Anunţ important cu privire la un nou eveniment spiritual excepţional, ce va avea loc în data de 6 mai 2016, în cadrul taberei yoghine de la Herculane

În data de 6 mai 2016, vineri, va avea loc la Herculane, în cadrul activităţilor Mişcării Charismatice Teofanice, un nou eveniment excepţional „ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale Graţiei dumnezeieşti asupra tuturor acelora pe care Dumnezeu Tatăl, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care Dumnezeu Tatăl le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazieˮ.

În vederea pregătirii pentru participarea la acest eveniment spiritual excepţional, facultativ, fiecare participant poate opta să realizeze o suită de 12 zile de post negru în perioada premergătoare evenimentului.

Postul negru va fi realizat numai cu apă, timp de minim 24 de ore. La cele 12 zile de post negru preliminare se adaugă postul negru din ziua evenimentului (a 13-a zi de post). Toate cele 12 zile de post negru ce vor fi făcute de către fiecare în parte (precum şi cea de-a 13-a zi de post negru, ce se va realiza de către toţi participanţii în data de 6 mai 2016) vor fi consacrate în prealabil, într-un mod clar şi ferm, pentru participarea la acest eveniment excepţional, folosind în prealabil următoarea formulă:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc, în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru a cărui durată se va extinde pe un interval de 12 zile plus ziua propriu-zisă în care se va desfăşura acest eveniment excepţional la care voi participa, care va fi cea de-a 13-a zi.ˮ
 
În cazul fiinţelor umane care (din diferite motive) aleg să nu ţină cele 12 zile de post negru, acestea vor consacra doar ziua de post din data de 6 mai 2016, începând de la ora 00:00 noaptea şi, în mod adecvat, vor rosti în prealabil următoarea formulă rituală:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Ţie îţi dăruiesc, în mod total şi necondiţionat, aici şi acum, fructele acestui post negru, pe care îl realizez începând cu ora 00:00 noaptea şi Te implor cu umilinţă, cu speranţe îndreptăţite şi cu iubire să mă ajuţi după marea milă a Ta, dăruindu-mi tot ceea ce am nevoie, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea trupească, cât şi în ceea ce priveşte bunăstarea mea sufletească şi spirituală. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! Amin!ˮ
 
FACULTATIV! Este, de asemenea, stringent necesar şi chiar binevenit ca fiecare dintre cei sau cele care doresc şi intenţionează să participe la acest eveniment să realizeze în prealabil lăuntric un fundamental legământ spiritual solemn între fiinţa sa şi Dumnezeu Tatăl, legământ care apoi este necesar să fie respectat toată viaţa. Prin acest legământ, fiecare dintre cei care aleg să facă aceasta imploră ajutorul, imploră Graţia dumnezeiască, imploră inspiraţia dumnezeiască pentru ca viaţa sa, pentru ca existenţa sa să capete o direcţie, o orientare eminamente benefică, divin integrată, astfel ca fiinţa umană respectivă să înceapă şi apoi să continue un proces de îndumnezeire, proces care este foarte important să se întindă şi chiar să se intensifice din ce în ce mai mult pe parcursul întregii sale vieţi.

Acest legământ solemn va fi înfăptuit de 3 ori la rând, în 3 zile distincte şi va fi finalizat în cea de a 11-a zi de post negru aleasă. Sugerăm ca cele trei legăminte de acest gen să fie realizate efectiv în a 9-a zi de post (prima integrare), în a 10-a zi de post (a doua integrare) şi în a 11-a zi de post (a treia integrare). Vă oferim o astfel de formulă rituală, pe care o veţi putea utiliza fiecare:

„Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, încă de la Începuturi, Tu eşti Cel care m-ai creat după chipul şi asemănarea Ta. Ţie mă dăruiesc de acum înainte – trup şi suflet – în mod total şi necondiţionat.
Te implor cu iubire, cu credinţă şi cu umilinţă să Te manifeşti adeseori în şi prin fiinţa mea, spre a mă ajuta să urc către Tine şi să fac paşi siguri şi din ce în ce mai rapizi pe calea îndumnezeirii fiinţei mele, clipă de clipă, cu ajutorul Tău.
Te implor cu umilinţă, cu speranţă îndreptăţită, cu iubire, ajută-mă după marea milă a Ta şi Te conjur să faci să apară neîncetat în viaţa mea semnele şi sincronicităţile Tale, de care am nevoie spre a mă ghida.
Te implor cu umilinţă şi mă deschid pentru totdeauna şi în totalitate faţă de Tine spre a face să se manifeste din ce în ce mai des, în şi prin fiinţa mea, doar Voia Ta. Ştiu că această Voie a Ta este un Atribut Dumnezeiesc ce se manifestă întotdeauna sub forma unei energii subtile sublime, a cărei frecvenţă de vibraţie nu se modifică niciodată.
Te implor şi totodată aspir cu fervoare să mă ajuţi să devin şi apoi să rămân canalul tainic în şi prin care Te manifeşti deseori Tu, atât în existenţa mea, cât şi în viaţa fiinţelor umane care sunt dispuse şi deschise să primească inspiraţia dumnezeiască, ghidarea dumnezeiască şi ajutorul dumnezeiesc ce se manifestă prin mine, în ipostaza de umil canal al prezenţei Tale veşnice, atotputernice şi misterioase.
Facă-se, în vecii vecilor, doar Voia Ta. Îţi mulţumesc cu recunoştinţă pentru tot ceea ce îmi dăruieşti şi pentru tot ceea ce îmi vei dărui. Amin! Amin! Amin!ˮ

CALENDAR RECOMANDAT

 

 Activitate  Perioada recomandată  Aspecte asociate zilei de post respective  Zi de post (1)  17 februarie – 21 februarie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (2)  22 februarie – 28 februarie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (3)  29 februarie – 6 martie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (4)  7 martie – 13 martie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (5)  14 martie – 20 martie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (6)  21 martie – 27 martie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (7)  28 martie – 3 aprilie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (8)  4 aprilie – 10 aprilie 2016  Fiecare va alege ziua de post  Zi de post (9)  11 aprilie – 17 aprilie 2016  Fiecare va alege ziua de postPrimul legământ lăuntric cu Dumnezeu   Zi de post (10)  18 aprilie – 24 aprilie 2016  Fiecare va alege ziua de postAl doilea legământ lăuntric cu Dumnezeu   Zi de post (11)  25 aprilie – 1 mai 2016  Fiecare va alege ziua de postAl treilea legământ lăuntric cu Dumnezeu   Zi de post (12)  3 mai 2016, marţi  Postul premergător evenimentului excepţional  Zi de post (13)  6 mai 2016, vineri  Postul din ziua evenimentului excepţional

Precizare importantă referitoare la cei care nu vor putea participa la manifestarea extraordinară din 6 mai 2016

La acest eveniment spiritual nu vor putea participa toţi cei care nu şi-au ridicat la timp legitimaţia specială de participare la Mişcarea Charismatică Teofanică, toţi cei ce şi-au ridicat legitimaţia specială, dar până în anul 2015 inclusiv nu au participat niciodată la activităţile Mişcării Charismatice Teofanice (este vorba despre cei selectaţi în anii 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2013) şi toţi cei care, datorită abaterilor săvârşite, nu mai au dreptul de a participa la Taberele spirituale yoghine de vacanţă. Astfel de persoane vor suporta în felul acesta consecinţele nerespectării prevederilor regulamentului intern de participare la aceste evenimente.

Precizare cu privire la vârsta minimă pentru înscrierea la evenimentul spiritual excepţional din 6 mai 2016

La evenimentul spiritual excepţional din data de 6 mai 2016 se pot înscrie doar persoanele care au împlinit 18 ani.

yogaesoteric
13 februarie 2016
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More