Când realitatea e mai crâncenă decât ceea ce prevedeau „conspiraţioniştii”

Sper că vă amintiţi că am fost printre primii care au susţinut activ că vaccinurile induc mutaţii ale virusului SARS-CoV-2. De asemenea, am fost printre puţinii care au vorbit despre pandemia vaccinaţilor, într-un moment de isterie extremă în care trompetele sistemului vorbeau despre cum vor muri nevaccinaţii pe capete.

Ce s-a petrecut între timp vedeţi limpede. Fenomenul morţilor subite este în toi. În doi ani au murit subit mai mulţi sportivi decât în 40 de ani! Asta e muşcătura crâncenă a statisticii. Este o perioadă în care aceleaşi trompete imbecile vorbesc despre faptul că moartea subită poate fi indusă chiar şi de o respiraţie mai puternică. Iar proştii care au căzut în capcana propagandei chiar se uită în gura imbecililor şi se chinuiesc să respire mai lent.

Ştiţi, pe vremea pandemiei puţini aveau curaj să spună ferm în faţă care-i situaţia. Iar acei puţini erau ţinta imbecililor de la putere şi a armatelor lor idioate din media. M-am săturat câte invective mi-au fost adresate din cauza opiniilor mele. M-am săturat de injuriile primite de la nulităţi precum Orban sau Cîţu (i-aţi uitat?) care, atenţie!, puneau securiştii să monitorizeze „fenomenul conspiraţionist şi anti-vaccinist din societatea românească”. Asta în timp ce ei comandau doze pentru de şase ori populaţia României, doze care acum sosesc în conformitate cu contractul şi care sunt distruse deoarece lipsa lor de eficienţă e deja acceptată!

Dar stai că vorbeşti prostii!” ‒ îmi vor spune idioţii argumentând că acele vaccinuri sunt inutile pentru că n-ar fi „actualizate”. Asta ar însemna ca România să mai arunce banii pe alte doze aşa-zis „actualizate” şi, în cel mai bun caz, testate pe 2-3 şobolani. Hai totuşi să dăm cărţile pe faţă şi să vedem unde ne aflăm!

Singapore, cea mai vaccinată ţară din lume a fost îngenuncheată în faţa variantei Omicron XBB. De asemenea, zonele hipervaccinate ale SUA au cunoscut acelaşi fenomen. Partea interesantă de-a dreptul este că Omicron XBB a fost capabil să treacă peste orice anticorp creat de campaniile de vaccinare. Mai mult, mutaţia sa faţă de varianta originală Wuhan este atât de mare încât e similară ca diferenţă cu mutaţia SARS faţă de SARS-CoV-2! Ciudat, nu-i aşa?

Persoanele vaccinate cu mai multe doze sunt cele mai vulnerabile. De fapt, algoritmul e simplu conform unui studiu deja oficial: cei vaccinaţi cu trei doze sunt de 3,4 ori mai vulnerabili la infecţia cu noua variantă decât nevaccinaţii!!! Ce-avem aici, dragii moşului? De asemenea, devine oficial că motivul principal al mutaţiilor este ……. vaccinarea. Virusul găseşte astfel căi de scăpare din joaca pe bani mulţi desfăşurată de o mână de inconştienţi mânaţi în luptă doar de dorinţa de bani şi control.

Mai avem însă şi o altă surpriză rezultată din modul absolut aberant în care s-a abordat lupta împotriva actualei pandemii: anticorpii monoclonali, tratamentul minune împotriva covidului pe care-l cunoaştem sunt absolut ineficienţi împotriva variantei XBB! Iar varianta XBB s-a răspândit teribil între cei vaccinaţi. Cum e, am avut dreptate cu epidemia vaccinaţilor? Am avut dreptate cu mutaţiile?

Mă suduiau de mama focului cei care spuneau că sunt conspiraţionist. Iată că treaba a devenit de-a dreptul oablă iar chestiunea bubuie în media oficială, cea care era cu „vaccinarea, izolarea şi ştiinţa”. Absolut tot ceea ce aţi citit mai sus e preluat dintr-un articol publicat de ……. Wall Street Journal (link-ul aici). Dacă între timp dispare, căutaţi-l în Wayback Machine.

Partea interesantă este că acum bubuie studiile care arată că absolut tot ceea ce s-a făcut este o nebunie. Dacă inclusiv nemţii au admis, în urma autopsiilor, că cei care au murit subit acasă, fără a avea un istoric de comorbidităţi, au murit din cauza vaccinării anti-covid! Australienii s-au hotărât să dea de la buget despăgubiri sub forma coșciugelor pentru cei care mor. Sau ceva bani pentru cei care dezvoltă forme grave. Şi nu numai ei. Politicienii de peste tot din lume urmăresc să se pună la adăpost aprobând scheme de compensare. Doar că aici nu e vorba de compensare, ci de genocid făcut prin încălcarea celor mai elementare drepturi ale omului. Băgaţi bine la cap ceea ce s-a petrecut pentru că urmează timpuri negre!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Cardiologi de top: „Morțile subite pe scară largă la tineri” este necesar a fi atribuie vaccinurilor experimentale anti-covid „până la proba contrarie”
„Cauză necunoscută”: Epidemia de morți subite în 2021 și 2022 – Complicitatea criminală dintre Big Media și Big Pharma

 

yogaesoteric
18 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More