Am ajuns şi „terorişti”… SAU Spaimele S.R.I.

„Vocile” SRI
Frica naşte violenţă
M.I.S.A. şi Osama ben Laden!
Conform S.R.I. rugăciunea este un mod de manipulare
La vânătoare de yoghini
Siguranţa naţională (Legea 51 din 29 iulie 1991)
Conform propriei definiţii, SRI este o sectă!„Vocile” SRI
Ziarul Libertatea a publicat în data de 25 Noiembrie un articol în premieră naţională: „M.I.S.A. a testat „forţa” serviciilor secrete”. Iată cu cât profesionalism ştie să răspundă S.R.I. la cererile yoghinilor. Încep astfel să iasă la iveală care sunt „vocile” S.R.I. din presa românească. Arătam nu de mult, cum unul din aceste canale este Gardianul. Al doilea pare a fi Libertatea.
În luna martie Libertatea şi-a făcut debutul în ceea ce priveşte cazul M.I.S.A. cu un articol unicat în peisajul calomniilor aduse de presa românească la adresa M.I.S.A. Articolul reda cuvintele domnului Gelu Voican Voiculescu, fost securist de carieră care făcea aşa-zise dezvăluiri despre domnul Gregorian Bivolaru. Au urmat apoi obişnuitele osanele aduse rapoartelor S.R.I. privind „insinuarea unor secte periculoase pe teritoriul României” din care M.I.S.A. nu era uitată.
 Este practic a doua oară când vocile S.R.I. din presa românească prezintă fără nici un fel de jenă dovada de netăgăduit că S.R.I. este unealta servilă a Puterii şi că presa este doar un canal de comunicare prin care acesta răspândeşte informaţiile ce îi convin. Pe lângă multele contradicţii conţinute de acest articol şi apelativul de sectă care este total nepotrivit la adresa M.I.S.A.,  iată ce mai declară S.R.I.:
„Evoluţia „dosarului” Simona Lungu a scos în evidenţă temerile Serviciului Român de Informaţii cu privire la Mişcarea de Integrare în Absolut (MISA) „patronată” de Gregorian Bivolaru. Chiar dacă activitatea unor astfel de secte nu este întotdeauna relevantă în planul siguranţei naţionale, de aceasta dată S.R.I. a creditat ideea unui posibil pericol venit dinspre M.I.S.A. Şirul evenimentelor a dovedit acest lucru, mai ales că de fiecare dată capii mişcării au contraatacat prin diverse acţiuni, dând dovadă de o pregătire bună şi o organizare aproape perfectă. După cum au evoluat lucrurile în cazul judecătoarei Simona Lungu, putem spune că MISA, condusă încă de Gregorian Bivolaru (ascuns cine ştie pe unde), a testat abilitatea organelor de control, provocând chiar serviciile secrete. Astfel, „gânditorii” MISA şi-au testat slăbiciunile. Aşa cum o arată răspicat SRI, o formaţiune precum MISA poate fi la fel de periculoasă ca şi gruparea teroristă condusă de Osama ben Laden. Având în subordine, conştient sau nu, oameni în posturi cheie, precum judecători, procurori, avocaţi, poliţişti, doctori, experţi contabili sau lucrători vamali, capii mişcării nu mai pot fi controlaţi de nimeni pe termen scurt, nici măcar de serviciile secrete.”


