Atunci când este risc, este necesar să fie libertate! (III)

 

Citiți a doua parte a articolului

Continuăm prezentarea articolelor din legislația națională și internațională pe care le încalcă proiectul legii privind vaccinarea obligatorie.

5. În plus, subliniem faptul că teoria de „imunitate de turmă”, utilizată drept justificare și bază pentru întregul efort internațional de vaccinare în masă este pusă sub semnul întrebării de însemnați membri ai comunității științifice mondiale. Ca atare, până la apariția unor studii primare solide care să o dovedească, această teorie nu poate fi considerată decât un mit, o teorie devenită dogmă. De altfel, poziția oficială a comunității medicale despre imunitatea vaccinală limitată în timp, frecventele nereușite ale vaccinurilor în a produce anticorpi, transmiterea de virusuri de la vaccinați către persoane nevaccinate, dar mai ales nenumăratele epidemii pornite în sânul comunităților integral vaccinate spulberă mitul imunității de turmă realizabile prin vaccinare.

6. Tot în Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientului, în Capitolul IV „Dreptul la confidențialitatea informațiilor și viața privată a pacientului”, se arată, la art. 21, că „Toate informațiile privind starea pacientului, […] datele personale sunt confidențiale […]”, iar art. 22 precizează „Informațiile cu caracter confidențial pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul își dă consimțământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres.”
De asemenea, conform art. 25 (1) „Orice amestec în viața privată, familială a pacientului este interzis, cu excepția cazurilor în care această imixtiune influențează pozitiv diagnosticul, tratamentul ori îngrijirile acordate și numai cu consimțământul pacientului.”
Conform art. 37, „Nerespectarea de către personalul medico-sanitar a confidențialității datelor despre pacient și a confidențialității actului medical, precum și a celorlalte drepturi ale pacientului prevăzute în prezenta lege atrage, după caz, răspunderea disciplinară, contravențională sau penală, conform prevederilor legale.”

7. Nu mai puțin, acțiunile cerute medicilor prin proiectul de lege încalcă grav deontologia medicală. Existența efectelor adverse grave ale vaccinurilor (întregi clase noi de patologie certificate de studii publicate în literatura de specialitate sau chiar de producătorii de vaccinuri, în prospectul oficial) împiedică posibilitatea stipulării într-o lege a obligativității acestora. Deontologia medicală și jurisprudența internațională nu admit ca rezonabilă nici măcar recomandarea unor acte medicale ale căror beneficii sunt inferioare riscurilor, cu atât mai puțin obligativitatea unor proceduri dovedite drept potențial periculoase și controversate în ce privește eficiența.

Astfel, literatura științifică medicală și studiile efectuate indică faptul că vaccinurile pot provoca: deces, boli autoimune, boli neurologice, autism, encefalită, convulsii febrile și epilepsie, diabet (tip I), sindromul morții subite a sugarului, alergii, astm, intoleranțe alimentare, dermatită atopică și alte afecțiuni grave (șoc anafilactic, paralizie, diverse neuropatii, encefalită, encefalopatie, meningită, sindromul Guillaume-Barre, disfuncții cognitive cronice etc). Respectatul site www.greenmedinfo.com a cules un număr de peste 300 de referințe bibliografice din Biblioteca Națională de Medicină www.pubmed.org cu privire la efectele adverse ale vaccinării (peste 200 de efecte adverse distincte, inclusiv deces), ca și numeroase studii privitoare la contaminarea vaccinurilor și la izbucnirea de epidemii în rândul populațiilor intens vaccinate.

Aceste afecțiuni postvaccinale au fost certificate și de instanțe judecătorești sau medicale, iar producătorii responsabili au fost condamnați să plătească despăgubiri victimelor, aproximativ un milion de dolari pentru fiecare caz. Citim cu îngrijorare în proiectul de lege că statul își propune, cu lejeritate, să acorde compensații celor afectați de asemenea efecte adverse din bugetul public.

8. Prevederile legale anterior menționate trebuie citite în coroborare cu cele ale Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, care în Capitolul III: Reguli speciale privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la art. 7 Prelucrarea unor categorii speciale de date, precizează că „Prelucrarea […] datelor cu caracter personal privind starea de sănătate […] este interzisă”, or, niciuna dintre situațiile de excepție prevăzute de lege (la art. 9 din Legea 677/2001), situații în care prelucrarea acestui tip de date cu caracter special ar fi permisă, nu este în mod real îndeplinită, apărând eventual doar la nivel declarativ, în textul proiectului de lege în discuție.

9. Ca un corolar, proiectul de lege privind vaccinarea populației din România este ilegal întrucât încalcă întregul cadru legislativ învigoare și, de asemenea, ignoră principiul ierarhiei actelor juridice, conform căruia printr-un act juridic de forță inferioară nu se poate abroga sau modifica, nici măcar implicit, un act normativ de forță juridică superioară, cum este legea organică și cu atât mai mult însăși Constituția României.

