Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial expus: cei trei mentori ai lui au promis să depopuleze lumea și să introducă „un guvern mondial”

Mulți oameni sunt acum conștienți de Forumul Economic Mondial al lui Klaus Schwab și de programul său Young Global Leaders, care a produs mulți dintre liderii radicali de stânga ai unor națiuni, inclusiv Canada, Germania, Franța, Ucraina și Noua Zeelandă.

Dar cine este Klaus Schwab și cine l-a ales să conducă agenda globalistă în epoca noastră?

Nu veți fi surprinși să aflați că cei trei mentori ai lui Klaus Schwab au fost susținători de frunte ai unui guvern mondial globalist și ai agendei de depopulare.

Mentorul numărul 1: Henry Kissinger

Henry Kissinger l-a recrutat pe Klaus Schwab la Seminarul Internațional de la Harvard, care a fost finanțat de CIA.

În acest timp, Kissinger s-a concentrat pe guvernanța globală și depopularea planetei.

De asemenea, în Consiliul pentru Relații Externe, Kissinger a devenit un jucător important, ticluind operațiuni psihologice de război care implică arsenalul în creștere de arme termonucleare al Americii, dar și scriind cărți despre armele nucleare și politică externă.

Mentorul numărul 2: John K. Galbraith

John Kenneth Galbraith a fost un economist foarte influent care l-a ajutat pe Klaus Schwab să creeze Forumul Economic Mondial.

Galbraith a fost un economist la Harvard care a călătorit în Germania în 1938 pentru a studia politicile funciare în timpul regimului național-socialist al lui Adolf Hitler.

De acolo, a mers direct să lucreze pentru un comitet consultativ pentru New Deal al FDR.

După încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, munca sa s-a concentrat în jurul armelor nucleare. Galbraith a fost însărcinat cu evaluarea efectelor economice ale bombardamentelor din timpul războiului. El l-a interogat pe criminalul de război nazist Albert Speer și a fost trimis la Hiroshima și Nagasaki pentru a evalua pagubele cauzate de atacul cu arme nucleare.

Până în 1968, Galbraith i s-a alăturat lui Kissinger în dezvoltarea unui guvern mondial și în acest timp Kissinger l-a prezentat pe Galbraith lui Klaus Schwab, alături de Herman Kahn, care în 1967 a sugerat subminarea democrației prin formarea unui grup select de lideri globali, care mai târziu au devenit tinerii lideri globali ai Forumului Economic Mondial.

Mentorul numărul 3: Herman Kahn

Atât Kissinger, cât și Galbraith au fost puternic implicați în războiul de descurajare nucleară, dar Herman Kahn a fost, așa cum spune New Yorker, „greul intelectualilor Megadeath” și este denumit în mod obișnuit „adevăratul dr. Strangelove”.

Kahn a scris politica militară oficială privind descurajarea nucleară și a crezut că dacă toată lumea ar avea arme nucleare, lumea ar cunoaște pacea.

La sfârșitul anilor ’60, Kahn făcea eforturi pentru o Uniune Europeană, astfel încât s-a alăturat lui Galbraith în 1970 într-un turneu european pentru a sprijini eforturile de recrutare a lui Klaus Schwab pentru primul simpozion de management al UE, acum cunoscut sub numele de Forumul Economic Mondial.

În timp ce făceau asta, Klaus Schwab a ajutat la fuzionarea companiei de arme nucleare a tatălui său într-o corporație, pe care apoi a direcționat-o pentru a construi ilegal arme nucleare pentru guvernul sud-african.

În 1972, Clubul de la Roma a publicat Limitele creșterii, care a plantat semințele agendei depopulării. Kahn, Kissinger și Galbraith l-au ajutat pe Schwab să înceapă să se afirme, însă ceea ce i-a adus cu adevărat sprijinul internațional la care spera a fost introducerea ideilor de depopulare a planetei.

Fondatorul Clubului de la Roma a fost invitat de Schwab să țină discursul principal în 1973. Oricât de controversată a fost această propunere – chiar și Herman Kahn s-a opus – Forumul Economic Mondial a atras prin aceasta brusc atenția și sprijinul elitelor puternice de pretutindeni și s-a dezvoltat la ceea ce a devenit astăzi.

Unii analiști sugerează chiar că „personajul” de supercriminal reprezentat de Schwab este și o tactică de marketing deliberată, pentru a atrage atenția celor care caută putere și bogăție, spre a se alătura planurilor satanice ale lui Schwab ca părți interesate din societate.

În același timp, analiștii susțin că Forumul Economic Mondial va atinge un nivel maxim de expansiune înainte de prăbușirea sa inevitabilă, întrucât, în cele din urmă, oamenii vor riposta.

Dar elitele satanice care conduc din umbră planeta știu deja asta, de aceea tot ce pare să îi preocupe acum este instaurarea urgentă a guvernului mondial, depopularea și războiul termonuclear.

Citiți și:
Școala de dictatori covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare
Marea Resetare a lui Klaus Schwab este sortită eșecului. Iată de ce
Noul plan al lui Klaus Schwab și al Forumului de la Davos. Scriitorul american Robert Bridge acuză: Negrii contra albi și ascunderea averilor super bogaților

 

yogaesoteric
13 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More