Frica naşte violenţă
În cele din urmă S.R.I. a recunoscut care sunt o parte din cauzele acestei mascarade: FRICA şi Sindromul drobului de sare. M.I.S.A. este un POSIBIL pericol, membrii mişcării nu mai pot fi controlaţi de nimeni (de unde deducem că ceilalţi români sunt controlaţi de serviciile secrete). Acest cuvânt: POSIBIL folosit atât de des în cazul MISA arată cât de multe frici îi bântuie pe bravii guvernanţi. Şi întrucât se tem, nu fac nimic pentru a verifica dacă aceste frici sunt reale sau sunt doar plăsmuirea minţii lor aşa cum ar face orice om cu mintea întreagă. Se spune că frica de fantome se poate trata într-un singur fel. Dacă fugi de ele sau le ataci te vor urmări tot timpul. În schimb dacă te opreşti şi priveşti aşa zisele fantome în faţă, s-ar putea să descoperi că e vorba chiar de umbra ta.
 Frică, dar frică de ce? Tot S.R.I.-ul ne dă raspunsul. De a nu pierde controlul. Cu M.I.S.A. se petrece ceva grav şi foarte perciculos în viziunea acestor instituţii obişnuite să deţină controlul absolut asupra minţii, timpului şi vieţilor oamenilor. Un grup de români care împărtăşesc aceleaşi aspiraţii s-a reunit de bună voie şi merg unitar în aceeaşi direcţie. Faptul că s-au angrenat pe o cale spirituală autentică şi divin integrată îi face să aibe succes şi să rămână uniţi, organizaţi şi senini chiar şi în faţa grelelor încercări la care sunt supuşi acum. Este un mare test de încredere şi de aspiraţie în care până şi S.R.I.-ul îşi are locul său. Persoanele care practică Yoga nu mai sunt controlabile, nu se mai lasă manipulate,  încep să aibe comportamente „anormale”(a se citi care nu corespund normei):
• nu mai mănâncă deloc carne, nu fumează, nu beau alcool şi nu iau droguri,
• nu se mai îmbolnăvesc pentru că au un stil de viaţă echilibrat şi sănătos şi astfel nu sunt consumatori de medicamente (se ştie că industria farmaceutică este printre primele locuri din lume ca încasări),
• sunt relativ mai detaşaţi de aspectele materiale prin intermediul cărora sunt conduşi şi manipulaţi ceilalţi români,
• intuiesc cum este manipulată din umbră întreaga societate şi o spun şi celorlalţi,
• îşi apără drepturile încălcate şi cer ca cei care sunt vinovaţi de încălcarea legilor să fie pedepsiţi,
• gândesc cu capul lor şi îşi exercită liberul arbitru.
Într-adevăr acest tablou este foarte ameninţător pentru o societate bazată pe controlul individului şi opresiunea libertăţilor. De fiecare dată când S.R.I.-ului îi tremură pantolonii de frică se pun în mişcare zeci de mascaţi înarmaţi până în dinţi, pătrund peste oameni în casele lor, îi culcă la pământ şi îi ţin cu arma la tâmplă ore în şir, îi jefuiesc de bunuri şi apoi se retrag spunând: ne-a fost frică.


M.I.S.A. şi Osama ben Laden!
Singura explicaţie pentru această afirmaţie este că S.R.I., după ce a primit ca premiu o grasă mărire din fondurile de rezervă ale bugetului de stat (că doar domnul Năstase nu ştie cât timp va mai putea dispune după bunul plac de aceşti bani) are nevoie să arate tutoror că nu stă degeaba.
 Şi cum terorismul este o chestie la modă şi în România nu există terorişti, trebuia musai să se fabrice unii pentru a-şi justifica activitatea. Iar cu M.I.S.A. treburile sunt aproape rezolvate, s-a avut grijă de-a lungul timpului să i se pună în cârcă atât de multe lucruri, s-au alocat atâtea resurse pentru a-i crea o imagine defavorabilă încât ce rost ar mai avea să o ia acum de la capăt pentru a fabrica alte ameninţări la adresa siguranţei naţionale? Doar alături de deţinerea de arme, ascultarea frecvenţelor poliţiei, trafic de droguri şi de carne vie, prostituţie, spălare de creiere, sechestrare de persoane se poate adăuga lejer şi funcţionarea bine organizată care în viziunea lor corespunde unei organizaţii teroriste. Conform (i)logicii S.R.I. orice companie din România care este bine organizată şi are succes ar putea fi acuzată că reprezintă un pericol terorist. Că doar S.R.I. poate spune ce are chef, iar ziariştii zeloşi de-abia aşteaptă să prindă zvonul din zbor şi să îl servească bine asezonat mulţimii de gură-cască gata să înghită gogoşi.


Conform S.R.I. rugăciunea este un mod de manipulare
O rugăciune („Doamne, fie-Ti mila de ei si trezeste Tara si Poporul Roman din adormire! Amin!”) este prezentată ca mesaj de manipulare. Aceasta înseamnă că atunci când preoţii rostesc Tatăl Nostru nu fac altceva decât să îi manipuleze pe cei aflaţi în biserică. La fel, copilaşul care rosteşte seara înainte de culcare Înger, Îngeraşul Meu probabil că îşi manipulează părinţii pentru a-i cumpăra mai multe dulciuri! Cam asta ar reieşi din afirmaţia celor de la S.R.I. Deducem de aici că acesta este motivul pentru care ei nu se roagă. Doamne fereşte să ajungă cumva ca ăia de la M.I.S.A.  de cred în Dumnezeu şi se roagă pentru binele românilor.


La vânătoare de yoghini
Dacă până acum instigarea opiniei publice de a-i discrimina şi hăitui pe yoghini s-a făcut mai mult mascat, de această dată se face pe faţă. ” Suntem o ţară de martori”  apărea pe ecranul televizoarelor în timpul “scandalului”  judecătoarei Simona Lungu adică „fiţi cu ochii pe ei şi turnaţi-i”.  Cert este că vânătoarea de yoghini continuă pe faţă încălcând cele mai elementare legi ale unui stat democratic, în condiţiile în care la adresa M.I.S.A. nu există  probe şi acuzaţii dovedite ci doar bănuieli, bârfe, zvonuri şi posibilităţi.. Astăzi vânătoarea se face în rândul magistraţilor, mâine cine ştie unde, până când tot mai mulţi români îşi vor da seama că nimic nu s-a schimbat şi că băieţii de la Secu’ acţionează şi astăzi cu aceleaşi mijloace ca şi înainte de revoluţie. Vorba aceea lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!