10. Norme de drept penal

Atragem atenția și asupra faptului că, prin acțiunile de vaccinare soldate cu vătămări sau/și punerea vieții în pericol, agenții vaccinatori (producătorii, distribuitorii, medicii, decidenții etc.) devin subiect activ al unor infracțiuni din sfera penală, cum ar fi:
– Omorul calificat (cf art. 189 Cod Penal);
– Lovirea sau alte violențe (cf art. 193 Cod Penal) („Fapta prin care […] este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”);
– Vătămarea corporală (cf art. 194 Cod Penal) („Fapta prevăzută în art. 193, care a cauzat vreuna dintre următoarele consecințe: a) o infirmitate; b)[…] afectarea sănătății unei persoane, care au necesitat, pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale; […] e) punerea în primejdie a vieții persoanei, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani”);
– Lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte (cf art. 195 Cod Penal) („Dacă vreuna dintre faptele prevăzute în art. 193 și art. 194 a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani”);
– Vătămarea corporală din culpă (cf art. 196 Cod Penal) („(3) Când fapta prevăzută în alin. (2) a fost săvârșită ca urmare a nerespectării dispozițiilor legale sau a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activități, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. (4) Dacă urmările prevăzute în alin. (1)-(3) s-au produs față de două sau mai multe persoane, limitele speciale ale pedepsei se majorează cu o treime.”)
– Lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate (cf art. 203 Cod Penal) (“(1) Omisiunea de a […] anunța de îndată autoritățile de către cel care a găsit o persoană a cărei viață, integritate corporală sau sănătate este în pericol și nu are putința de a se salva se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”) – legat de omisiunea de raportare a efectelor adverse ale vaccinării într-o manieră expeditivă, corectă și completă;
– Infracțiuni contra umanității (cf. art. 439 Cod Penal) („(1) Săvârșirea, în cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansat împotriva unei populații civile, a uneia dintre următoarele fapte: […] g) vătămarea integrității fizice sau psihice a unor persoane; j) persecutarea unui grup sau a unei colectivități determinate, prin privare de drepturile fundamentale ale omului sau prin restrângerea gravă a exercitării acestor drepturi, pe motive de ordin politic, rasial, național, etnic, cultural, religios, sexual ori în funcție de alte criterii recunoscute ca inadmisibile în dreptul internațional; se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi”).

Boli autoimune induse de vaccinuri

1. Lupus eritematos sistemic după:
– vaccin antihepatită B;
– vaccin anti Papiloma virus;
– vaccin antigripal;
– vaccin anti DTP;
– vaccin anti ROR;
– vaccin antipneumococic;
– sau indus de adjuvanți.

2. Vasculite:
– induse de adjuvanți din vaccinuri;
– induse de vaccinul HBV.

3. Encefalomielită acută diseminată după:
– vaccin antigripal;
– vaccin antihepatită;
– vaccin antirujeolă;
– vaccin antirabic;
– vaccin antitetanic;
– vaccin antidifterie.
O parte din cazuri evoluează spre deces.

4. Polimialgia reumatică. Fibromialgia. Polimiozita după:
– vacinul antirubeolic;
– vaccinul antigripal;
– vaccinul antihepatic.

5. Boala celiacă după:
– vaccinul antihepatită B;
– vaccinul anti ROR;
– vaccinul antigripal.

6. Diabetul zaharat tip 1 după:
– vaccinul antioreion;
– vaccinul BCG.

7. Purpura trombocitopenică imună după:
– adjuvanții din vaccinuri.

8. Miofasciita macrofagică datorită:
– sulfatului de aluminiu ca adjuvant.

9. Boli de țesut conjunctiv nediferențiate după:
– vaccin antihepatită;
– adjuvanți.

Efecte secundare

1. ROR:
– 136 decese raportate până în prezent;
– 1 din 10 cazuri mortale sunt asociate cu pacienți imunocompromiși (infecții rujeolice);
– Trombocitopenie;
– Artrită;
– Diabet zaharat tip I.
– Boli autoimune.

2. Vaccinul antipapiloma virus:
– 21.301 reacții adverse, din care
– 3.310 reacții prime, din care
– 69 decese;
– 760 dizabilități permanente,
– 7834 prezentări la camera de gardă.

Vaccinul a fost asociat cu 65,9% din totalul reacțiilor grave, cu 62% din totalul deceselor, cu 66% din totalul reacțiilor potențial fatale și cu 80% din totalul dizabilităților permanente.

Reacții tardive:
– Scleroză multiplă;
– Lupus eritematos sistemic.

3. Vaccinul anti hepatita B:
– Scleroză multiplă;
– Mielită;
– Miastenia gravis;
– Miopatia și miofascita macrofagică;
– Trombocitopenie și pancitopenie;
– Sindromul antifosfolipidic.

4. Vaccinul antipneumococic
– Reactivare anemie hemolitică;
– Reactivare purpură trombocitopenică;
– Boală demielinizantă.


Citiți și:

Adjuvanţii pe bază de aluminiu din vaccinuri produc boli autoimune grave

11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri

«Genialul» Pasteur – dezvăluiri tulburătoare despre vaccinuri
 

yogaesoteric
21 ianuarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More