Ascensiunea lui George Soros, care a fost adus prima dată în România de Iliescu şi care acum vrea cu orice preţ aurul românesc!

George Soros, conform biografului său, William Engdahl, este un membru de vârf al cartelului din care fac parte personaje faimoase, cum sunt de exemplu Rothschildzii. Legăturile dintre Rothschildzi şi Soros se ţin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Soros (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons. Soros a fost adus la braţ în România de etern zâmbăreţul Ion Iliescu („Ilici” îl ţinea la propriu de braţ pe Soros, la sindrofia de lansare a Fundaţiei sale la Bucureşti).

Soros şi-a construit prin reţeaua sa aşa-zis filantropică extinsă în întreaga lume un suport de informaţii şi o pârghie de influenţă politică. Soros a aplicat lovitură după lovitură, îmbogăţindu-se prin manipulare şi intoxicare la scară mondială. În 1997, Soros a distrus prin schemele sale financiare economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: „Îl privim pe George Soros ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sângele oamenilor“. Acelaşi scenariu avea să funcţioneze şi în Malaezia. La rândul lor, chinezii aveau să-l poreclească pe Soros „crocodilul“, datorită insaţiabilei sale pofte de câştiguri financiare, obţinute prin „schemele“ speculative. China de altfel a fost singura ţară care i-a aplicat un sănătos şut în fund magnatului, nu de alta, dar chinezii au în spate 12.000 de ani de activitate speculativă, iar cei din specia lui Soros, chiar aşa reptilieni, sunt bebeluşi pe lângă chinezi.

În spaţiul est-european Soros și-a făcut apariția imediat după 1989 prezentându-se drept un simbol al luptei pentru capitalism şi pentru democraţia liberală, deşi în realitate Soros are vederi de stânga aproape extremiste, fiind în Statele Unite un susţinător zelos al democraţilor, întemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.

În cărţile sale se declară adeptul unui organism supranaţional care să limiteze drepturile statelor naţionale în materie de libertăţi democratice, viziune internaţionalistă tipică în care, desigur, ca orice personaj cu ambiţii tiranice mondialiste, Soros se vede pe sine plasat la butoane. Tot în cărţile sale, Soros afirmă fără sfială că fostul imperiu sovietic se numeşte acum Imperiul Soros şi se proclamă pe sine un om de stat fără de stat.

Omul fără de stat s-a născut însă într-un stat, în Ungaria, unde purta numele de Schartz. În timpul războiului, ca adolescent, Soros a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevărat talent şi o mare pasiune pentru speculaţiile financiare. În 1944, când naziştii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreieşti care au fost deportate de germani, familia Soros s-a căpătuit chiar de pe urma dramei celor de aceeași etnie cu ea, deoarece bunicul lui George Soros prinsese o funcţie oficială în stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietăţilor evreieşti. Tânărul George Soros s-a „uns” şi el cu o slujbuliţă bună, pentru nazişti, lucrând pentru Judenrat – consiliul evreiesc înfiinţat de nazişti pentru a le face treburile murdare. În loc ca naziştii să îi strângă în fiecare zi pe evrei pentru îmbarcarea în trenuri, ei delegau această sarcină criminală acelor evrei care erau gata să o facă, precum „filantropul“ George Soros.

Odată cu ocupaţia sovietică a Budapestei, care a urmat celei germane, situaţia familiei s-a albăstrit puţin, deoarece mulţi evrei unguri şi-au adus aminte că bunicul lui George Soros era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepoţelu’ Soros a stat bine merci la Budapesta până s-a hotărât să plece în Anglia în 1947, unde este educat de Karl Popper, teoretician stângist al „societăţii deschise“, apoi din 1956 Soros se stabileşte la New York, pe Wall Street, unde inventează formula „fondurilor anonime“. Cadrele „pepinierei Soros” – aşa-zişii „bursieri“ – au reuşit în ţările est-europene, inclusiv în România, să controleze societatea civilă şi spaţiul politic, coordonarea şi controlul Fundaţiilor sale fiind plasate în mâinile unor foşti securişti lacomi şi corupţi, obsedaţi să-şi păstreze privilegiile dobândite cu legitimaţia de securişti, gardieni ai lagărului comunist, atât în România, cât şi în alte ţări din spaţiul ex-sovietic.


Citiţi şi:

Erorile lui George Soros 
Soros acuzat de incitare la ură și violență rasială și de destabilizare statală 
Cine au fost șefii Soros România. Oameni din PSD și ALDE în fundația celebrului miliardar

 

yogaesoteric
6 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More