Asocierea MISA cu KGB şi Biserica pirat ne aduce grave prejudicii de imagine. Dezminţire solicitată site-ului cronicavip.ro

 
Deoarece aţi preluat pe siteul dvs un articol din ziarul Ziua care conţine o gravă eroare de documentare (este vorba de articolul Biserica Pirat, publicat pe siteul dvs cu titlul MISA şi KGB – biserica pirat), vă transmitem urmatoarea dezminţire pe care vă rugăm să o publicaţi pe siteul dvs.
 

DEZMINŢIRE

Biroul de presa MISA precizează că Constantin Dogaru din Tecuci nu a urmat niciodată cursurile YOGA ale şcolii de yoga MISA şi, prin urmare, afirmaţia că acesta ar fi „ucenic al gurului MISA” este falsă. Această afirmaţie aduce grave prejudicii de imagine şcolii de yoga MISA şi mentorului ei spiritual, Gregorian Bivolaru. Şcoala de yoga MISA nu este o grupare cu caracter religios şi nu încurajează sau susţine nici un fel de „biserică alternativa” ilicită.

Asocierea MISA cu temuta şi urâta organizaţie de spionaj sovietic, KGB, în titlul articolului publicat de Ziua, este de asemenea regretabilă.

Precizăm de asemenea că prenumele corect al lui GREGORIAN Bivolaru a fost înlocuit cu acela al lui Gabriel Bivolaru.  Gabriel Bivolaru este un infractor condamnat deja pentru devalizarea BRD, folosirea numelui său în loc de numele corect al lui GREGORIAN Bivolaru nu face decât să sugestioneze cititorii în sensul că liderul MISA ar fi fost găsit vinovat şi condamnat deja în instanţă.

Biroul de Presa MISA
26 iunie 2007

 


NOTĂ. Această replică a fost trimisă în data de 26 iunie, dar a fost publicată abia pe 23 august. Redacţia site-ului CronicaVIP a motivat faptul că nu a primit replica noastră prin email ci… a găsit-o mult mai târziu pe site-ul nostru în urma unei căutări pe Internet. Mulţumim redacţiei site-ului respectiv pentru publicarea, deşi cu tardivă, a replicii Biroului de Presă MISA.
 

yogaesoteric

26 iunie 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More