Americanii nevaccinați sunt interziși la petrecerile în familie. Sondaj

Majoritatea americanilor vaccinați nu doresc ca rudele nevaccinate să participe la petrecerile de sărbători, iar aproape jumătate dintre ei s-au despărțit de membri ai familiei din cauza statutului lor de vaccinare.

Potrivit unui sondaj realizat de OnePoll pe un eșantion de 2.000 de americani, 63% dintre cei vaccinați împotriva covid-19 „nu se simt confortabil” permițând rudelor lor nevaccinate să participe la petrecerile de sărbători, în timp ce 58% au rupt complet contactul cu membrii familiei care refuză vaccinarea.

Aproximativ două treimi dintre americani au declarat că nu s-au simțit bineveniți la petrecerile în familie dacă nu s-au vaccinat mai întâi, însă doar 22% dintre cei nevaccinați au declarat că au fost excluși de la un eveniment până acum.

Aproape jumătate dintre cei nevaccinați au întrerupt comunicarea cu rudele lor vaccinate pentru că nu au respectat decizia lor de a nu se injecta. În ciuda riscurilor de înstrăinare perpetuă de familie, 14% dintre cei chestionați au declarat că nu vor face niciodată un vaccin covid-19.

În cazul familiilor care au fost mai deschise să sărbătorească festivitățile cu rudele lor sceptice față de vaccinuri, mai mult de jumătate dintre acestea au anticipat totuși că vor avea o discuție despre vaccinare la masă.

Ne place sau nu ne place să credem, realitatea zilelor noastre este exact așa cum o menționează versetul de mai jos.

Căci de acum înainte cinci dintr-o casă vor fi dezbinaţi: trei împotriva a doi şi doi împotriva a trei. Dezbinaţi vor fi: tatăl împotriva fiului şi fiul împotriva tatălui, mama împotriva fiicei şi fiica împotriva mamei, soacra împotriva nurorii sale şi nora împotriva soacrei.” (Luca 12.52,53)

Citiți și:
Problema nevaccinaților
Studiu realizat în rândul militarilor americani arată că inflamația cardiacă după vaccinurile anticovid este mai puternică decât se credea inițial
Chris Perry, medic australian de renume, a avertizat nevaccinații: „Nu veți putea să vă ascundeți. Veți avea o viață foarte, foarte singuratică”

 

yogaesoteric
31 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More