Am ştiut de la Mironov Alexandru cu două luni înainte ca aceste evenimente să se producă…


…faptul că în decembrie 1989 va avea loc lovitura de stat (aşa-zisa revoluţie română) şi că Ceauşescu va fi îndepărtat de la putere

de Valentin Manoliu, fost salariat al MAE

Cu două luni înainte de începerea loviturii de stat din decembrie 1989 am fost inf

ormat de MIRONOV ALEXANDRU că Ceauşescu va fi îndepărtat de la putere.
Alexandru Mironov a venit la mine acasă şi, cu hotărârea şi convingerea ce îl caracterizează, mi-a spus că Ceauşescu va cădea şi că nu va mai rezista mai mult de două luni de zile. Mironov avea probleme la TVR, deoarece Ceauşescu vroia să desfiinţeze emisiunea sa denumit
ă


“ORIZONT TEHNICO ŞTIINŢIFIC”. Când mai erau aproape două săptămâni până la începerea revoltei de la Timişoara, Mironov a venit din nou la mine şi mi-a spus că se apropie ziua în care Ceauşescu va cădea. De data aceasta era emoţionat, vorbea încet şi tremura.

Lovitura de stat din decembrie 1989 am prezentat-o în cartea: “DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE MODUL ÎN CARE ESTE AFECTATA ROMÂNIA DE GIGANTICA CONSPIRAŢIE INTERNAŢIONALĂ A NOII ORDINI MONDIALE” (Editura Sapientia). Am evitat să scriu acolo anumite amănunte pentru a nu fi vânat de acest MIRONOV ALEXANDRU care este cetăţean sovietic-rus, agent al serviciilor secrete FSB-KGB, CIA şi mason.

Nu am scris în această lucrare despre faptul că Mironov Alexandru este cel care, în data de 22 decembrie 1989, în jurul orei 12:45, aflându-se pe terasa clădirii Radio, l-a numit pe ION ILIESCU să facă parte din Consiliul Frontului Salvării Naţionale (CFSN). Nu ştiu dacă cetăţenii României care au fost atunci în preajma clădirii Radio îşi mai aduc aminte cuvintele lui Mironov când a pronunţat numele lui ION ILIESCU şi a propus ca acesta să facă parte din acel consiliu. Oamenii aflaţi în stradă s-au împotrivit numirii lui ION ILIESCU pe lista acelui consiliu, iar atunci Mironov le-a spus cu iscusinţă cetăţenilor:

“ION ILIESCU este o victimă a lui Ceauşescu deoarece ION ILIESCU s-a opus ca Elena să cumpere un inel de aur de la Paris.” Ion Iliescu i-ar fi zis lui Ceauşescu: “Tu îţi cumperi inel de aur în timp ce poporul moare de foame!”, şi pentru aceasta ar fi fost îndepărtat.”

Cu această minciună ordinară MIRONOVIANĂ a fost admis ION ILIESCU pe lista CFSN şi de atunci ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV se numără printre cei care conduc România prin represiuni militare şi jaf naţional.

Alexandru Mironov mi-a spus că, împreună cu Silviu BRUCAN, a corectat HÂRTIA ALBASTRĂ, adică COMUNICATUL către naţiunea română prin care aceasta a fost informată că puterea a fost preluată de Consiliul Frontului Salvării Naţionale şi de ION ILIESCU. Am fost sunat de Mironov în seara zilei de 25 decembrie 1989. Acesta mi-a spus să mă uit la televizor deoarece Ceauşescu a fost arestat, judecat şi împuşcat.

Am stat treaz toată noaptea, privind la televizor şi abia la ora 5 dimineaţa TVR a difuzat filmul cu judecarea şi împuşcarea soţilor Ceauşescu, însă nu am văzut să fi arătat şi momentul împuşcării lor. M-am întâlnit după aceea cu Mironov şi i-am spus că nu am văzut când au tras soldaţii în soţii Ceauşescu, iar el mi-a răspuns nervos:


Ce vroiai, dom’le, eram sub presiunea teroriştilor şi asta este.”

Am aflat ulterior de la colegii din MAE că, după ce au fost capturaţi, soţii Ceauşescu au fost duşi la Aeroportul din Bacău şi de acolo la MOSCOVA (aşa cum Milosevic a fost capturat şi dus la HAGA, unde a fost ulterior ucis). Oamenii puşi de ION ILIESCU şi Alexandru Mironov în instituţiile statului refuză acum deshumarea lor pentru a acoperi această grosolană înscenare. Cadavrele împuşcate care au fost filmate ca fiind soţii Ceauşescu fuseseră aduse anterior de la Piaţa Universităţii şi machiate pentru a semăna cu aceştia.

