Altfel de predicţii

În contextul promovării agresive a „predicţiilor” (în realitate o veritabilă agendă ocultă) elaborate de Forumul Economic Mondial și de alte entităţi subterane devenite celebre prin implementarea și susţinerea genocidului planetar coroborat cu majorul și criminalul control al conștiinței umane, predicţii de mai jos, emise de un alt gen de specialiști, merită cunoscute, chiar și pentru simplul faptă că ele reamintesc de existența unor forțe superioare care guvernează ceea ce se petrece în lume.

În acest moment, se pare că sunt trei prezicători principali în lume:

1. Sediq Afghan (n.r. matematician afgan), care își construiește predicțiile numai pe baza cifrelor și crede că doar ele determină viitorul. UNESCO îi recunoaște intelectul ca fiind proprietatea întregii omeniri;

Sediq Afghan

2. Tânărul indian Abigya Anand care a prezis că o pandemie se apropie de omenire. Asta cu un an înainte de a începe.

Abigya Anand

3. Și, în sfârșit, un alt indian care se bucură de un respect nemărginit în țara sa, Ajay Bhambi. În India este numit „Profetul” și este consultat în orice decizie importantă pentru țară.

Afghan și Bhambi au vizitat recent Rusia și au făcut predicții. Abigya Anand, în vârstă de 16 ani, a postat un videoclip pe canalul său cu predicția pentru 2023.

Sigur că mulți îi consideră pe toți aceștia niște impostori. Personal, nu-mi pot exprima o părere. Cititorule, te invit doar să parcurgi ce am scris.

Majoritatea predicțiilor lor pare că s-au adeverit și sunt bine cunoscute. Toți trei spun cam același idei. Iată ce prezic ei:

Centrul de putere al Pământului se mută în Asia. A mai fost și revine.

Rusia va juca un rol cheie în această tranziție.

Sediq Afghan crede că până în 2025 Rusia va fi la fel de puternică ca fosta Uniune Sovietică, iar până în 2030 întreaga lume o va recunoaște drept una dintre țările principale și de succes.

Bhambi susține că Rusia va fi necesar să-și închidă granițele și abia atunci va reuși ce și-a propus. Dacă nu închide granițele, atunci o așteaptă dificultățile. Va fi nevoie să închidă granițele nu din cauza unei eventuale intervenții, ci pentru că prea mulți oameni vor dori să meargă în Rusia. Devine centru mondial.

Rusia va învăța să producă totul singură și nu va depinde de nimeni.

Se pare că întregul viitor al Rusiei este în Răsărit.

Operațiunea militară se va încheia în primăvară. Cel mai probabil, în aprilie.

Toți trei se referă la primăvară ca fiind data încheierii operațiunii.

Bhambi spune că aprilie.

Sediq Afghan susține că aceasta va fi o victorie necondiționată, care va fi începutul unei noi ordini mondiale.

Chiar și cei care se consideră singurii conducători ai lumii vor fi forțați să fie de acord cu aceasta. Nu contează ce vor face banderiștii și nici ce vor face SUA ori Occidentul. Doar Rusia este în „viparita raja yoga” – acesta este un semnal astrologic foarte puternic.

Ce înseamnă asta, cititorule?
Viparita” este o cotitură foarte bruscă. De la ceva rău la ceva bun. Se pare că ceva foarte rapid și foarte bun se va petrece în curând. Termenul limită pentru finalizarea sarcinii astrologice este până pe 21 martie.

Ce va fi este necunoscut. Acest eveniment este în mâinile lui Dumnezeu.

Nu va fi un război nuclear până în 2055.

Ceea ce se petrece acum, cu amenințări, cu exerciții în întreaga lume, nu sunt altceva decât demonstrații de forță care, până la urmă, nu vor avea niciun rezultat.

Scopul istoric al celor de acum nu este de a distruge lumea cunoscută nouă ci, dimpotrivă, de a păstra ceea ce au făcut alte generații înaintea noastră.

SUA și, mai ales, Europa, se vor dezintegra. Este deja inevitabil. Prezicătorii spun că în următorul deceniu va avea loc o paradă a decăderii lor.

Sediq Afghan, de exemplu, presupune că Statele Unite vor decădea în 2025.

Va fi un război civil în Statele Unite, ceea ce, probabil, va duce chiar la acest colaps.

El vorbește și despre prăbușirea Uniunii Europene. Din 2027 până în 2032.

În noua situație, nu va mai fi nimeni care să domine. Numeroasele probleme ale Europei o vor face să ceară mai mult ajutor și sprijin din partea celor care nu pot să i-l ofere. Țările europene slabe vor căuta o nouă protecție și noi tutori. Drept urmare, unii vor avea noroc, iar unii vor risca să fie într-o poziție nu numai vulnerabilă, ci și lăsați la mila destinului.

După cum spun acești prezicători, până în 2025, Rusia va fi similară ca putere și măreție cu Uniunea Sovietică. În acest caz, structura țării va reprezenta uniunea statelor. Aceasta nu va fi uniunea așa cum o știam. Rusia va deveni centrul unei noi Uniuni în care viața va fi mai calitativă decât în trecut.

