Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă

Vaccinarea se înfăţişează tot mai clar ca vaccindemie sau, şi mai clar, ca moarte prin seringă.

Statisticile sunt tot mai convingătoare, oamenii tot mai lămuriți, spaima si indignarea cresc, dar asasinarea cu seringa continuă prea puțin tulburată. Și „marea presă” tace.

Nu poți rămâne nepăsător când vezi atât de mulți oameni morți sau foarte bolnavi într-un singur grup. Deschide ochii. Căci aceasta ‒ valul uriaș de moarte subită ‒ se petrece peste tot in lume”, scrie universitarul si publicistul american Wayne Allyn Root. „33 dintre prietenii care au participat la nunta noastră, acum doar 8 luni au murit ori s-au îmbolnăvit. Și toți au fost vaccinați”, spune el la un post de radio american.

Decesele non-covid-19 au crescut dramatic în Statele Unite, Canada și în întreaga lume. Companiile de asigurări de viață raportează că decesele non-covid-19 au crescut cu 40% sau mai mult în rândul tinerilor americani. Iar Lincoln National raportează că plățile pentru asigurările de deces au crescut cu peste 163% în anul când au apărut vaccinurile covid-19.

Sunt creșteri ale deceselor comparabile cu cele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De atunci, nu s-a mai înregistrat vreodată o asemenea creștere vertiginoasă a hecatombei.

Ziarele anunţă în fiecare zi că încă o celebritate, un actor, star rock, atlet sau CEO moare „din senin și pe neașteptate”. Dar victimele sunt considerabil mai multe, chiar dacă nu le consemnează titlurile ziarelor.

Majoritatea sunt oameni mult prea tineri pentru a muri sau a suferi accidente vasculare cerebrale sau infarcte. Şi în toate cazurile există un element comun: sunt vaccinaţi.

Este un tsunami. O ciumă. O adevărată pandemie. Toți sunt oameni relativ tineri, care fie au murit brusc, fie s-au îmbolnăvit grav, victime ale celor mai frecvente două efecte secundare ale vaccinului covid-19: atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Vaccinul împotriva covid-19 este cel mai mare dezastru și eșec din istoria asistenței medicale și o mașină a morţii și bolilor grave.”

Autorul american a întocmit o listă detaliată de studii publicate de guverne și autorități medicale din întreaga lume, care toate indică trei concluzii absolute:

A) Vaccinul covid-19 este un eșec oribil;
B) Vaccinul covid-19 este periculos și mortal;
C) Cei care iau două sau mai multe vaccinuri prezintă un risc mult mai mare să facă covid-19, să fie internați cu covid-19 ori să moară din cauza covid-19.

Studii recente arată că vaccinul covid-19 poate deteriora și distruge sistemul imunitar ca o formă de SIDA; 91% dintre cei din Marea Britanie care au murit de covid-19 anul acesta au fost vaccinați triplu sau cvadruplu.

Se scrie despre aceste studii în mass-media? De ce nu?” – se întreabă Wayne Allyn Root.

Şi el revine la povestea lui personală: „Au trecut doar opt luni de când m-am căsătorit şi de atunci 33 din oamenii pe care îi cunoaștem și iubim au murit sau au contractat boli mortale non-covid-19”.

Această „hecatombă a morții” este necesar să fie investigată de oameni de știință, de medici și de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, și ar fi firesc să fie intens abordată în media. Dar presa cu mare răspândire tace.

Toți cei 33 au fost vaccinați. Rândurile prietenilor vaccinați sunt decimate ca un pluton de pușcași marini distruși de o ambuscadă inamică şi readuşi acasă în pungi negre pentru cadavre. Şi mai stupefiant este că „niciunul dintre prietenii și cei din familia mea care nu sunt vaccinaţi, nu a murit sau nu a fost bolnav de la declanşarea pandemiei”, adăuga Root.

Ceva este foarte greșit. Americanii mor cu cel mai mare ritm din istorie. Este de datoria mass-media să raporteze despre acest dezastru. Administrația pentru Alimente și Medicamente și CDC este necesar să reacţioneze la ce se petrece. Administrarea vaccinurilor este stringent necesar să fie oprită. Dar, în schimb, se crește numărul de doze. În mod uluitor, ei recomandă vaccinarea împotriva coronavirusului pentru bebeluși, copii mici și adolescenți”.

Aceasta este fie cea mai mare înșelătorie în domeniul sănătății și mușamalizare din istoria lumii, fie o crimă în masă la scară largă. Sau amândouă, încheie Wayne Allyn Root, „războinicul conservator” din mass-media, gazda emisiunii naționale Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered de pe USA Radio Network.

Citiți și:
Document al efectelor adverse după vaccinarea cu serul Pfizer. Din totalul de 42.086 de efecte secundare, 1.223 au însemnat moartea
Biofizician Virgiliu Gheorghe: Vaccinarea va conduce la o creştere abruptă a mortalităţii în următorii ani

 

yogaesoteric
2 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More