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More