În această carte nu am scris, de asemenea, despre faptul că ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV execută ordinele masonilor şi sataniştilor internaţionali care se găsesc la conducerea unor guverne, la conducerea Organizaţiei Naţiunilor Unite, Uniunii Europene, G8 şi altor organisme interne şi internaţionale.

Dup

ă
această lovitură de stat care a avut loc în decembrie 1989 în România, ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV au numit în instituţiile statului român oameni împreună cu care distrug această ţară şi-i extermină populaţia.

Cine este MIRONOV ALEXANDRU?


ALEXANDRU MIRONOV este un mincinos ordinar care îşi bătea soţia, copiii şi socrul, fapt pentru care prima sa soţie a divorţat de el. Pe copii îi bătea încă de când erau mici, mai ales când îi ducea la redacţia Revistei “Ştiinţă şi tehnică”, lovindu-i chiar în văzul colegilor de redacţie. Mironov Alexandru a provocat numeroase accidente rutiere şofând în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice. A doua sa soţie, VERONICA, a divorţat de el deoarece o bătea, o dădea cu capul de pereţi şi de parchet şi se întâlnea cu alte  femei în apartamentul în care locuiau împreună. Aceste femei erau contabila şi secretara fundaţiei SOCRATE şi, respectiv, revoluţionara pe care a cunoscut-o în 22 dec. 1989 în clădirea RADIO în timpul loviturii de stat (organizată de FSB-KGB, CIA, ALEXANDRU MIRONOV şi ION ILIESCU pentru a scoate la vânzare România şi pe cetăţenii ei), şi care îl vizita aproape zilnic la COTROCENI, în perioada când era consilierul lui ION ILIESCU, şi la sediul ministerului, în perioada când deţinea funcţia de MINISTRU AL TINERETULUI ŞI SPORTULUI.

Acest SAŞA (n.n. diminutiv rusesc pentru Alexandru) SOVIETIC-RUS organiza orgii sexuale împreună cu fratele lui care venea în vizită în ROMÂNIA, acesta fiind de mai mult timp stabilit în FRANŢA, şi împreună cu doamna cu păr lung care apărea împreună cu MIRONOV în emisiunile acestuia de la TVR.

Toate acestea se întâmplau în perioada în care MIRONOV locuia împreună cu soţia sa VERONICA în apartamentul său din str. Victoriei nr. 155, aceasta fiind obligată, din cauza bătăilor repetate pe care MIRONOV i le administra, să divorţeze de el şi apoi să se mute într-un alt apartament. Acest apartament a fost cumpărat de SAŞA dintr-un credit favorizat luat de la Bancorex cu dobândă de doar 8%, în timp ce cetăţenii României mor de foame şi sunt sărăciţi de acest Alexandru Mironov şi de ION ILIESCU.


Veronica spune despre MIRONOV că: “Nu are ce să-i facă, că aşa este el, SLAB DE FERMOAR.”

În decembrie 1989 în ROMÂNIA a avut loc o LOVITURĂ DE STAT organizată de MASONERIA SATANICĂ INTERNAŢIONALĂ, respectiv grupul BILDERBERG din care fac parte cei ce compun GUVERNELE VIZIBILE ale statelor membre ale G8, precum şi liderii ONU şi UE. Această lovitură de stat a avut numele de cod HÂRTIA ALBASTRĂ şi au participat la ea atât serviciile secrete internaţionale, cât şi persoane care făceau parte la vremea respectivă din toate misiunile diplomatice străine acreditate în România. Dintre aceştia, îi menţionez pe: ambasadorul SUA la Bucureşti, Alan Green Jr. şi Mitchel, consilier politic al ambasadei SUA, ambasadorul sovietic-rus la Bucureşti Evgheni Tiajelnikov şi Krasnov, secretarul ambasadei sovietice, ambasadorul Israelului la Bucureşti ZVI Mazel care mai apoi, în 2004, a vandalizat întocmai precum un terorist o expoziţie de artă la Stockolm, în Suedia. În lovitura de stat au fost implicate trupele serviciului secret NATO, trupele serviciului secret militar sovietic – GRU, cu complicitatea serviciilor secrete româneşti, inclusiv unitatea 404 condusă de Truţulescu care strigau solganul masonic-satanist:

“De Revelion,

În fiecare casă,

Câte-un mort pe masă.”

