„Vaccinurile ucid doi oameni la fiecare viață salvată”

Într-o înregistrare bombă dintr-o ședință virtuală a FDA se arată că vaccinul Pfizer/BioNTech are efecte secundare grave.

În secțiunea de discuții deschise a întâlnirii, antreprenorul Steve Kirsch, director executiv al Fondului pentru tratament precoce împotriva covid, afirmă, bazându-se pe date VAERS (sistemul de raportare a efectelor secundare la vaccinuri): „am fost induși în eroare de (Pfizer) cu privire la siguranța vaccinului… Atacurile de cord sunt de 71 de ori mai frecvente decât la alte vaccinuri… vaccinurile ucid doi oameni pentru fiecare viață salvată”.

Afirmațiile sale au fost catalogate de verificatorii de fapte ca fiind false, pe motivul că în sistemul VAERS oricine poate raporta un eveniment care nu este neapărat corelat cu vaccinul.

Înregistrarea este disponibilă aici (în limba engleză).

Citiți și:
„Vaccinarea” mondială este mai periculoasă decât boala: ucide mai mulți oameni într-un termen scurt!
Studiu șocant despre „beneficiile” vaccinării anti-covid: „Salvează trei, ucide doi”
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare

 

yogaesoteric
17 februarie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More