Amploarea completă a efectelor secundare ale vaccinului covid nu va fi cunoscută mai devreme de 10 ani, spune un medic

Într-un episod recent al emisiunii „Against the Wind” de la Children’s Health Defense TV, dr. Paul Thomas a intervievat doi profesioniști din domeniul medical care au tratat cu succes pacienți cu covid, fără a se înregistra niciun deces în rândul acestora.

Invitații, dr. Jim Meehan, un oftalmolog cu pregătire medicală avansată în imunologie și endocrinologie intervențională, și Scott Miller, medic rezident la Miller Family Pediatrics, s-au concentrat asupra aceastei întrebări: Cum pot profesioniștii din domeniul sănătății să depășească teama de condamnare publică salvând pacienții de la tratamentele convenționale adesea fatale?

Thomas și Meehan au discutat despre măștile așa-zis „de protecție”, despre vaccinarea împotriva covid și despre daunele cauzate de vaccinuri.

Meehan a împărtășit, de asemenea, experiența sa în tratarea pacienților cu covid cu terapii care nu sunt oferite în spitale și cum postările sale pe rețelele sociale despre aceste tratamente au fost interzise.

Din cei aproximativ 4.000 de pacienți cu covid pe care i-a tratat Meehan, niciunul nu a murit. Meehan a spus că pacienții săi au venit să-l vadă suficient de devreme pentru a primi tratament. La spital, a tratat cu succes peste 20 de pacienți care nu au respectat protocoalele spitalului, inclusiv un bărbat de 66 de ani care a primit două reprize de remdesivir.

Meehan a spus că la scurt timp după lansarea vaccinului covid, a început să observe efecte adverse ale acestuia, inclusiv avorturi spontane, vasculită, boli inflamatorii și formarea de cheaguri de sânge.

Thomas a văzut un caz de miocardită după o vaccinare covid în cabinetul său pediatric.

Meehan a spus:
Acela ai fi putut fi tu. Acela ar fi putut fi fiul tău. Fiica ta. Ar fi putut fi tatăl tău… Acestea sunt vaccinuri experimentale. Va trece un deceniu până când vom ști cât de grave vor fi efectele secundare. Vor trece ani înainte să ne dăm seama că am putea pierde 10% din populație din cauza fenomenului de îmbunătățire dependentă de anticorpi”.

După ce Meehan a început să trateze pacienți tineri și studenți care fuseseră vaccinați cu serurile anticovid, el a adăugat o informare de urgență pe website-ul său. Ulterior, a fost expulzat de pe rețelele de socializare pentru că a postat despre pericolul proteinelor spike, explicând că experimentele pe animale au arătat că aceste proteine traversează bariera hemato-encefalică și provoacă leziuni neurologice.

Meehan a spus că avertismentele sale cu privire la vaccinul covid se aplică tuturor, dar în special femeilor însărcinate, copiilor și adolescenților.

Nu este cazul să vaccinăm copiii care prezintă un risc statistic zero de a muri din cauza covid”, a spus el, împărtășind date dintr-o analiză recentă a Universității Johns Hopkins, care a găsit peste 330 de decese cu covid la copii și tineri sub 25 de ani, cu date care sugerează că aproape toate au avut loc la copiii cu o afecțiune preexistentă care le punea viața în pericol.

Dr. Paul Thomas l-a intervievat apoi pe dr. Miller, care a împărtășit experiența sa în tratarea cu succes a aproximativ 1.400 de pacienți, inclusiv un copil de 10 ani, folosind protocoale neconvenționale de stimulare a sistemului imunitar pe care le-a învățat prin cercetări și studii de cazuri.

Dr. Miller a folosit terapii aprobate de FDA pentru tratamentul unor afecțiuni, dar nu și pentru tratamentul covid, pierzându-și din această cauză dreptul de a mai profesa.

Miller a tratat atât copiii, cât și adulții în practica sa. Niciunul dintre pacienții săi din pediatrie nu a murit sau a fost internat din cauza covid.

Miller a vorbit despre cercetarea și obligația morală care l-au determinat să sfideze sistemul și să susțină tratamente probate care funcționează pentru covid.

Am ajuns într-un punct în care mi s-a părut atât de inutil să ofer aceste informații fiecărui om în parte, rând pe rând, când sunt atât de mulți care au nevoie să le cunoască, încât am început să vorbesc despre toate acestea în mod public.”

Citiți și:
„Vaccinurile ucid doi oameni la fiecare viață salvată”
50 de medici români au atras atenția asupra unei probleme de etică și conștiință religioasă cu privire la vaccinuri
Efectele adverse ale vaccinurilor covid-19 așa cum le are raportate OMS (Poză)

 

yogaesoteric
8 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More