În anul 1990, Ion Iliescu, Alexandru Mironov şi alţii au implementat ŞABLONUL POLITIC UNIC în ROMÂNIA, adică PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA ŞI DISPONIBILIZAREA. Această mizerabilă strategie MASONICĂ, inventată pentru SCOATEREA LA VÂNZARE a ROMÂNIEI şi a CETĂŢENILOR EI, a fost numită “REFORMĂ” de UNIUNEA EUROPEANĂ sau “PERESTROIKA” GORBACIOVIANĂ-SOVIETICĂ-RUSĂ. Orice partid politic care vine la putere în România nu face decât să respecte acest ŞABLON POLITIC UNIC şi vinde în continuare atât cât a mai rămas de vândut din această ţară şi din cetăţenii ei.

Acest cetăţean sovietic-rus a distrus cu această veritabilă armă industria, cultura, economia, ştiinţa şi învăţământul românesc de după decembrie 1989.

Lovitura de stat din decembrie 1989 a avut şi scopul de a înlocui cetăţenii sovietici ruşi îmbătrâniţi cu alţii tineri, aşa cum explic în detaliu în cartea mea. Începând cu anul 1990 şi până în prezent s-au adus în România la STUDII GRATUITE peste 3 milioane de cetăţeni sovietici-ruşi din REPUBLICA MOLDOVA, BELARUS, UCRAINA, RUSIA şi altele, oferindu-li-se drept de rezidenţă, masă, cazare şi bursă de 100 de dolari lunar, în timp ce un pensionar român are o pensie de sub 2 milioane de lei, iar tinerii cetăţeni români nu au dreptul la învăţământ gratuit, primesc în schimb doar “cornul şi laptele”.

MIRONOV ALEXANDRU, ACEST INDIVID CARE VORBEŞTE DE MORALITATE ŞI DE CORECTITUDINE, DAR CARE VÂNEAZĂ CETĂŢENII ROMÂNIEI PE ORICE CALE, ESTE UNUL DIN OAMENII DIN SPATELE LUI ION ILIESCU CARE VÂNEAZĂ ŞCOALA DE YOGA MISA.

În perioada 28-29 februarie 1990, aducându-i-se la cunoştinţă faptul că pe trotuarul din faţa sediului PNL de lângă Piaţa Universităţii sunt împrăştiaţi creieri şi ochi umani şi că minerii atacă pe stradă oameni nevinovaţi, acest MIRONOV ALEXANDRU, SAŞA SOVIETIC-RUS, a răspuns:


Toţi trebuie distruşi şi ucişi, aceştia sunt duşmanii României.

Cine erau aceşti aşa-zişi duşmani ai României? Membrii ai partidelor politice istorice şi cetăţenii care treceau pe trotuar în acel moment, deoarece atunci se striga:


JOS ILIESCU!
Jos Comunismul! Moarte Securităţii!”

Un lucru este cert: din acel moment România a trecut la un regim de represiune militară şi dictatorială condusă de PDSR-PSD, ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV, adică de FSB-KGB-ul sovietic-rus. MIRONOV este cel care a fost, timp de 17 ani de zile, strategul lui Ion Iliescu în ce priveşte jefuirea României şi represiunea militară în România.

Împreună au înfiinţat instituţia PREFECTURII, prin intermediul căreia conduc România, deoarece controlează alegerile parlamentare şi prezidenţiale anulând toate alegerile libere la nivelul primăriilor de municipiu şi la nivel de judeţ. Cu ajutorul PREFECŢILOR şi SUBPREFECŢILOR fură voturile cetăţenilor români, ameninţă, controlează şi fac presiuni asupra primarilor şi consilierilor din cadrul primăriilor, sau apără abuzurile lor, ori fură împreună cu aceştia. Au numit în funcţii prefecţi impostori care, cu nume de împrumut, participă la privatizări trucate şi disponibilizări abuzive, confiscă case, terenuri şi păduri de la peste 4 milioane de cetăţeni români care sunt astfel jefuiţi şi ale căror proprietăţi sunt apoi vândute unor cetăţeni străini şi români. Mai mult, risipesc banii statului şi poporului român prin firmele lor particulare.

Trebuie precizat de asemenea faptul că la mai mult de un milion de cetăţeni români le sunt confiscate drepturile salariale, adică nu primesc salarii sau sunt aruncaţi în stradă fără nici un drept, doar pentru că sunt cetăţeni români, ori primesc o pensie nesemnificativă, calculată pe puncte, de parcă aceşti cetăţeni nu au lucrat pe ore, zile, luni şi ani, ci pe boabe.

