Anunţ cu privire la modul de desfăşurare a manifestării extraordinare din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice din data de 2 septembrie 2016

Vă rugăm să aveţi în vedere că în data de 2 septembrie 2016 se vor respecta cu o exemplară rigurozitate orele ce au fost stabilite pentru desfăşurarea acestui eveniment spiritual.

Aspecte practice referitoare la modul de folosire a pânzei albe ce este necesară

La acest eveniment important este recomandat ca participanţii să aibă fiecare câte o pânză albă, din in sau din bumbac. În cadrul evenimentului din data de 2 septembrie 2016, începând cu ora 17:25, participanţii vor plasa pe sol pânza albă împăturită în patru şi apoi vor rămâne în picioare, desculţi (fără ciorapi!), pe respectiva pânză albă, astfel ca să poată rămâne în mod adecvat cu picioarele pe pânză pe întreaga durată a meditaţiei ce se va realiza atunci.

Modul de pregătire şi de folosire a apei ce este necesară fiecărui participant

Fiecare fiinţă umană ce participă la această acţiune spirituală excepţională ce este în mod dumnezeiesc integrată va umple în prealabil şi va lua apoi cu ea un recipient din sticlă cu apă minerală de Vâlcele. Recipientul din sticlă este necesar să aibă un volum de 1 litru şi să aibă un dop de plută.

După umplerea sticlei cu apă, respectiva apă va fi apoi atent binecuvântată, prin intermediul procedeului Artei binecuvântării, ce este deja bine cunoscut de către cei sau cele care sunt iniţiaţi în aceasta.

Binecuvântarea apei se va face cu o zi sau două înainte de acest eveniment, de minim 21 de ori sau chiar mai mult (la alegere), dar nu de mai puţin de 21 de ori.

Atenţie! Toate fiinţele umane care participă pentru prima oară la această acţiune spirituală şi care deocamdată nu ştiu cum anume îşi pot binecuvânta apa vor putea apela la bunăvoinţa şi la altruismul celor care cunosc Arta binecuvântării pentru a le binecuvânta ei în prealabil apa respectivă, de minim 21 de ori.

Vă sugerăm ca binecuvântarea apei respective să se realizeze cu 24 de ore înainte de participarea la această acţiune. Procedând în felul acesta nu veţi avea nicio grijă că nu aveţi apa ce vă este necesară atunci.

Apa din acest recipient de sticlă va putea fi consumată oricând este necesar în ziua respectivă, atât înainte de începerea acţiunii spirituale, cât şi în intervalele de pauză, pe parcurs, precum şi atunci când va fi folosit amestecul de plante medicinale ce va fi oferit în mod gratuit tuturor participanţilor.

Apa binecuvântată ce ne va rămâne va putea fi savurată în zilele următoare, câte o lingură plină, de câte 4 ori pe zi, de exemplu, la ora 6 dimineaţa, la ora 12 la amiază, la ora 6 seara şi la ora 21:30 noaptea, pentru a continua astfel procesul tainic de vindecare miraculoasă pe care începem să îl simţim că a început, ori că s-a amorsat şi care apoi continuă, fiind de fiecare dată foarte atenţi la procesele de vindecare pe care respectiva apă binecuvântată le generează.

Procedând în felul acesta beneficiem în continuare de suportul tainic dumnezeiesc ce se revarsă din plin cu ocazia participării noastre la această acţiune spirituală ce este în mod dumnezeiesc integrată.

Toate acestea vor ajuta în mod considerabil ca fiecare fiinţă umană să aibă o necesară continuitate în cadrul acestui proces de vindecare miraculoasă care deja se va fi amorsat odată cu participarea la acest eveniment spiritual excepţional.

Modul de utilizare a plantelor medicinale ce vor fi oferite participanţilor în mod gratuit

Toţi cei care vor participa la această acţiune spirituală vor primi, în mod complet gratuit, înainte de  intrarea în spirală, câte un plic ce conţine un amestec de plante medicinale adecvate, ce vor fi oferite sub formă de pulbere. Aceste plante medicinale au rolul să declanşeze în microcosmosul individual anumite procese tainice, binefăcătoare, de rezonanţă ocultă, ce sunt menite să faciliteze apoi manifestarea favorabilă a unor fenomene ample de vindecare şi de regenerare în fiinţă.

Plantele medicinale ce urmează să fie oferite în mod gratuit tuturor participanţilor care doresc aceasta la intrarea pentru acest eveniment special au fost în prealabil toate binecuvântate de către un grup alcătuit din 24 de fiinţe umane, câte un bărbat şi câte o femeie din fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Acest grup alcătuit din cele 24 de fiinţe umane au acționat astfel în mod voluntar, la unison, fiind animate de altruism, iubire şi dăruire, și au binecuvântat în prealabil toate plicurile cu plante medicinale, puse împreună, de un număr de 49 de ori.

