Mark Zuckerberg: Nu știu dacă vaccinul anti-covid nu modifică ADN-ul sau ARN-ul!

Platforma Project Veritas a lansat un videoclip fulminant, pus la dispoziție de un expert din interiorul companiei Facebook. Filmulețul arată poziția contradictorie a CEO Facebook, Mark Zuckerberg, atunci când vine vorba de vaccinurile covid-19.

La un an de la izbucnirea pandemiei covid-19, Facebook a luat cea mai dură poziție împotriva a ceea ce susține că ar fi „dezinformarea” privind vaccinurile. Compania a interzis postările neconforme cu linia oficială referitoare la imunizare, mască sau virus, iar cei care încalcă „standardele comunității” au început să fie blocați.

Dar să vedem ce spunea Zuckerberg vara trecută, conform înregistrării publicate de Project Veritas.

În iulie 2020, Zuckerberg se declara îngrijorat de impactul pe care un vaccin covid-19 cu ARN mesager îl poate avea asupra ADN-ului unei persoane. „Vreau doar să mă asigur că împărtășesc o anumită precauție cu privire la acest vaccin, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung ale modificării ADN-ului și ARN-ului. Practic, capacitatea de a produce acei anticorpi provoacă alte mutații sau alte riscuri. Deci, se lucrează pe ambele căi de dezvoltare a vaccinului”, a spus Zuckerberg.

Doar câteva luni mai târziu, în noiembrie, Zuckerberg a avut o discuție publică live cu dr. Anthony Fauci, contrazicându-și propria declarație.

„Doresc să clarific ceva: înțeleg că aceste vaccinuri nu vă modifică ADN-ul sau ARN-ul. Acesta este doar un aspect important de clarificat; dacă greșesc ceva, corectează-mă, desigur, pentru a clarifica aceasta pentru toată lumea … ”

Facebook a anunțat la începutul anului că „își extinde eforturile de a elimina afirmațiile false de pe Facebook și Instagram despre vaccinurile covid-19 sau despre măști în general”. Conform acestei politici, Facebook elimină orice afirmație conform căreia vaccinul modifică ADN-ul unei persoane.

Interdicția nu se aplică doar postărilor privind vaccinul anti covid-19. De exemplu, postările care susțin că vaccinurile cauzează autism sau că rujeola nu este o boală mortală, nu mai sunt permise pe Facebook.

Oare Facebook susține în continuare îngrijorările lui Zuckerberg legate de vaccin, de vara trecută?

Citiți și:
Apel de trezire către umanitate – Se pregăteşte vaccinul Luciferază
Informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google (I)

yogaesoteric
15 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More