ALEXANDRU MIRONOV este cetăţean sovietic, agent KGB, CIA şi mason, fiind STRATEGUL represiunilor militare îndreptate împotriva statului şi poporului român, respectiv:

– lovitura de stat din decembrie 1989 (la care au participat şi cetăţeni străini membri ai unor ambasade străine acreditate în ROMÂNIA, OMAR HAYSSAM şi alţi agenţi arabi, precum şi alţi agenţi străini care au reprezentat viitorii investitori şi oameni de afaceri din România),

– revoltele de la TÂRGU MUREŞ,

– mineriadele de la Bucureşti şi STOIENEŞTI, unde au murit sute de cetăţeni români, mineri, militari, jandarmi, politişti şi alţii,

– greva foamei a revoluţionarilor conduşi de DAN IOSIF – adică a poliţiştilor şi securiştilor.

Dacă priviţi imaginile apărute în presă în acea perioadă veţi vedea că ILIESCU şi MIRONOV sunt “umăr la umăr” în scopul de a provoca o altă lovitură de stat.

Aici trebuie facută precizarea că Alexandru Mironov este cel care a anunţat, la Televiziunea Naţională, demisia primului ministru Petre Roman, în perioada mineriadei din 1991.

Minerii au fost aduşi la Bucureşti de către ION ILIESCU şi Alexandru Mironov special pentru înlăturarea de la putere a lui Petre Roman.

Acest MIRONOV ALEXANDRU împreună cu ION ILIESCU conduc destinele ROMÂNIEI şi numesc oamenii lor în instituţiile statului. De exemplu, l-au numit pe Dumitru Prunariu ambasador la Moscova, pe Cristian Tudor Popescu, CTP zis şi Capul la pajură, în funcţia de preşedinte al Clubului Român de Presă, pentru a supraveghea CENZURA în mass media şi pentru a izola, marginaliza, şi vâna cetăţenii ROMÂNIEI. În acelaşi timp, protejaţii PSD-ului şi ai lui ION ILIESCU apar pe posturile de televiziune, se disculpă pentru tot ce fac şi îşi construiesc unul altuia imagini de oameni nevinovaţi. Atunci când Ion Iliescu a spus unui ziarist


Măi animalule!
”, cine a ieşit în faţa poporului la Televiziunea Naţională şi a sărit în apărarea lui ION ILIESCU?
Alexandru Mironov, care a declarat:

Îl cunosc pe domnul Ion Iliescu şi el nu a spus aşa ceva. Este un om de calitate.

Postul de televiziune OTV a fost închis de către Mironov Alexandru şi ION ILIESCU. Corina Creţu, membru în Parlamentul Europei, critică guvernarea din România, dar uită că dumneaei a ieşit pe post la TVR şi a solicitat CNA şi Justiţiei Române, armele lui ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV de luptă împotriva statului şi poporului român, să închidă OTV. Cu ajutorul cetăţenilor români revoltaţi de închiderea postului de televiziune OTV, ION ILIESCU urmărea să provoace o lovitură de stat care trebuia să ducă la înlocuirea lui ADRIAN NĂSTASE, iar dacă PSD nu ajungea la guvernare în urma alegerilor din anul 2000, ar fi provocat un război civil în ROMÂNIA.

În ce priveşte justiţia obedientă PDSR-PSD-ului, nu trebuie să uităm de scandalul juridic dintre cotidianul “ZIUA” şi acest SAŞA SOVIETIC-RUS, proces care s-a judecat cu uşile închise din ordinul lui ION ILIESCU şi ALEXANDRU MIRONOV. Firmele GELSOR, FNI şi altele sunt înfiinţate în Fundaţia SOCRATE, al cărei preşedinte este MIRONOV ALEXANDRU – cel care făcea publicitate gratuită acestor fonduri de investiţii atât la TVR cât şi pe alte posturi de televiziune din România, iar SORIN OVIDIU VÂNTU este protejatul lui MIRONOV.

Acesta sustrăgea emisiuni de la Televiziunea Română pe casete video BETA şi le prezenta la televiziunea lui SORIN OVIDIU VÂNTU, REALITATEA TV, sau la alte televiziuni particulare din toată ţara. SORIN OVIDIU VÂNTU a jefuit 300 000 de români şi a pus la cale asasinarea lui PETRE MIHAI BĂCANU şi a altor cetăţeni români, dar este protejat de Alexandru Mironov, ION ILIESCU, PSD şi de ADRIAN NĂSTASE. Acesta din urmă primea 5000 de dolari salariu lunar de la SOV şi se ocupa personal de activitatea firmelor lui SOV în străinătate şi le susţine pe la uşile lui TONY BLAIR şi MARIA ASNAR.