Pentru a beneficia de ajutorul acestor plante medicinale binefăcătoare, toţi participanţii care doresc vor putea ingurgita la alegere sau, altfel spus, doar dacă ei vor şi doar dacă aleg să facă aceasta de bună-voie, începând cu ora 15:00 pulberea respectivului amestec din plante medicinale speciale, ce vor fi oferite în mod gratuit, plante care facilitează în mod considerabil procesul de comuniune cu Natura misterioasă, atotputernică a lui Dumnezeu şi care totodată îi ajută pe oameni să se vindece în mod miraculos, prin tot ajutorul pe care îl merită şi care se revarsă în fiinţa lor de la Bunul Dumnezeu.

Plantele medicinale respective se mestecă în prealabil foarte încet şi ulterior se ţin toate în gură timp de minim 25 minute sau, dacă este cazul chiar mai mult, după ce în prealabil au fost suficient de bine înmuiate în gură cu apă de Vâlcele din sticla din sticlă, de un litru, cu dop de plută şi care apă a fost cu o zi sau două înainte binecuvântată de minim 21 de ori.

În finalul celor 25 de minute ale mestecării atente, cât mai interiorizate, a plantelor medicinale în gură, după ce fiecare le-a lăsat să ajungă de minim 7 ori chiar şi sub limbă, acestea se înghit încet, într-un mod transfigurator, toate, cu apa cea binecuvântată din sticla pe care o vom avea la dispoziţie.

Fiecare persoană va începe apoi să fie cât mai atentă la efectele profund benefice, purificatoare, sacralizante, euforizante, înălţătoare, armonizatoare, îndumnezeitoare, pe care plantele medicinale ingurgitate le vor declanşa în fiinţă.

Fiecare participant care a folosit în acest mod pulberea din plante medicinale va urmări să conştientizeze efectele benefice, eminamente transformatoare, care se vor accentua apoi în mod gradat în universul fiecărei fiinţe umane ce aspiră cu putere să-L simtă din plin pe Bunul Dumnezeu.

Plantele medicinale amestecate după propriile necesităţi cu apă binecuvântată vor fi în final înghiţite cât mai atent cu înghiţituri mici, urmând să fie realizate minim 21 de înghiţituri, sau chiar mai multe, dar nu mai puţin de 21 de înghiţituri!

Participarea plină de entuziasm la relatările ce se vor face în finalul acestei acţiuni spirituale

În finalul acestei manifestări excepţionale toţi cei prezenţi sunt invitați să realizeze cu entuziasm şi sinceritate mărturii şi relatări. Relatările celor care doresc să împărtășească experienţa lor spirituală celorlalţi vor fi realizate la microfon şi vor fi înregistrate audio-video de către echipa foto-video. La această sesiune de relatări şi mărturii sunt invitaţi în special toţi cei sau toate cele care vor avea anumite experiențe de vindecare, mai mult sau mai puțin miraculoase, în urma participării la acest eveniment excepţional.

Un sfat important

Vă sfătuim să participaţi an de an, din nou şi din nou, cu mult entuziasm şi speranţe îndreptăţite, la această acţiune spirituală în mod dumnezeiesc integrată, căci astfel veţi putea descoperi, din aproape în aproape, că efectele curative, miraculoase ce apar în fiinţa voastră sunt cumulative, iar eforturile de a participa aşa cum se cuvine vă vor fi într-un mod adecvat răsplătite de Bunul Dumnezeu.

Dacă la prima voastră participare unii dintre voi veţi simţi puţin, puteţi fi siguri că la următoarele participări veţi ajunge, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să simţiţi din ce în ce mai mult şi din ce în ce mai clar, iar procesele de vindecare miraculoasă se vor accentua de la o participare la alta, făcând chiar cu putinţă vindecări miraculoase definitive.

Vă rugăm să luaţi aminte că toate eforturile sincere, pure, pline de credinţă, iubire şi candoare pe care le veţi face în această direcţie vă vor fi în mod proporţional răsplătite de Bunul Dumnezeu, după cum meritaţi. Numai participând iar şi iar la această acţiune spirituală unii dintre voi vă veţi putea convinge – doar prin experienţă directă – de aceasta.

Experienţele lăuntrice, copleşitoare, adeseori indescriptibile pe care le veţi avea în felul acesta sunt de fiecare dată unice, bogate în surprize şi complexe. În felul acesta descoperiţi că Bunul Dumnezeu vă îmbrăţişează de zeci de ori mai mult atunci când  reuşiţi cu adevărat să faceţi către El un prim pas (chiar micuţ) şi atunci când aspiraţi totodată să-L îmbrăţişaţi după puterile voastre pe Dumnezeu.

Astfel vă veţi putea convinge că în realitate: „Căile Bunului Dumnezeu sunt pline de taine şi de surprize uluitoare”.

Nu uitaţi!

Participaţi şi aprofundaţi tocmai de aceea an de an această acţiune spirituală în mod dumnezeiesc integrată, care deocamdată este unică pe planeta Pământ, căci, în felul acesta, veţi putea să primiţi – dar mai ales să simţiţi – dumnezeieştile daruri de tot felul pe care Dumnezeu ni le oferă atunci când le merităm.

Gregorian Bivolaru

 

yogaesoteric
12 august 2016

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More