Atentat terorist cu testosteron la Köln. Și un nou slogan: «Azi în Bumbești, mâine la București!»

 

Nu sunt adeptul aplicării Teoriei Conspirației oricărui eveniment care ne ia prin surprindere sau care simplifică punerea în executare a unui scenariu, dar evenimentele din timpul petrecerilor de Anul Nou din Germania ridică niște semne de întrebare.

Și – la rece, la propriu și la figurat – răspunsul la ele este că atacurile par a fi puse la cale. Pare că o minte diabolică – dar și abilă cunoscătoare a obiceiurilor, tradițiilor și felului în care funcționează mintea europeană, câtă o mai fi rămas nealterată de prostie – a încurajat, îmbătat, organizat bandele de hărțuitori de femei pe străzi.

Până la noaptea Revelionului, incidentele de natură sexuală au fost disparate, mult mai violente, violurile au fost „consumate”. Acele incidente pot fi puse pe seama educației de origine arabă, a disprețului față de femeie, „folosirea” ei ca pe un obiect.

Pe 31 decembrie, însă, bandele dezlănțuite au vrut doar să semene groază, nesiguranță. Din cele 379 de plângeri de agresiuni sexuale din Köln, cele mai multe descriu abuzuri stradale care par că se opresc chiar înainte de consumarea violului sau a sechestrării.

Încă un element. Care e șansa ca, după luni bune de stat pe teritoriul Germaniei, mii de refugiați să-și piardă brusc controlul și să facă infracțiuni similare în Köln, Hamburg, Stuttgart sau Dusseldorf? De ce unii nu au început petrecerea mai devreme și alții mai târziu? Nu știu, dar știu, din 2001 încoace, că „simultaneitatea” este o marcă înregistrată a teroriștilor de sorginte islamică. În fine, ultimul argument din seria celor pe care le consider cele mai percutante în sprijinul teoriei că evenimentele din Germania nu sunt întâmplătoare: biletul cu injurii traduse în germană. Aici nu mai încape discuție, dacă mă îmbăt și, prin aburi, văd o fustă scurtă și vreau să mă arunc pe ea, mai stau să mă gândesc că nu înțelege ce-i spun când o ciupesc? N-am experiență ca hărțuitor, dar sună bizar. Biletul e făcut ca noi, toți europenii, să înțelegem ce strigă aşa-zişii hărțuitori, să nu avem dubii.

Era dobitocul cu biletul în pantaloni singurul care nu știa limba germană? Nu cred, mai degrabă era un fel de șef de „grupă”, tipul care dă tonul strigătelor celorlalți. Nu discutăm, evident, de o mie de teroriști, ci de aproape o mie de oi tembele și în călduri și de câțiva agitatori care știau exact ce vor să se petreacă și să transmită.

Ce au transmis? Neîncredere în autorități, în primul rând, ele acționând așa cum bănuiau organizatorii: polițiștii au fost ezitanți, politicienii s-au arătat dispuși să mai taie ceva drepturi ale propriilor cetățeni, cum ar fi libertatea de a te îmbrăca așa cum vrei… Au transmis și frică în rândul populației. Au creat tensiuni sociale. Au indus mesajul că toți conducătorii țării sunt incapabili, proști și lipsiți de viziune.

Dacă revezi lista de temeri și tensiuni, observi că au transmis exact mesajele oricărui alt atentat terorist! Doar că ăsta nu a fost cu bombe, mitraliere sau mașini capcană. Pare să fi fost un atentat cu testosteron!


PS. Și în România pare că localizarea taberelor de refugiați devine un cartof social fierbinte, pe care orășelele îl vor arunca fiecare în brațele altora. Tonul pare să fie dat de localitatea Bumbești-Jiu, iar evenimentele din Germania impun o rezolvare rapidă.

La Bumbești, protestele împotriva transformării unei cazarme dezafectate a Jandarmeriei în cămin pentru arabi au început înainte de evenimentele din Germania. După valul de agresiuni, argumentația a crescut și a fost preluată de politicienii locali, dar la început localnicii spuneau că nu vor refugiați în preajma celor două școli unde învață fetele lor și că nu vor putea asimila străini, ei neavând nici acum destule locuri de muncă.

Problema Uzinei de Armament de la Sadu a apărut mai târziu și e folosită de politicieni ca să găsească și argumente care nu sunt Incorrect Politically. Adevărul e de sorginte socială și atât, nicidecum militară.

Internele par a ceda în problema Bumbești, dar acesta va fi un semnal și pentru alte comunități. Cine va accepta tabere de refugiați lângă școli? Și unde să le pui, în câmp? Nicidecum, ideea e de a le permite refugiaților asimilarea în comunități, nu de a construi rezervații în pustietate.


Citiți și

O nouă ipoteză incendiară. Criza refugiaţilor este o invazie musulmană organizată?

Declaraţii aberante și totodată revoltătoare ale autorităţilor din Koln

 

yogaesoteric
25 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More