ATENȚIE părinți! Fetiță de 8 ani suferă de accident vascular cerebral și hemoragie cerebrală de la vaccin

O fetiță de opt ani a suferit un accident vascular cerebral hemoragic la șapte zile după ce a primit vaccinul Pfizer împotriva coronavirusului Wuhan (covid-19).

Fata, cunoscută doar ca Harper, a primit vaccinul Pfizer pe 24 noiembrie anul trecut. În noaptea aceleiași zile, a fost transportată de urgență la unitatea de terapie intensivă după ce a suferit un accident vascular cerebral cu hemoragie cerebrală.

Unchiul ei, Barry Gewin din Pennsylvania (SUA), a scris despre situația ei pe contul personal de Facebook și a ținut oamenii la curent cu privire la starea ei.

Frumoasa și minunata mea nepoată Harper. Ea este atât de prețioasă și dulce. Vă rugăm să vă rugați pentru vindecarea ei. I s-a făcut injecția cu șapte zile în urmă, prima ei doză, iar noaptea trecută a fost dusă la UTI pentru că a avut un accident vascular cerebral cu hemoragie la creier”, a scris Gewin pe 25 noiembrie. „Îți mulțumesc pentru rugăciunile tale. Doamne, te rog, vindec-o, Amin.

Gewin a mai informat că starea lui Harper a fost cauzată de vaccinul Pfizer, pe care l-a numit „injecție letală”, care este „rău pur”.

Pe 29 noiembrie, Gewin a postat un videoclip cu Harper mergând. Ea a mers încet fiind ajutată de o asistentă, dar faptul că se ridica din pat, în picioare a semnalat familiei ei că se redresează.

Dar într-un comentariu ulterior, postat pe 2 decembrie, Gewin a cerut din nou oamenilor să se roage pentru Harper, deoarece starea ei părea să se fi înrăutățit. Potrivit tatălui ei, fetița nu mânca, nu bea și nu putea să stea în picioare.

Harper s-a întors acasă cu familia ei după ce a petrecut nouă zile în spital.

Gewin a confirmat că vaccinul Pfizer covid-19 pe care l-a primit Harper i-a cauzat accidentul vascular cerebral hemoragic, la doar 8 ani.

Pe măsură ce Harper se luptă să-și revină după încercarea ei, vaccinurile împotriva covid-19 pentru copii continuă să fie injectate în întreaga lume.

În Australia, autoritatea de reglementare a medicamentelor din țară a aprobat administrarea vaccinului Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani, afirmând: „Am făcut o evaluare atentă și amănunțită, am stabilit că este sigur și eficient și că este în interesul copiilor și al australienilor ca toți copiii de la 5 la 11 ani să fie vaccinați”.

În Canada, liderii națiunii au participat activ la campania de propagandă pentru a păcăli părinții să creadă că vaccinul covid-19 este sigur pentru copiii lor. Premierul Justin Trudeau a distribuit pe contul său personal de Instagram o fotografie în care apare împreună cu soția lui și fiul lor de șapte ani, Hadrien, la o clinică de vaccinare din Ottawa.

Eu și Sophie ne-am făcut deja injecțiile, iar astăzi, Hadrien a primit-o pe prima”, a spus Trudeau. Soția lui, Sophie, a susținut că simt „ușurare și recunoștință” pentru că acum și copilul lor este vaccinat.

Toate cele 28 de națiuni membre ale Uniunii Europene și zeci de alte națiuni din întreaga lume s-au angajat, de asemenea, să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani.

Citiți și:
Copiii „prostimii”, carne de tun pentru profitul Big Pharma? „Dr Fauci” al Germaniei recunoaște: „Nu mi-aș vaccina copilul”
Institutul japonez de farmacovigilență atrage atenția! Vaccinurile anticovid prezintă un risc de deces de 7 ori mai mare decât virusul la persoanele de 20 de ani

 

yogaesoteric
24 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More