Asistentă de la un centru de vaccinare din Arad, reclamată la CNCAV de un vaccinat care a auzit-o schimbând cu rudele ei opinii anti-vaccin

Turnătoria a avut ca efect desfacerea contractului de muncă. Un om în minus pentru vaccinatori!

Un pacient al unui centru de vaccinare din județul Arad a reclamat-o la CNCAV pe asistenta care l-a vaccinat pentru că a auzit-o schimbând cu mama ei, deja vaccinată, opinii împotriva serurilor experimentale covid.

Îndoctrinatul militant a vrut să ajungă „cât mai sus” cu reclamația, însă aceasta s-a întors la Primăria Comunei Vinga, care a sancționat-o pe asistentă prin desfacerea contractului de muncă.

În condițiile în care personalul medical nu se înghesuie la vaccinare, ne întrebăm dacă prin astfel de acțiuni despotice autoritățile nu-și taie singure craca de sub picioare, lipsindu-se de forță de muncă întru implementarea campaniei naționale.

În sesizarea adresată CNCAV, pacientul a relatat că o asistentă de la Centrul de vaccinare din Vinga a vorbit cu mama sa, în timp ce aceasta se afla în punctul de supraveghere post vaccinare, și și-a prezentat punctul de vedere sceptic la adresa vaccinării covid. Aceasta ar fi comis păcatul de a opina că „vaccinurile” împotriva covid sunt ineficiente și că potențează o afacere la nivel mondial.

Având în vedere că firmele producătoare au făcut în 2020/2021 afaceri cu state și chiar cu conglomerate statale (UE, SUA) de la care au primit comenzi uriașe, exonerate de răspundere și decontate din banii contribuabililor, coroborând acest aspect cu afirmațiile șefului Pfizer privind permanentizarea vaccinării an de an, considerăm că afirmațiile asistentei erau corecte. Și chiar dacă n-ar fi fost așa, ele făceau parte dintr-o conversație privată cu rude apropiate, circumscriindu-se libertății de exprimare și de conștiință.

Dar pentru că pacientul a vrut să-i dea o lecție cadrului medical care îl vaccinase și pe el, de la CNCAV sesizarea a ajuns la D.S.P. Arad, care a trimis la fața locului (centrul de vaccinare din Vinga) doi inspectori sanitari pentru a investiga cele relatate de către petent. Aceștia au identificat persoana despre care se face referire în sesizare.

Asistenta a recunoscut parțial că a purtat discuții cu diverse cunoștințe despre mai multe subiecte, ocazie cu care și-a expus și părerea personală despre vaccinare.

Potrivit medicului coordonator al centrului de vaccinare, acesta nu a avut cunoștință despre existența unor persoane cu opinii libere în cadrul echipei de vaccinare pe care o conduce. „Abaterea” a fost comunicată angajatorului – Primăria Vinga, care a dispus încetarea contractului de muncă încheiat cu asistenta medicală în cauză.

Pentru a preîntâmpina apariția altor situații similare – sau pentru a lua pulsul asupra gradului de conformare ideologică a angajaților – coordonatorul centrului de vaccinare din Vinga a stabilit o nouă ședință de instruire a personalului, la care au luat parte și reprezentanții Primăriei Vinga.

Avocații îi sfătuiesc pe angajații abuzați la locul de muncă pe motiv de nonconformism vaccinist să facă plângeri la CNCD pentru discriminare și plângeri penale la Parchet pentru hărțuire și abuz în serviciu. Dacă nu găsesc în orașele lor avocați dornici să le apere cauza, nedreptățiții pot cere ajutorul Asociației de Asistență pentru Consumatori.

Citiţi şi:
Dr. Adina Alberts îl întreabă pe Streinu-Cercel: Ce să credem despre toate decesele de după vaccin?
„Aleg riscul de a mă infecta cu covid”: Personalul sanitar din California refuză vaccinarea

 

yogaesoteric
18 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More