Artistul Paul Grigoriu jr. susține Coaliția pentru Familie

„Nu dorim să discriminăm pe cineva. Dorim ca în această perioadă de confuzie să stabilim limitele firescului, să dăm niște definiții care să nu ducă la interpretări greşite”

Referendumul pentru modificarea Constituției, la inițiativa Coaliției pentru Familie, nu este îndreptat împotriva a ceva, ci în favoarea a ceva, spune în mesajul de susținere pentru CPF muzicianul Paul Grigoriu jr, fiul cunoscutului om de radio Paul Grigoriu. Artistul se adaugă pe lista numeroaselor personalități din varii domenii care consideră că vocea celor trei milioane de români, care au semnat în favoarea unei inițiative de revizuire a Constituției, astfel încât legea fundamentală să definească mariajul drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, trebuie să fie auzită pentru că reprezintă, mai presus de orice, un principiu de bază al democrației. 

„Dorim ca în această perioadă de confuzie să stabilim limitele firescului, să dăm niște definiții care să nu ducă la interpretări greșite”, afirmă scriitorul și muzicianul Paul Grigoriu jr.

Acesta este mesajul artistului postat pe site-ul Coaliţiei pentru Familie:

„E o greșeală să se creadă că această inițiativă, această strângere de semnături și, în fond acest referendum pe care îl cerem ar fi îndreptate împotriva a ceva. Nu. Ele sunt în favoarea a ceva. În favoarea unui mers firesc al lucrurilor, un mers firesc care nu ține de apartenența politică, nu ține nici măcar de apartenența religioasă, nu ține de vârstă sau de naționalitate. Ține de lucrul pe care s-a clădit dintotdeauna societatea umană, de când o cunoaștem într-o formă organizată: ține de familie. Iar familia este universală. Există și în România, există și în Statele Unite, unde, recent, Dave Mustaine, solistul trupei Megadeth, a acordat un interviu în care a spus că singura familie în care crede și pe care o acceptă este cea formată dintr-un bărbat și o femeie. Acesta este lucrul pe care ni-l dorim și noi. 

Nu dorim să luptăm împotriva altora, nu dorim să discriminăm pe nimeni. Dar dorim ca în această perioadă de confuzie să stabilim limitele firescului, să dăm niște definiții care să nu ducă la interpretări greșite. Iar aceste definiții, în momentul în care concepțiile se bat cap în cap, în momentul amestecului limbilor din zilele noastre, trebuie să se regăsească, credem noi, și în lege. Nu credem eu și doi prieteni ai mei. Suntem trei milioane care credem. Și, sincer, cred că suntem, de fapt, mult mai mulți.

De aceea, vocea noastră ar trebui să fie auzită, pentru că este un principiu de bază al democrației. Și referendumul acesta nu este decât reflecția temeliei democratice pe care trebuie să se construiască țara noastră. Această temelie democratică ce merge de sus în jos, dar care-și găsește totdeauna paza în FAMILIE. Familia formată dintr-un bărbat și o femeie.”

Citiţi şi:

Revoluţia Queer şi agenda gay în România. Minciunile activiştilor anti-referendum pentru căsătorie

Declinul familiei, declinul Europei

Un site al UE declară Coaliția pentru Familie și Biserica Ortodoxă drept instituții «iliberale»

yogaesoteric

7 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More