Sediq Afghan susține că până în 2030, Rusia va înflori ca niciodată. Rusia, crede el, se află astăzi la începutul unui mare drum care o va duce către bogăție și prosperitate.

Rusia, potrivit tânărului Abhigya Anand, se află sub semnul Vărsătorului, iar Pământul tocmai intră în era Vărsătorului, așa că urmează o perioadă foarte favorabilă pentru ea, în toate sferele vieții.

Toți trei spun fără echivoc că în următorul deceniu va fi o criză alimentară. În același timp, Anand observă că punctul de plecare spre această problemă va fi seceta asociată cu o reducere bruscă a rezervelor de apă. Toate acestea vor apărea dintr-un motiv inexplicabil și nu vor fi deloc din cauza războiului.

Acum doi ani, tânărul indian a atras atenția asupra faptului că după 21 decembrie 2021, planetele vor lua o poziție nefavorabilă pentru Pământ, care va aduce încercări serioase pentru întreaga omenire. 2022 a confirmat deja aceasta.

Ceea ce se va petrece în următorii zece ani va avea consecințe asupra următorilor 100 sau chiar 400 de ani.

Modificările fundamentale vor afecta toată lumea. Inclusiv plantele și animalele. Și aceste modificări vor veni cu o viteză uluitoare. Nu vom putea face nimic pentru a le opri.

Bhambi, la rândul său, crede că este puțin probabil să se poată modifica ceva pentru a preveni toate acestea.

El susține că din 2020 până în 2030, vom avea un deceniu similar celui dintre 1940 până în 1950, care a restructurat complet lumea. Se vor modifica granițele țărilor, fundamentele și chiar obiceiurile oamenilor.

După 2030, vom avea o altă viață. Toți trei spun la fel.

Toate aceste probleme vor afecta Rusia într-o măsură mai mică.

Președintele Vladimir Vladimirovich Putin și Rusia sunt făcuți unul pentru celălalt. (Asta știam și fără predicții, și fără proorociri.)

Președintele Putin, spune matematicianul Sediq Afghan, nu este o persoană întâmplătoare în istorie. Acesta nu este doar un politician uimitor, ci o persoană cu adevărat genială. Niciun alt politician dintre cei cunoscuți de noi în acest moment nu poate să-l înlocuiască. (Nimic surprinzător.)

Vladimir Putin

Bhambi spune că a studiat horoscopul Rusiei și al lui Putin și a fost șocat de cât de mult coincid unul cu celălalt. În astrologie, aceasta este o raritate, iar Rusia este foarte norocoasă în acest sens.

Prin urmare, în viitorul apropiat, Putin va juca un rol uriaș în evenimentele mondiale. Toate conflictele vor fi rezolvate, iar în istorie, el va fi menționat printre cele mai mari figuri ale omenirii.

Dar, cititorule, după ce a studiat horoscopul lui Zelenski, Bhambi a spus că acesta a căzut sub controlul forțelor externe și ale întunericului. Nu-i vede clar viitorul. Din câte am înțeles din ce spune Bhambi, este ca un film horror. În filme, după cum știi, clădirile explodează, orașele se prăbușesc, oamenii mor.

Și Huylenski este în acest film. El își joacă rolul. Pentru el, toate acestea sunt nerealiste. Trăiește într-o lume utopică. Din cauza drogurilor. Despre Biden, Borrell, Nuland și alții, toţi au spus că dispar. Scurt și rapid.

Se pare că și educația se va modifica pentru totdeauna. Educația nu va mai fi niciodată ca acum. Memoria umană nu va mai putea reține cantitatea necesară de informații. În curând vor intra în joc computerele și tabletele. (Au intrat în joc demult. Acum au orchestră.)

Pacea și confortul vor începe din 2030

Comunicările cu civilizațiile extraterestre vor începe în perioada 2030-2050. La început, în mai multe puncte ale planetei. Până la sfârșitul secolului aceste contacte vor deveni omniprezente.

Acest secol va fi secolul tehnologiilor și descoperirilor spațiale. Oamenii de știință din întreaga lume se vor uni pentru că nicio țară nu poate realiza aceasta singură.

Până la sfârșitul acestui deceniu vor fi zboruri spațiale către Lună și alte planete.

Din 2030, tensiunea mondială va începe, de asemenea, să scadă. Ostilitățile și conflictele se vor încheia treptat. Oamenii se vor strădui să menţină pacea și confortul.

Cam asta spun acești prezicători!

Autor: Ivan Grigorievici

Citiți și:
Nepoata unui comisar bolșevic din guvernul lui Lenin, ajunsă șefa FMI, ne sperie cu previziuni planetare sumbre: Chiar și atunci când va fi creștere economică, se va simți ca o recesiune
„Cele mai importante 10 previziuni” ale Societății Mondiale a Viitorului pentru următorul deceniu și dincolo de acesta

 

yogaesoteric
18 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More