Lovitura de stat din 1989 a avut ca scop desfiinţarea statului ROMÂN, distrugerea industriei, a economiei româneşti, epurarea etnică a poporului ROMÂN şi înlocuirea cetăţenilor ruşi îmbătrâniţi cu alţii tineri. MIRONOV şi ION ILIESCU aduc cetăţeni ruşi la STUDII GRATUITE în ROMÂNIA, aceştia primesc burse, cazare şi masă, iar când termină studiile superioare primesc funcţii în instituţiile statului ROMÂN, SRI, SIE, PNA şi altele şi, pe deasupra, primesc locuinţe, terenuri şi salarii în valută şi spor de salariu în valută, deoarece lucrează într-o ţară defavorizată. Basarabenii, care de fapt sunt cetăţenii ruşi care primesc pensii cu mult mai mari decât cetăţenii români şi pe deasupra primesc pensii suplimentare pentru că au fost aduşi de ruşi în 1944 să conducă România, erau singurii care aveau dreptul la studii superioare în România, iar copiii şi cetăţenii ROMÂNIEI sunt vânaţi cu Poliţia, organele de justiţie şi Parchetul ROMÂNIEI.

ALEXANDRU MIRONOV şi ION ILIESCU s-au opus cercetării penale a celor care au vândut diplome false de absolvire a studiilor superioare în România, cu sume cuprinse între 20.000 şi 60.000 de mii de dolari, protejându-l astfel pe DOLFI DRIMER.

Toate creditele favorizate ridicate de ALEXANDRU MIRONOV AU FOST DEPUSE la firma lui FIREA RĂZVAN (STR. HELEŞTEULUI NR.1, SECTOR 1 Bucureşti), soţul GABRIELEI  FIREA de la posturile de televiziune ANTENA 1 şi ANTENA 3. De fapt, pe aici treceau toate creditele favorizate (de care au beneficiat salariaţi din SRI, Ministerul de Interne, Ministerul Justiţiei, SIE şi altele, salariaţi cu care ION ILIESCU vânează şi atacă cetăţenii români), cu dobândă de 8-12%, pe care le făcea ALEXANDRU MIRONOV (şi alţi membri ai PSD) la BANCOREX cu ajutorul lui MUGUR ISĂRESCU şi directorului BANCOREX, URSU ŞERBAN.

(Alexandru Mironov este PREŞEDINTE AL UNESCO şi Ursu Şerban se afla tot la UNESCO). Creditele în valută (40.000 dolari din care 20.000 de dolari au fost daţi celei de a doua soţii VERONICA POP pentru a divorţa şi a cumpăra apartamentul din str. FÂNTANICA nr. 1) şi sute de milioane de lei, ajungeau la Banca Agricolă prin firma lui FIREA, iar de la această bancă acesta ridica dobânda care varia în acea perioadă între 60 şi 120% şi îi dădea lui MIRONOV dobânda cuvenită de 50% din valoarea banilor depuşi la firma lui FIREA. De fapt, banii depuşi de MIRONOV (şi alţii din PSD) la firma lui FIREA erau rulaţi în afaceri personale de către FIREA RĂZVAN.

După 1996, când au început cercetările privind Bancorex-ul şi pe Temeşan, Mironov a venit la mine acasă speriat spunându-mi:Bancorex este o bancă recunoscută internaţional şi este cea mai bună bancă din Europa. Trebuie să iasă muncitorii în stradă să apere BANCOREX-UL.”

În realitate Mironov este învăţat cu scoaterea oamenilor în stradă, ca masă de manevră, pentru rezolvarea problemelor personale prin LOVITURI DE STAT, REPRESIUNI MILITARE şi după ce ajunge la putere, vânează cetăţenii României, prin înfometare, sărăcie, salarii infime sau chiar lipsa lor, pensii mizere şi altele.

