Au apărut mugurii viitorului Guvern Mondial. Cine sunt și cum acționează

Reprezentanți ai Consiliului pentru Capitalism Inclusiv în vizită la Vatican. Lynn Forester de Rothschild alături de Papa Francisc

Forumul Economic Mondial și guralivul său lider, Klaus Schwab, sunt doar un club de gândire. Un think tank. „Executivul” este în altă parte și este mult mai discret.

*

Ideea că elitele financiare și politice au o agendă pentru crearea unui guvern mondial unic a fost multă vreme calificată de presa corporatistă și mainstream ca fiind o „teorie a conspirației”.

Din nefericire, chiar și atunci când reușești să îi convingi pe oameni să vadă dovezile că instituțiile bancare și anumiți politicieni lucrează împreună pentru interesele lor personale, mulți încă nu acceptă că scopul final al acestor brokeri de putere este crearea unui imperiu mondial.

Nu pot crede în ruptul capului așa ceva.

Oamenii vor spune că doar lăcomia este cea care motivează Sistemul, și că asocierile dintre oamenii Sistemului sunt fragile și bazate doar pe interesul personal.

Vor spune că schimbările rapide ale tendințelor sociale și politice și crizele sunt întâmplătoare și nu creații ale unor inginerii deliberate. Vor spune că elitiștii nu vor putea lucra niciodată împreună pentru că sunt prea egoiști etc.

Toate aceste argumente sunt un doar un mecanism de adaptare psihologică a opiniei publice pentru a face față dovezilor pe care nu le pot respinge în alt fel.

Când faptele devin prea evidente și când puterile în exercițiu își recunosc deschis planurile, unii persistă într-o negare confuză.

Nu vor să creadă că răul organizat pe o scară atât de mare poate fi real. Dacă ar fi așa, atunci tot ce au crezut ei până acum despre lume s-ar dovedi fals.

O lungă perioadă de timp, agenda guvernării mondiale nu a fost evocată decât în șoaptă și doar în cercurile elitiste. Însă, din când în când, unii dintre ei vorbeau cu voce tare, în public. Poate din aroganță. Sau poate considerau că venise momentul pentru a pregăti populația lumii să accepte această posibilitate.

De fiecare dată când vorbesc cu voce tare, ei o numesc „Noua Ordine Mondială”.

Liderii mondiali, de la George H.W. Bush la Barack Obama, trecând pe la Joe Biden, Gordon Brown, Tony Blair, toți au ținut discursuri despre „Noua Ordine Mondială”.

Elitele financiare și politice, ca George Soros sau Henry Kissinger, au vorbit neîncetat despre NOM în ultimii ani.

Unul dintre citatele cele mai lămuritoare îi aparține fostului sub-secretar de stat din administrația Clinton, Strobe Talbot, care declara pentru revista Time:

În secolul următor, țările, așa cum le știm acum, vor deveni depășite; toate statele vor recunoaște o singură autoritate mondială… La urma urmei, suveranitatea națională nu a fost o idee prea bună.”

În același articol, el adaugă și un alt citat, mai puțin cunoscut:

Lumea liberă a creat instituții financiare multilaterale care depind de consimțământul statelor de a-și ceda o parte din suveranitate. Fondul Monetar Internațional poate dicta măsuri fiscale, inclusiv nivelul impozitelor pe care un guvern le poate preleva de la cetățenii săi. Acordul General pentru Tarife și Comerț (GATT) reglementează nivelul taxelor pe care o țară le poate impune asupra importurilor sale. Aceste organizații pot fi considerate ca niște proto-ministere ale Comerțului, Finanțelor și Dezvoltării unei lumi unite.”

Pentru a înțelege modul în care funcționează agenda, vă ofer și citatul unui alt globalist, membru al Council for Foreign Relations, Richard Gardner, într-un articol din revista Foreign Affairs din 1974, cu titlul The Hard Road To World Order (Drumul dificil către ordinea mondială):

Pe scurt, «Casa Ordinii Mondiale» va trebui construită de jos în sus, mai degrabă decât de sus în jos. Aceasta va părea ca un mare «confuzie entuziastă și prosperă», pentru a folosi expresia favorită a lui William James pentru a descrie realitatea, însă o manevră de fentare și ocolire a suveranității naționale, care să o erodeze încet, încet, va fi mult mai eficientă decât un asalt frontal.”

Denumirea NOM a tot fost schimbată în ultimii ani, pe fondul creșterii atenției opiniei publice față de teoriile conspirației. A fost numită Ordinea Mondială Multilaterală, A Patra Revoluție Mondială, Marea Resetare etc.

Denumirile s-au modificat, însă semnificația a rămas aceeași.

În ultimii doi ani, ca urmare a diferitelor forme de manifestare a crizei mondiale, Sistemul „Noii Ordini”, despre care vorbeau globaliștii, și-a făcut apariția. Aproape fără a se pomeni ceva despre el în presa mainstream.

Mugurii unui guvern mondial există deja. Se ascund sub denumirea de Council For Inclusive Capitalism.

În ultima vreme, mulți analiști, inclusiv subsemnatul, s-au concentrat intens pe Forumul Economic Mondial și pe rolul său în agenda guvernării globale. Mai ales ca urmare a faptului că liderul FEM este atât de gură-mare și nu se poate opri să nu vorbească despre planurile viitoarei centralizări.

Așa cum am arătat în articolele precedente, elitele din cadrul FEM au fost prea entuziasmate de pandemia covid, considerând că aceasta este criza perfectă pentru a implementa o multitudine de măsuri globaliste sub forma Marii Resetări.

Covidul nu s-a dovedit însă nici pe departe atât de mortal cum au prezis inițial în cadrul Event 201, iar opinia publică nu a mai fost atât de obedientă și de docilă cum sperau ei.

