Copiii „prostimii”, carne de tun pentru profitul Big Pharma? „Dr Fauci” al Germaniei recunoaște: „Nu mi-aș vaccina copilul”

Președintele Comitetului permanent pentru vaccinare din Germania (STIKO), Thomas Mertens, nu și-ar vaccina în prezent copilul în vârstă de șapte ani împotriva covid-19, invocând „lipsa datelor” despre tolerabilitatea vaccinurilor la grupa de vârstă 5-11 ani.

Comitetul permanent pentru vaccinare de la Institutul Robert Koch, sau STIKO, este un comitet științific format din 18 membri, care oferă recomandări oficiale pentru programele de vaccinare utilizate de fiecare land german.

„Nu știm nimic despre daunele pe termen lung”

La ora la care Germania și alte țări europene examinau introducerea vaccinării obligatorii, tocmai șeful Comitetului permanent de experți privind vaccinarea își declara dubiile.

Nu mi-aș vaccina copilul împotriva covid-19, nu există nici date sau studii de autorizare privind compatibilitatea vaccinului la categoria 5-11 ani. Nu putem ști nimic, pe moment, privind eventualele daune pe termen lung”, a afirmat Mertens în cadrul unui podcast la Frankfurter Allgemeine Zeitung.

În cadrul acestei grupe de vârstă, „nu există date” privind tolerabilitatea vaccinurilor, dincolo de studiul de aprobare, a spus el. Prin urmare, în această etapă este imposibil să se facă declarații fiabile cu privire la eventuale daune pe termen lung.

„Greșelile politice nu se îndreaptă prin vaccinare”

Tocmai pentru că infecțiile cu coronavirus la copii sunt de obicei inofensive, este necesar să fim cu atât mai siguri că vaccinarea este bine tolerată pe termen lung. STIKO are în vedere acum acest aspect”, a estimat Mertens.

Atunci când se pronunță asupra unei recomandări, STIKO nu vrea să fie „influențat” de schimbarea stării de spirit a publicului sau a decidenților politici. „Deciziile politice necorespunzătoare nu pot fi îndreptate prin vaccinare”, a declarat Mertens.

Ca organism independent, STIKO elaborează recomandări de vaccinare și examinează beneficiile pentru persoane și populația generală.

Citiți și:
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe

yogaesoteric
13 aprilie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More