Ce au făcut Mironov şi ION ILIESCU? Au scos în stradă cetăţenii României, împotriva cetăţenilor României pentru ca ei (Mironov şi Iliescu) să ajungă la putere şi apoi să vândă atât România cât şi pe cetăţenii ei. Realitatea este că trebuia salvat Bancorex-ul întrucât ION ILIESCU a transferat sute de milioane de dolari din Bancorex în bănci din străinătate, în contul său, iar Mironov a făcut numeroase credite pe care nu le-a mai returnat şi sute de milioane de dolari din Bancorex au fost făcuţi cadou cetăţenilor sovietici-ruşi care au participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, vezi cazul lui Vitalie Ustroi general sovietic rus care este membru al trupelor GRU şi care prin firma Valeologia a sustras peste 140 de milioane de dolari din Bancorex.

Pe posturile televiziunii naţionale TVR1 şi TVR2 ALEXANDRU MIRONOV a făcut publicitate gratuită şi mascată editurii NEMIRA (unde acest MIRONOV era consilier literar, editura fiind a lui VALENTIN NICOLAU pe care MIRONOV l-a numit personal în numeroase funcţii ale Statului român) şi în emisiunea “CASA MEA DE VACANŢĂ” a făcut publicitate unor firme particulare (care apar şi în revista BEST MAGAZIN la care este redactor şef DANIELA MIRONOV).

De asemenea, trebuie precizat faptul că tot în această perioadă s-au înfiinţat şi firmele de publicitate ale lui KA-CAŢAVENCU cu care se jefuia TVR de bani, deoarece banii intrau mai intâi pe la firmele celor de la Ka-Caţavencu (milioane şi zeci de milioane de dolari) şi ce le scăpa lor printre degete se plătea la TVR pentru publicitate. Nu mai intru în amănunte în legătură cu transmisiuni sportive în care sunt implicate firme cu sediul în CIPRU ale lui Sorin Ovidiu Vântu şi ale membrilor FSB-KGB-ului sovietic- rus.

MIRONOV a desfiinţat revistele “PSIHOLOGIA” şi “ŞTIINŢĂ ŞI TEHNICĂ”, iar sediul acestora a ajuns al ziarului “MONITORUL” al lui SORIN OVIDIU VÂNTU, ziar condus de la CHIŞINĂU din REPUBLICA MOLDOVA de reprezentanţii MOSCOVEI şi de KGB.

Dacă urmăriţi persoanele care îl atacă pe Basescu şi care l-au atacat şi pe Constantinescu, observaţi că sunt aceleaşi persoane conduse şi manipulate de ALEXANDRU MIRONOV, respectiv CRISTIAN TUDOR POPESCU, amicul de la clubul MARŢIENILOR de la MUZEUL LITERATURII ROMÂNE, amicul care apărea în toate emisiunile sale la TVR, ION CRISTOIU, TATULICI, NISTORESCU, MIRCEA BADEA, care este activat de Antena 1 şi 3 atunci când la conducerea României ajunge un alt preşedinte care nu ascultă de MOSCOVA şi care încearcă să cerceteze adevărul despre lovitura de stat din decembrie 1989, Bancorex, mineriade şi altele, şi renumita FIREA GABRIELA care i-a creat probleme mari lui Constantinescu la TVR, pentru ca ulterior să ajungă la GUVERNUL ROMÂNIEI în apropierea primului ministru MUGUR ISĂRESCU, instalat de MIRONOV şi ION ILIESCU prim ministru după lovitura de stat din 1999. La această lovitură de stat, numită de MIRONOV şi de ION ILIESCU “mineriadă”, a participat şi CORNELIU VADIM TUDOR.

Aici mai trebuie menţionate televiziunile şi cotidienele conduse şi manipulate de ALEXANDRU MIRONOV, respectiv GÂNDUL, ADEVĂRUL, GARDIANUL, AVEREA, ZIUA şi altele, iar dintre posturile TV, Alpha TV, Realitatea TV şi altele, al căror finanţator din umbră este Sorin Ovidiu Vântu din banii furaţi de la cei 300 de mii de români pe care i-a înşelat în afacerea FNI şi mai trebuie menţionate ziarul Jurnalul Naţional şi posturile de televiziune Antena 1 şi 3 (unde este angajată Firea Gabriela) ale lui Voiculescu, implicat personal în LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 şi jefuirea a peste 12 miliarde de dolari din toate băncile internaţionale la care România avea depuşi bani înainte de 1989.

Mironov şi ION ILIESCU trebuie acum să apere şi să protejeze LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, represiunile militare îndreptate împotriva statului şi poporului român, adică împotriva cetăţenilor români nevinovaţi ucişi de ei pentru ca să ajungă la putere în România, şi jaful lor naţional.

yogaesoteric


iunie 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More