FEM a scăpat prea devreme porumbelul din gură. Așa că mergem înainte, din criză în criză, ca niște piese de domino, până când vom ajunge la evenimentul care, speră ei, va determina masele să accepte guvernarea mondială.

Și, în timp ce FEM, care este frecventat cu regularitate de globaliști de nivel înalt, pare mai degrabă un cerc de gândire și reflecție de top, Consiliul pentru Capitalismul Inclusiv pare să se concentreze mai curând pe punerea în practică decât pe teorie.

Fondatoarea grupului este Lynn Forester de Rothschild, membră a clanului Rothschild, care este implicat de generații în influențarea financiară a guvernelor.

Papa Francisc și Vaticanul și-au anunțat public parteneriatul cu Consiliul în 2020 (foto), iar unul dintre primele mesaje ale CCI este că toate religiile este necesar se unească pentru a-i ajuta pe liderii politici să construiască o societate și o economie „echitabilă pentru toți”.

Misiunea asumată sună destul de familiar, dat fiind că repetă scopurile FEM și conceptul acestuia de „Shared Economy” (Economie Colaborativă sau Economie la Comun). Un sistem în care nu deții nimic, nu ai intimitate, împrumuți totul, ești total dependent de guvern ca să poți supraviețui și „îți va plăcea”.

Cu alte cuvinte, scopul Capitalismului Inclusiv este de a convinge masele să accepte o variantă de comunism cu eticheta schimbată. Promisiunea este că nu va mai fi nevoie să îți faci griji pentru viitorul tău economic, dar prețul este libertatea ta.

CCI este condus de lideri globali numiți „Gardienii” (Nu glumesc, e purul adevăr).

Printre membrii CCI se numără: Mastercard, Allianz, Dupont, ONU, Teachers Insurance and Annuity Association of America (TIAA), CalPERS, BP, Bank of America, Johnson & Johnson, Visa, Rockfeller Foundation, Ford Foundation, Mark Carney, the Tresurer of the State of California și multe alte companii din lumea întreagă.

Lista este mare, însă ceea ce reprezintă ea este un fel de guvern de corporații cu un congres de reprezentanți corporatiști amestecați cu lideri politici maleabili.

Una dintre cele mai importante misiuni ale CCI este de a schimba modelele economice actuale pentru a „promova echitatea și inclusivitatea”.

Caraghios este că susținătorii CCI afirmă că „a fost acumulată prea multă avuție în mâinile unui număr prea mic de oameni, ceea ce dovedește că actualul capitalism nu funcționează”, deși EI sunt aceia care au dereglat sistemul pentru a centraliza toată această bogăție în MÂINILE LOR.

Ei nu sunt „capitaliști”, sunt o nouă aristocrație.

Chiar credeți că tipii ăștia vor construi un sistem cu totul nou, care să nu mai fie spre profitul lor?

Dacă v-ați întrebat de ce Papa promovează ideologia progresistă, alarmismul climatic și retorica unei religii mondiale, în contradicție cu doctrina creștină tradițională, iată de ce: se supune dictatelor CCI.

O altă misiune a CCI este de a pune în aplicare controalele și taxarea carbonului în numele „schimbării climatice”, cu scopul de a atinge obiectivul „emisii zero net”.

Așa cum știm toți, acest obiectiv este imposibil de atins fără o bulversare totală a economiei și industriei, și fără moartea a miliarde de persoane în procesul de schimbare.

Este un scenariu imposibil, de aceea este perfect pentru globaliști. Oamenii sunt dușmanii planetei, spun ei, de aceea suntem forțați să lăsăm elitele să ne controleze toate acțiunile pentru a fi siguri că nu distrugem Pământul și omenirea.

Iar acest proces nu se va sfârși niciodată, pentru că întotdeauna vor exista emisii de carbon care va fi necesar să fie gestionate.

Membrii CCI, inclusiv directorul Bank of America, afirmă deschis că nu au nevoie ca guvernele să coopereze pentru a-și atinge obiectivele.

Companiile sunt capabile să aplice singure majoritatea tehnicilor de inginerie socială, fără ajutor politic, spun ei.

Aceasta este definiția însăși a unui „Guvern din Umbră”. O uriașă cabală de corporații care lucrează mână în mână pentru a pune în operă schimbări sociale fără niciun control.

Rapiditatea cu care se răspândește ideologia „woke” a demonstrat cum sute, poate mii de corporații, lucrează asemenea unui stup.

Este CCI forma finală de guvern global? Probabil că nu. Dar este începutul lui. Un guvern format din corporații și elite financiare.

Un guvern ocolește orice reprezentare politică, orice control între puteri și orice participare a alegătorilor. Corporațiile și partenerii lor sunt cei care decid pentru întreaga societate, unilateral și într-o manieră centralizată.

Și, de vreme ce marile companii acționează ca și cum ar fi separate de guvernele naționale, mai degrabă decât partenerele acestora, ele pot pretinde că au dreptul să facă tot ce doresc.

Totuși, cum corporațiile și globaliștii își arată tot mai mult adevărata față și acționează ca și cum s-ar afla la putere și ar fi primit mandat pentru asta, opinia publică este necesar să îi socotească responsabili, exact ca și cum ar face parte din guvern. Și, dacă vede că sunt despotici și corupți, să îi arunce peste bord, ca pe orice dictatură politică.

Comentariu de Brandon Smith, de pe site-ul Alt-Market

Citiți și:
Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial expus: cei trei mentori ai lui au promis să depopuleze lumea și să introducă „un guvern mondial”
Agenda 21, de la democrație la un guvern mondial

 

yogaesoteric
5 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More