AUR, împotriva vaccinării anti-covid a copiilor: Nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri

Partidul AUR a luat poziție în ceea ce privește vaccinarea anti-covid a copiilor din România. Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook a partidului, AUR spune că nu se opune vaccinării adulților, ca alegere personală, dar se pronunță clar împotriva vaccinării copiilor.

În mesajul partidului condus de George Simion se afirmă că micuții fac extrem de rar forme grave ale bolii și nu există motive pentru introducerea „fără discernământ” la copii a unui „vaccin făcut în grabă”.

Noi, cei din partidul AUR, vrem să ne facem clar înțeleși: nu ne opunem vaccinării adulților, câtă vreme ea respectă libertatea personală de alegere și nu este impusă cu forța. Dar nu putem fi de acord ca un vaccin creat în câteva luni și despre care nimeni din lumea științifică nu se poate lăuda că știe totul, să fie administrat copiilor noștri. Da, poate că vaccinul are efecte benefice imediate și reduce mortalitatea la categoriile vulnerabile – bătrâni și persoane adulte cu morbidități. Dar acesta nu este un motiv ca el să fie administrat automat și tuturor copiilor – cu atât mai mult cu cât studiile științifice au demonstrat că ei fac EXTREM DE RAR forme grave ale bolii.

Toate vaccinurile administrate astăzi copiilor au fost testate ani de zile și introduse în schemele de vaccinare naționale doar după ce s-a dovedit că efectele lor adverse pe termen lung sunt minore. Cine are interes ca un vaccin făcut în grabă, și încă printr-o tehnologie de manipulare genetică ale cărei consecințe lumea științifică nu le poate nici măcar bănui, să fie administrat, fără discernământ, și copiilor?”, se arată în mesajul celor de la AUR.

AUR face un apel către Guvern și către părinți.

De aceea, facem un apel către guvernanții români: încetați experimentele dictate din afară! Și în egală măsură ne adresăm părinților din România: nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri, dar ale cărui efecte pe termen lung s-ar putea să le regretați și voi, și copiii voștri nevinovați…”, se încheie pledoaria AUR.

Vaccinul Pfizer a fost aprobat de EMA pentru copiii de 12, 13, 14 şi 15 ani. Produsul anti-covid de la Pfizer-BioNTech a fost deja autorizat în Statele Unite și Canada.

Copiii care au împlinit 12 ani vor primi tot două injecții, cu aceeași concentrație ca adulții.

O meta analiză efectuată pe 45 de studii publicate în primele trei luni ale acestui an arată o afectare a copiilor între 1% și 5% din cazurile de covid-19 diagnosticate, decesele fiind extrem de rare, a scris dr. Adela Iancu, într-un articol publicat în iunie 2020.

Citiţi şi:
Vaccinarea anticovid la copii – O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung
Claudiu Târziu (AUR): Când un stat îți impune ce medicamente să iei și la ce ore, e un stat totalitar. Noi suntem adepții libertății

 

yogaesoteric
11 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More