Chris Perry, medic australian de renume, a avertizat nevaccinații: „Nu veți putea să vă ascundeți. Veți avea o viață foarte, foarte singuratică”

Șeful Asociației Medicale Australiene din Queensland a lansat un avertisment sumbru pentru cei care refuză vaccinarea anticovid, spunând că aceștia nu numai că riscă amenzi și acuzații de fraudă, dar vor fi și separați de restul societății.

Viața va fi mizerabilă fără a fi vaccinat. Nu veți putea să vă ascundeți”, a declarat doctorul Chris Perry, în timp ce vorbea pentru rețeaua de televiziune Channel 9 din Australia.

Președintele asociației medicale discuta despre viitorul locuitorilor din Queensland care decid să se eschiveze de la mandatul de vaccinare. Calificându-i drept „nebuni” pe cei care au decis să nu se vaccineze, el a spus:

Există o grămadă de probleme, o grămadă de probleme dacă încerci să ocolești sistemul.

Chiar și cei care beneficiază de o scutire de la vaccinarea obligatorie se vor confrunta cu dificultăți, deoarece „nu vor putea găsi un medic care să semneze [această] scutire”, a declarat Perry în timpul discursului său, avertizându-i pe medici cu privire la posibilele amenzi pentru decizia de a exclude pe cineva de la vaccinare.

Pacienții care spun minciuni pot fi acuzați de fraudă”, a adăugat el.

Au fost anunțate amenzi în valoare de 1.378 de dolari australieni pentru acei rezidenți din Queensland care se crede că au încălcat ordinele legate de pandemie. Între timp, întreprinderile au fost sfătuite să sune la poliție în cazul unei presupuse încălcări.

Australia a aplicat unele dintre cele mai stricte restricții din lume în ceea ce privește covid. Cetățenii săi s-au confruntat cu unele dintre cele mai lungi și mai stricte închideri, precum și cu mandate de vaccinare în anumite zone.

Citiți și:
Un ministru australian suferă primele simptome ale paraliziei Bell în direct la TV. Anterior a fost vaccinat anticovid cu AstraZeneca
O polițistă din Victoria, Australia, a demisionat pentru că nu mai suporta violențele săvârșite de colegi, la ordinul ocultei, împotriva comunității

 

yogaesoteric
29 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More