Asociația Medicală din Tokyo recomandă administrarea ivermectinei pentru tratarea SarsCov-2

Asociația Medicală din Tokyo recomandă administrarea ivermectinei pentru a preveni agravarea infectării cu covid-19, potrivit unui articol de pe site-ul Nikkei. France Soir prezintă un extras din această recomandare:

La o conferință de presă din 9 februarie, președintele Asociației Medicale din Tokyo, Haruo Ozaki, a recomandat utilizarea de urgență a medicamentului, în primul rând pentru a preveni îmbolnăvirea îngrijitorilor la domiciliu și pentru a răspunde la răspândirea noii infecții cu coronavirus. El a subliniat că medicamentele antiparazitare precum ivermectina este indicat să fie administrate persoanelor infectate cu Sars-Cov2, spunând că s-a dovedit că sunt eficiente în prevenirea infectării.

Pe lângă ivermectină, el a cerut guvernului să aprobe utilizarea antiinflamatorului steroidian dexametazona. Ozaki a declarat: «(Ambele) au puține efecte secundare. Aș dori ca guvernul să ia în considerare că tratamentul se poate face la nivelul medicului de familie.»

Ivermectina și dexametazona sunt ambele prescrise în Japonia. Cu toate acestea, nu au fost aprobate ca tratament pentru corona.

Spitalul Universitar Kitasato a început studiile clinice cu ivermectină în septembrie anul trecut, pentru a vedea dacă scurtează timpul necesar pentru ca pacienții să fie testați negativ cu testele PCR.

Studiile clinice cu ivermectină au fost efectuate în scopuri de tratament și prevenire în țări precum Japonia, SUA și India.

Ivermectina a fost dezvoltată de profesorul emerit al Universității Kitasato Satoshi Omura, pentru care a câștigat Premiul Nobel pentru medicină în 2015. Medicamentul s-a dovedit eficient în eradicarea infecțiilor parazitare în Africa și în alte regiuni.

Citiți și:
Hidroxiclorochina și ivermectina – tratamente ieftine și eficiente contra virusului covid-19
Războiul declarat de autoritățile române Ivermectinei
Ivermectina reduce durata infectării cu SARS-Cov-2, demonstrează un studiu israelian. „Elimină virusul în doar șase zile”

 

yogaesoteric
10 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More