Documente scurse din laboratorul biologic ultrasecret din Ucraina arată că SUA făceau experimente biologice mortale pe soldații ucraineni

Documente confidențiale ale Pentagonului au fost dezvăluite, arătând că guvernul Statelor Unite a operat laboratoare biologice ultrasecrete în Ucraina și a efectuat experimente biologice pe soldații ucraineni, primind în același timp despăgubiri legale complete pentru decese și vătămări.

În timp ce mass-media mainstream și verificatorii de fapte continuă să afirme că nu există laboratoare biologice ale Pentagonului în Ucraina, apar noi dovezi care le demonstrează că se înșeală.

Documentele interne ilustrează ceea ce înseamnă în practică „protecția” sponsorizată de Anthony Fauci și „apărarea” Pentagonului, chiar dacă SUA intenționează să își sporească prezența militară în Europa de Est pentru a-și „proteja aliații împotriva Rusiei”.

Pentagonul a efectuat teste biologice pe 4.400 de soldați din Ucraina și pe 1.000 de soldați din Georgia, cu rezultate posibil fatale. Toate „decesele de voluntari” trebuie raportate în termen de 24 de ore (în Ucraina) și 48 de ore (în Statele Unite), potrivit documentelor furate (în Georgia).

Ambele națiuni sunt considerate ca fiind cei mai devotați aliați ai SUA în regiune, o serie de inițiative ale Pentagonului fiind întreprinse pe teritoriul lor.

Unul dintre aceste programe este programul de angajament biologic al Agenției de reducere a amenințărilor la adresa apărării (DTRA), în valoare de 2,5 miliarde de dolari, care include cercetări asupra agenților biologici, a virusurilor mortale și a bacteriilor rezistente la antibiotice care sunt studiate pe populația locală.

Proiectul GG-21: „Toate decesele voluntarilor vor fi raportate cu promptitudine”

Pentagonul a lansat un proiect cu o durată de 5 ani, cu o posibilă prelungire de până la 3 ani, cu numele de cod GG-21: „Infecții transmise de artropode și zoonotice în rândul personalului militar din Georgia”.

Potrivit descrierii proiectului, vor fi prelevate probe de sânge de la 1.000 de recruți militari în momentul examinării fizice de înregistrare militară la spitalul militar georgian situat în Gori.

Probele vor fi testate pentru detectarea anticorpilor împotriva a paisprezece agenți patogeni:

Bacillus anthracis
Brucella
Virusul CCHF
Coxiella burnetii
Francisella tularensis
Hantavirus
Specii de Rickettsia
Virusul TBE
Specii Bartonella
Specii de Borrelia
Specii de Ehlrichia
Specii Leptospira
Salmonella typhi
WNV

Cantitatea de sânge prelevată va fi de 10 ml. Probele vor fi păstrate pe termen nelimitat la NCDC (Lugar Center) sau la USAMRU-G, iar părți componente pot fi trimise la sediul WRAIR din SUA pentru studii de cercetare viitoare. Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) este cel mai mare centru de cercetare biomedicală administrat de Departamentul de Apărare al SUA. Rezultatele testelor de sânge nu vor fi furnizate participanților la studiu.

O astfel de procedură nu poate cauza moartea. Cu toate acestea, conform raportului de proiect, „toate decesele voluntarilor vor fi raportate cu promptitudine (de obicei, în termen de 48 de ore de la notificarea IP)” la Spitalul Militar Georgian și la WRAIR. Probele de sânge ale soldaților vor fi stocate și testate ulterior la Centrul Lugar, o instalație de 180 de milioane de dolari finanțată de Pentagon în capitala Georgiei, Tbilisi.

Centrul Lugar a devenit notoriu în ultimii ani pentru activitățile controversate, incidentele de laborator și scandalurile din jurul programului de combatere a hepatitei C al gigantului american Gilead în Georgia, care a dus la moartea a cel puțin 248 de pacienți. Cauza decesului în majoritatea cazurilor a fost trecută ca fiind necunoscută, au arătat documentele interne.

Proiectul georgian GG-21 a fost finanțat de DTRA și pus în aplicare de oameni de știință militari americani dintr-o unitate specială a armatei americane cu numele de cod USAMRU-G, care operează în cadrul Centrului Lugar. Aceștia au primit imunitate diplomatică în Georgia pentru a cerceta bacterii, virusuri și toxine fără a fi diplomați. Această unitate este subordonată Institutului de Cercetare al Armatei Walter Reed (WRAIR).

