Asocierea MISA cu Biserica ortodoxa pirat nu are nici o bază reală. Dezminţire solicitată cotidianului Ziua

 
în atenţia redactorului şef Adrian PATRUSCA
 
În urma articolelor publicate de Ziua:
– Biserica pirat – O gasca de escroci, cu rădăcini MISA şi KGB, slujeşte, botează, înmormântează şi hirotoniseşte femei în rit „ortodox” (22 iunie)
– Statul tolerează „Biserica KGB” (26 iunie)
semnalte de Silviu Alupei, articole în care se menţionează un anume Constantin Dogaru din Tecuci despre care se afirmă că este „ucenic al gurului MISA Gabriel Bivolaru”, Biroul de Presă MISA vă semnalează faptul că articolul dvs conţine o gravă eroare de documentare şi vă transmite următoarea DEZMINŢIRE pe care vă roagă să o publicaţi în paginile ziarului dvs.
 
DEZMINŢIRE
Biroul de presă MISA precizează că Constantin Dogaru din Tecuci nu a urmat niciodată cursurile YOGA ale şcolii de yoga MISA şi prin urmare afirmaţia că acesta ar fi „ucenic al gurului MISA” este falsă. Această afirmaţie aduce grave prejudicii de imagine şcolii de yoga MISA şi mentorului ei spiritual, Gregorian Bivolaru. Şcoala de yoga MISA nu este o grupare cu caracter religios şi nu încurajează sau susţine nici un fel de „biserică alternativă” ilicită.

Asocierea MISA cu temuta şi urâta organizaţie de spionaj sovietic, KGB, în titlul articolul publicat de Ziua, este de asemenea regretabilă.

Precizăm de asemenea că prenumele corect al lui GREGORIAN Bivolaru a fost înlocuit cu acela al lui Gabriel Bivolaru.  Gabriel Bivolaru este un infractor condamnat deja pentru devalizarea BRD, folosirea numelui său în loc de numele corect al lui GREGORIAN Bivolaru nu face decât să sugestioneze cititorii în sensul că liderul MISA ar fi fost găsit vinovat şi condamnat deja în instanţă.
 

Biroul de Presă MISA
26 iunie 2007

 


NOTĂ. Deşi această replică a fost trimisă pe data de 26 iunie, până în data de 27 iulie nu a fost publicată  în ziarul Ziua, cu toate că replica indica cu precizie anumite aspecte eronate din articolul respectiv.

 

yogaesoteric

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More