Adjuvanţii pe bază de aluminiu din vaccinuri produc boli autoimune grave

Vaccinurile conţin cantităţi enorme de aluminiu

Metalele toxice ingerate din alimente au în faţă trei bariere: cea digestivă (nu tot ce înghiţi se absoarbe din intestine în sânge, în cazul aluminiului rata de absorbţie digestivă este de 0,3%), bariera hepatică (nu tot ce se absoarbe în sânge din intestine trece de ficat) şi bariera renală (nu tot ce trece de ficat, trece şi de rinchi).

În cazul în care metalele toxice sunt direct injectate, sunt şuntate primele două bariere şi rezultă că 100% din metal ajunge direct în sistem. Rinichii unui om sănătos fac faţă filtrării metalelor toxice doar dacă sunt cantităţi mici (cum sunt cele înghiţite ținând seama de rata de absorbţie digestivă de 0,3%), în cazul aluminiului fiind admise 3-5 micrograme/kg corp/zi la o funcţie renală normală. Dacă sunt cantităţi mai mari, rinichii nu fac faţă şi metalele respective rămân aproape integral în organism, ajungând masiv în special în creier, unde fac ravagii neurologice, provocând diferite boli, de la convulsii la autism. De aceea, în cazul aluminiului injectat, rata de reţinere în organism este la adulţi de 40%, iar la copii de 75%!!! Dacă sunt cantităţi mari, sunt situaţii şi mai grave (pentru că sunt acute) în care rinichii cedează total şi ireversibil (așa cum a fost în cazul copiilor din Argeş cu Sindrom Hemolitic Uremic, care a fost evident post vaccinal).

O doză de Infanrix Hexa, de exemplu, are (cf. prospect) 0,5 miligrame de hidroxid de aluminiu şi 0,32 miligrame de fosfat de aluminiu, totalizând 0,82 miligrame de compuşi de aluminiu în doza de Infanrix (adică 820 de micrograme într-o doză). Din aceste 820 de micrograme, 75% sunt reţinute de organismul unui copil mic, adică 615 micrograme. La un calcul simplu, la un copil de 2 luni, cu o greutate de 5kg, rezultă un nivel de toxicitate de peste 120 micrograme/kg corp/zi – adică se depăşește nivelul maxim admis de 25-30 de ori!

Cele mai grave efecte ale aluminiului sunt reacţiile imunologice, declanşarea poli alergiilor digestive cu urmările lor dezastruoase, inclusiv cerebrale şi declanşarea bolilor autoimune, pentru că rolul aluminiului în vaccinurile actuale este cel de adjuvant, declanşator al reacţiilor imunologice, reacţii ce nu sunt deloc ţinute sub control.

„De aceea nu aş face copiilor mei astfel de vaccinuri ce conţin aluminiu”, conchide dr. Mircea Puşcaşu.

Anexe foarte necesare:

– Prospectul oficial tradus în limba română menţionează la pagina 2 compoziţia vaccinului Infarix Hexa, printre care și 0,5 miligrame de hidroxid de aluminiu şi 0,32 miligrame de fosfat de aluminiu, adică 820 de micrograme de compuşi de aluminiu. Sursa prospectului este site-ul oficial al European Medicines Agency.

– Articolul Aluminium adjuvants in vaccines – al prof. Chris Exley (profesor de chimie bioanorganică la Keele University, profesor de onoare la UHI Millennium Institute, Coordonator al Grupului de cercetători al Laboratorului de Chimie Bioanorganică la Keele).

– Un studiu care face legătura între hidroxid de aluminiu, un adjuvant considerat sigur şi folosit în vaccinuri, şi Alzheimer, demenţă, diminuarea memoriei și alte probleme neurologice. Deci afectarea creierului, pe scurt. Acest studiu a fost realizat în contextul în care existau persoane care sufereau de aşa-numitul „Golf War Syndrome”, iar rezultatele studiului le puteţi citi aici.

– Un articol din Viaţa Medicală scris de dl. conf. dr. Cojocaru informează despre faptul că adjuvanţii din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave: Sindromul Shoenfeld: o nouă afecţiune autoimună.


Citiţi şi:

Ce efect are asupra oamenilor aluminiul din vaccinuri

Aluminiul – metalul care ne otrăveşte zi de zi: acumularea lui în creier poate conduce la demenţă

 

yogaesoteric
6 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More