Ștefan Secăreanu: Cei responsabili cu propaganda pro-vaccinare sunteți cumva și responsabili pentru moartea cetățenilor în urma vaccinării?

Maia Sandu, fără a fi medic sau vreun savant de renume mondial în ascuns, susține că vaccinarea cu seruri experimentale aflate încă în faza de testare „este singura modalitate de a ne salva cetățenii, de a ne salva oamenii dragi și de a ne păstra sănătatea”.

Mi se aduce chiar acum o veste tristă: La Cojușna (la 15 km de Chișinău, unde am mai multe rude din partea soției), doi bărbați în putere, fără probleme deosebite de sănătate (unul de 58 de ani, al doilea trecut de 60 de ani) au decedat subit, la a zecea zi după administrarea vaccinului Astra Zeneca la spitalul din localitate (în sat este o campanie aprinsă de vaccinare, bătrâni și tineri laolaltă, absolut neinformați asupra pericolului sau efectelor adverse pe care le comportă vaccinarea împotriva covid, aflată la etapa de experimentare, sunt invitați cu insistență să se prezinte pentru a li se administra un vaccin sau altul!).

Mă întreb: cei responsabili cu propaganda pro-vaccinare sunteți cumva și responsabili pentru moartea cetățenilor în urma vaccinării?

Nu am auzit până în această clipă ca Ministerul Sănătății să ne dea explicațiile de rigoare privitor la efectele adverse ale vaccinurilor anti-covid cu grave urmări pentru sănătatea oamenilor!

V-am auzit până în această clipă cum faceți, în chip bolșevic, doar propagandă oarbă pro-vaccinare, fără a sugera barem un dram de îndoială în ceea ce privește siguranța experimentului diabolic în care sunteți antrenați!

Când va afla și societatea care este numărul real al morților cauzate de vaccinarea anti-covid?

Poate aveți nevoie de un alt vaccin – vaccinul împotriva lașității?

***

Mi se dau replici tăioase pe marginea punctului meu de vedere prin care am îndrăznit a combate propaganda oarbă și agresivă pro-vaccinare și a pune la îndoială siguranța vaccinării anti-covid, fiind apostrofat că nu sunt medic și de asta nu ar fi tocmai indicat să fac aceasta.

Să lăsăm medicii să-şi facă treaba. La noi toţi sunt oleacă de medici!”, îmi reproșează, binevoitor, o doamnă, probabil medic de profesie sau angajată a sistemului medical.
De acord! Să lăsăm medicii să-și facă treaba!
Iar dacă își fac treaba, să fie buni să pledeze pentru investigarea minuțioasă a fiecărui cetățean pe care îl invită să se vaccineze! Nu doar să-l pună să semneze fel de fel de acte prin care medicii și medicina în general sunt absolviți de responsabilitatea pentru eventualul deces al cetățeanului în urma administrării vaccinului, ci să-l supună unui control medical riguros pentru a determina dacă sănătatea acestui cetățean nu va fi pusă în pericol prin vaccinare!

Medicii nu trebuie să facă propagandă oarbă, nu trebuie să devină unelte în mâinile criminalilor care au elaborat virusul ucigaș, ci sunt datori să apere viața cetățeanului dată de Dumnezeu!

Așa înțeleg eu menirea medicului adevărat mai ales în condițiile unei pandemii stârnite de conştiinţe criminale, în scopuri exclusiv politice.

Autor: Ștefan Secăreanu

Citiți și:
De câţi morţi mai este nevoie ca să se termine pandemia?
Cifrele zguduitoare despre care nimeni nu vorbeşte. 414 români au murit după ce au fost vaccinaţi anti covid-19

 

yogaesoteric
14 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More