Ați remarcat că mai nimeni nu discută despre efectele benefice din punct de vedere medical ale vaccinului?

Ați remarcat că mai nimeni nu discută despre efectele benefice din punct de vedere medical ale vaccinului?

E drept, după ce s-a văzut că vaccinul nu împiedică îmbolnăvirea, nu împiedică transmiterea și nici măcar nu împiedică decesul din cauză de covid, conceptul de „imunizare” asociat vaccinului a devenit doar o glumă bună.

Mai vezi câte unul paradit de covid după vaccin încercând să se consoleze că dacă nu se vaccina, ar fi fost pretext de colivă. Dar nici propaganda nu se riscă să promoveze așa ceva.

Vaccinul nu mai este promovat pentru rațiuni medicale ci pentru rațiuni sociale.

Trebuie să ne vaccinăm, ni se spune, pentru ca statul și corporațiile să ne lase să avem pe mai departe joburi, să putem să ne bucurăm de drepturile și libertățile care, până mai ieri, erau garantate de Constituție.

Chiar și cei care se vaccinează o fac pentru că altfel riscă șomajul și izolarea de comunitate, impusă cinic, pervers de autorități și corporații.

Covidul? După aproape doi ani am învățat toți că e o gripă ce în 10 la sută din cazuri poate fi mai nasoală. Și cu ceva atenție la sistemul imunitar și la sănătatea noastră, riscul e mic.

Autor: Bogdan Alexandru Duca

Citiți și:
Bogdan Alexandru Duca: „Eu din 2012 mă vaccinez periodic. Și dezvolt o imunitate în crescendo. E vorba de imunitatea la propagandă”
Ștefan Secăreanu: Cei responsabili cu propaganda pro-vaccinare sunteți cumva și responsabili pentru moartea cetățenilor în urma vaccinării?

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More