Centrul Lugar este un biolaborator de 180 de milioane de dolari finanțat de Pentagon în capitala Georgiei, Tbilisi.
O mașină diplomatică cu numărul de înmatriculare al Ambasadei SUA la Tbilisi în parcarea Centrului Lugar. Oamenii de știință americani care lucrează la laboratorul Pentagonului din Georgia conduc vehicule diplomatice, deoarece au primit imunitate diplomatică.

Documentele obținute din registrul federal de contracte al SUA arată că USAMRU-G își extinde activitățile și la alți aliați ai SUA din regiune și „stabilește capacități expediționare” în Georgia, Ucraina, Bulgaria, România, Polonia, Letonia și în orice locații viitoare. Următorul proiect USAMRU-G care implică teste biologice pe soldați ar fi urmat să înceapă în luna martie a acestui an la Spitalul Militar Bulgar din Sofia.

Proiectul UP-8: Toate decesele participanților la studiu este necesar să fie raportate în termen de 24 de ore

Defense Threat Reduction Agency (DTRA) a finanțat un proiect similar care implică soldați din Ucraina, cu numele de cod UP-8: Răspândirea virusului febrei hemoragice Crimeea-Congo (CCHF) și a hantavirusurilor în Ucraina și necesitatea potențială de diagnosticare diferențială la pacienții cu suspiciune de leptospiroză. Proiectul a început în 2017 și a fost prelungit de câteva ori până în 2020, arată documentele interne.

Potrivit descrierii proiectului, vor fi colectate probe de sânge de la 4.400 de soldați sănătoși din Lviv, Harkov, Odesa și Kiev. 4.000 dintre aceste probe vor fi testate pentru depistarea anticorpilor împotriva hantavirusurilor, iar 400 dintre ele – pentru prezența anticorpilor împotriva virusului febrei hemoragice Crimeea-Congo (CCHF). Rezultatele testelor de sânge nu vor fi furnizate participanților la studiu.

Nu există informații cu privire la ce alte proceduri vor fi efectuate, cu excepția faptului că „incidentele grave, inclusiv decesele, este necesar să fie raportate în termen de 24 de ore. Toate decesele subiecților studiului care sunt suspectate sau despre care se știe că sunt legate de procedurile de cercetare este necesar să fie aduse în atenția comitetelor de bioetică din SUA și Ucraina”.

DTRA a alocat 80 de milioane de dolari pentru cercetări biologice în Ucraina începând cu 30 iulie 2020, potrivit informațiilor obținute din registrul federal de contracte al SUA. Însărcinată cu acest program este compania americană Black &Veatch Special Projects Corp.

Un alt contractor DTRA care operează în Ucraina este CH2M Hill. Companiei americane i s-a atribuit un contract de 22,8 milioane de dolari (2020-2023) pentru reconstrucția și echiparea a două laboratoare biologice: Institutul de Cercetare Științifică de Stat de Diagnostic de Laborator și Expertiză Sanitar-Veterinară (Kyiv ILD) și Laboratorul Regional de Diagnostic al Serviciului de Stat al Ucrainei pentru Siguranța Alimentară și Protecția Consumatorului (Odesa RDL).

Personalul american este despăgubit pentru decesele și vătămările suferite de populația locală

Activitățile DTRA în Georgia și Ucraina se află sub protecția unor acorduri bilaterale speciale. În conformitate cu aceste acorduri, Georgia și Ucraina vor exonera de răspundere, nu vor intenta nicio acțiune în justiție și vor despăgubi Statele Unite și personalul acestora, contractanții și personalul contractanților, pentru daunele aduse proprietății, decesul sau rănirea oricărei persoane din Georgia și Ucraina, care rezultă din activitățile desfășurate în temeiul prezentului acord. În cazul în care oamenii de știință sponsorizați de DTRA provoacă decese sau răniri ale populației locale, aceștia nu pot fi trași la răspundere.

În plus, în conformitate cu Acordul SUA-Ucraina, cererile de despăgubire din partea unor terțe părți pentru decese și vătămări corporale în Ucraina, care rezultă din actele sau omisiunile oricărui angajat al Statelor Unite în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul acestui acord, sunt responsabilitatea Ucrainei.

Citiți și:
Dezvăluiri șocante: Pentagonul finanțează laboratoare militare biologice în Georgia!
Pentagonul „a pervertit zeci de laboratoare la știința morții”
Ce ascund laboratoarele biologice americane din Moldova?

 

yogaesoteric
12 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More