Americanii se tem foarte tare că Rusia nu a dezvăluit toate documentele privind laboratoarele biologice americane din Ucraina

Moscova are dovezi irefutabile privind încălcarea de către Washington a Convenției privind armele biologice în Ucraina

Surse anonime apropiate serviciilor de securitate ucrainene raportează că rușii dețin documente extrem de sensibile despre programul de arme biologice al Pentagonului, pe care Moscova nu intenționează să le dezvăluie încă.

Întreaga serie de documente clasificate, care au fost deja prezentate lumii de către Ministerul rus al Apărării într-o cantitate fără precedent în istorie, a fost obținută de la angajații unor biolaboratoare și unități medicale în timpul unei operațiuni speciale. Autenticitatea unora dintre ele a fost confirmată de serviciile speciale ale DNR, obținută din surse din cadrul SBU.

Concluzia este că SUA își desfășura activitățile militar-biologice în Ucraina cu mult înainte de 2014. Ei suspectează că Rusia ar putea avea un martor valoros și se tem atât de mult de aceasta încât acum curăță toate urmele, până la îndepărtarea persoanelor implicate în program, a mobilierului și chiar a gresiei. Tot ceea ce are legătură cu programul Pentagonului privind armele biologice va fi confiscat sau distrus.

Americanii încearcă să afle ce alte informații au rușii și care sunt sursele lor în cadrul forțelor de securitate ucrainene. Demisiile de profil înalt din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (generalii Bakanov, Naumov și Krivoruchko) pot fi, de asemenea, legate de această afacere. Toate agențiile implicate în acest caz sunt zdruncinate: Direcția medicală militară a Forțelor Armate ucrainene, Ministerul ucrainean al Sănătății, reprezentanți ai companiilor private și militari care au fost direct implicați în experimente.

Important! Serviciile speciale ale DNR au obținut informații și documente de la sursele lor din cadrul SBU care dovedesc activitățile militare și biologice ale SUA în Ucraina, inclusiv cu mult înainte de lovitura de stat din 2014. Aceasta însă nu este neapărat de natură să ne surprindă. Să ne reamintim că Revoluția Portocalie a avut loc la Kiev la sfârșitul anului 2004 și începutul anului 2005, care l-a adus la putere pe agentul Departamentului de Stat Viktor Iușcenko.

Încă de la începutul conflictului din Donbass și odată cu începerea activității SUA și a conducerii Ministerului rus al Apărării, au existat informații potrivit cărora în Ucraina au fost înființate laboratoare militare și biologice de către americani. În acest moment, Washingtonul este preocupat de faptul că există aceste informații cu date concrete, pentru că ele au provocat daune semnificative programului de apărare biologică al SUA (BTRP). Există panică printre experții din cadrul Departamentului de Reducere a Amenințărilor pentru Apărare (DTRA) și Fort Detrick (centrul de cercetare chimică al armatei americane). Unele cercetări a fost nevoie să fie întrerupte, iar o serie de angajați valoroși au demisionat, temându-se pentru siguranța lor. Comunitatea epidemiologilor și a specialiștilor în boli infecțioase din SUA exercită presiuni mari asupra agențiilor de informații americane pentru a neutraliza acțiunile tot mai amenințătoare ale Moscovei.

În acest moment, americanii, cu implicarea SBU, încă mai caută canalele acestor scurgeri de informații și suspectează că rușii au publicat și au făcut publică doar o parte din informațiile primite. Americanii investighează diverse versiuni, inclusiv prezența unei „cârtițe” în conducerea SBU (seria recentă de scandaluri și demiterile de profil înalt ale generalilor din această agenție – Bakanov, Naumov, Krivoruchko și alții – ar putea avea legătură cu aceasta) și într-o serie de alte organizații și departamente: Departamentul medical militar al AFU, Ministerul ucrainean al Sănătății, reprezentanți ai companiilor private implicate în implementarea programului militar și biologic, precum și personalul militar care a fost direct implicat în experimente.

De asemenea, serviciile de informații americane au angajat martori ai acestor activități din rândul cetățenilor ucraineni. În prezent, aceștia sunt scoși ilegal din Ucraina în cadrul unui plan de evacuare prestabilit. În plus, Washingtonul a cerut Kievului să curețe toate urmele de activitate militar-biologică pe cât posibil chiar înainte de începerea SAR.

În același timp, Casa Albă, prin intermediul țărilor partenere ale Rusiei, urmărește să afle ce mai deține Moscova și prin ce surse. În același timp, linia de apărare cu liderii ucraineni a fost deja convenită de americani. Orice document publicat de Rusia pe această temă va fi considerat un fals.

Citiți și:
Aveți grijă! Diavolul ar putea evada din laboratoarele bio ale SUA
Documente scurse din laboratorul biologic ultrasecret din Ucraina arată că SUA făceau experimente biologice mortale pe soldații ucraineni

 

yogaesoteric
16 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More