Anca Sigartău s-a vindecat de cancer prin post. «Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda!»

 

Cunoscuta actriţă Anca Sigartău este convinsă că a câștigat bătălia cu cancerul prin post. Se petrecea acum 24 de ani.

Ea a povestit într-o emisiune TV (în urmă cu doi ani) experienţa dramatică prin care a trecut:

„După al doilea copil am divorţat. Nimeni nu a ştiut că am divorţat în 1993. Lumea ştie că am divorţat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorţ. Bine, situaţia a fost mai complicată.

Am trecut printr-o experienţă medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ţi se dă un an de zile să trăieşti. Şi mi s-a spus că un an de zile trăieşti cu acest diagnostic. Şi cu tratamentul.

Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soţul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii.

Au trecut 22 de ani de atunci şi uite că trăiesc.

Eram în spital şi la un moment dat ştiu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp şi vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei.

Am ieşit din spital pe 15 noiembrie, ziua de naştere a bunicii mele. Ştiam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nicio informaţie despre post, despre biserică, despre aspectele de genul ăsta, dar ştiam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să ţin post.

Pe 15 noiembrie am ieşit din spital cu nişte indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: «Unde este tumora?». Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Şi i-am spus: Eu vă spun, dar nu o să credeţi.

Asta s-a petrecut. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu ştiam că postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am ştiu că voi trăi”, a declarat actriţa, potrivit one.ro.

Citiţi şi:

Dr. Pavel Chirilă: «Cei care ţin post fac mult mai rar cancer, aşa că este bine să postiţi periodic»

Ce tratament și-ar administra imediat un medic dacă el personal s-ar îmbolnăvi de cancer?

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More