Siguranţa naţională (Legea 51 din 29 iulie 1991)


Art 1- Prin siguranţa naţională a Romaniei se înţelege starea de legalitate, de echilibru şi de stabilitate socială, economică şi politică necesară existenţei şi dezvoltării statului naţional român, ca stat suveran, unitar, independent şi indivizibil, menţinerii ordinii de drept, precum şi climatului de exercitare neîngrădită a drepturilor, libertăţilor şi îndatoririlor fundamentale ale cetăţenilor, potrivit principiilor şi normelor democratice statornicite prin Constituţie.


Art 2- Siguranţa naţională se realizează prin cunoaşterea, prevenirea şi înlăturarea ameninţărilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevăzute in art. 1. Cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranţei naţionale.


Art 3 – Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele:
 h) iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea în orice mod a acţiunilor totalitariste sau extremiste de sorginte comunistă, fascistă, legionară sau de orice altă natură, rasiste, antisemite, revizioniste, separatiste care pot pune în pericol sub orice formă unitatea şi integritatea teritorială a României (n.n. deci nu cele care sunt realizate pentru împiedicarea dezmembrării statului de drept şi a unităţii naţionale), precum si incitarea la fapte (n.n. nu este deci incriminat pericolul ipotetic, posibil) ce pot periclita ordinea statului de drept. 
l) iniţierea sau constituirea de organizaţii sau grupări ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a acestora, în scopul desfăşurării vreuneia din activităţile enumerate, precum şi desfăşurarea în secret de asemenea activităţi de catre organizaţii sau grupări constituite potrivit legii (n.n. în nici un caz constituirea de grupări spirituale care nu realizează nici una din acţiunile totalitariste de mai sus).Conform propriei definiţii, SRI este o sectă!


Ce sunt sectele în viziunea SRI?
Deşi confirmă faptul că termenul de sectă nu este nici acum clar definit, S.R.I. susţine că sectele “au sistematic” un caracter „ilegal, antistatal şi care îndeamnă la ură religioasă şi confruntare”.
MISA nu este sectă
 Haideţi să analizăm după această pseudo-definiţie dacă MISA e sectă sau NU:
• Ilegal – M.I.S.A. nu este ilegală (este o asociaţie înfiinţată conform legii şi desfăşoară activităţi perfect legale) deşi sunt evidente eforturile S.R.I. de a o scoate în afara legii sau cel puţin de a o face să pară ilegală în ochii românilor.
• Antistatal – M.I.S.A. organizează acţiuni cum ar fi Spiralele pentru trezirea Sufletului Neamului Românesc în timpul cărora yoghinii se roagă pentru unitatea României.
• Care îndeamnă la ură religioasă şi confruntare – Conform principiilor după care se conduce,  M.I.S.A. a avut tot timpul o atitudine paşnică, lucru ce a putut fi observat de toţi locuitorii Bucureştiului şi al celorlalte oraşe din ţară cu ocazia zecilor de proteste şi mitinguri paşnice la care au participat mii de yoghini. Doar în măsura în care dreptul de a protesta paşnic este considerat în România un act agresiv sau ameninţător, un atac sau un contra-atac aşa cum a fost prezentat în repetate rânduri de presă,  atunci s-ar putea spune că M.I.S.A a încălcat în vreun fel legile. Cursurile  M.I.S.A. reunesc mai multe tradiţii spirituale autentice şi  promovează Yoga integrală, care poate fi practicată independent de convingerile religioase. 
Din contră,
• S.R.I. a încălcat în mod repetat legile şi Constituţia României îndemnând opinia publică la disciminare, nerespectând libertatea de exprimare şi de conştiinţă, îndemnând chiar şi acum la ură religioasă prin amplificarea aşa-ziselor conflicte dintre doctrina creştină şi practica Yoga.
• S.R.I a instigat la confruntare prin inducerea în mintea opiniei publice a ideii că yoghinii sunt o organizaţie periculoasă, teroristă, criminală, agresivă.
• S.R.I. doreşte să deţină cu orice preţ controlul asupra românilor ajungând să le dicteze ce să gândească, unde şi când să protesteze şi sancţionându-i aspru pe cei care nu se conformează.


Conform legilor logicii şi a caracteristicilor stabilite chiar de serviciul de informaţii, din aceste premise nu se poate trage decât o concluzie: nu M.I.S.A., ci S.R.I. este o sectă periculoasă!


26 noiembrie 2004


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More