Jumătate dintre americani au imunitate naturală; ignorarea acestui fapt este cel mai mare eșec al liderilor din domeniul medical, constată un profesor al Facultății de Medicină a Universității „Johns Hopkins”

Un profesor de la Facultatea de Medicină a Universității „Johns Hopkins” din Baltimore, Maryland, SUA, a remarcat că se observă o tendință generală de ignorare a faptului că mai mult de jumătate dintre americani au dezvoltat o imunitate naturală la coronavirus și că acest fapt constituie „unul dintre cele mai mari eșecuri ale conducerii noastre medicale actuale”, relevă Zero Hedge.

Dr. Marty Makary a făcut această afirmație în timpul unui interviu recent, menționând că „imunitatea naturală funcționează” și că este greșit să îi denigrezi pe cei care nu doresc să facă vaccinul pentru că s-au vindecat deja de virus.

Makary a criticat ceea ce el a numit a fi „cel mai lent, cel mai reacționar și cel mai politizat CDC din istoria Americii” pentru că nu a comunicat clar datele științifice privind imunitatea naturală comparativ cu tipul de „imunitate” determinată prin vaccinare.

Se cunosc mai multe date despre imunitatea naturală decât despre imunitatea prin vaccinare, deoarece imunitatea naturală există de mai mult timp”, a subliniat Makary.

Nu observăm cazuri de reinfectare, iar dacă se produc, sunt rare. Simptomele lor sunt ușoare sau sunt asimptomatice”, a adăugat profesorul.

Vă rog, ignorați recomandările CDC”, a îndemnat el.

Este necesar să începem să îi respectăm pe oamenii care aleg să nu se vaccineze, în loc să îi demonizăm”, a mai afirmat Makary.

Remarcile profesorului au venit pe fondul unei avalanșe de campanii propagandistice generate de mass-media, care sugerează că imunitatea naturală nu este suficientă și că cei care nu aleg să se vaccineze ar trebui să fie marginalizați social.

Organizația Mondială a Sănătății a schimbat chiar și definiția „imunității de turmă”, eliminând consensul științific de dinainte de covid, conform căruia imunitatea de turmă poate fi obținută permițând ca un virus să se răspândească în rândul unei populații, OMS insistând acum asupra faptului că imunitatea de turmă s-ar obține exclusiv prin vaccinare și nu prin expunere la virus.

Citiţi şi:
OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă, care de acum este legată exclusiv de vaccinare
Discurs devenit viral al unui medic american, care acuză măsurile totalitare împotriva Covid şi cenzurarea celor care critică guvernul

 

yogaesoteric
10 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More