Vaccinarea anticovid la copii – O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung

Analiză LifeSiteNews

Copiii sănătoși și tinerii nu au nevoie să fie vaccinați împotriva covid-19, conform studiilor dar, cu toate acestea, actuala administrație SUA îi vaccinează fără consimțământul informat și chiar folosind constrângerea directă (de exemplu, impunând alegerea între vaccin sau purtarea unei măști). În SUA, aproximativ 200.000 de copii de 12-15 ani sunt vaccinați zilnic. Această rată a fost menținută de la începutul campaniei de vaccinare, în jurul datei de 12 mai. În plus, se continuă vaccinarea adolescenților mai mari, transmite LifeSiteNews.

Cuvântul „vaccinare” este asociat în conştiinţa oamenilor cu copiii, dar vaccinurile covid-19 nu au fost concepute pentru copii sau adolescenți. Și nici nu au fost concepute pentru a preveni o boală ușoară. Acestea au fost create și produse în grabă doar pentru uz de urgență, pentru persoanele ale căror vieți sunt în pericol. În general, vaccinurile provoacă răspunsuri imunitare pe termen lung (ani sau decenii), dintre care unele ar putea să nu fie de dorit. Vaccinurile pot interfera cu imunitatea existentă, pot afecta dezvoltarea imunității la alte boli, pot provoca tulburări autoimune etc. Înainte, era nevoie de mai mult de un deceniu de la dezvoltarea unui vaccin pentru a începe să fie utilizat pe scară largă.

Nu au fost efectuate studii sau observații pe termen lung pentru vaccinurile covid-19. Nu există nicio persoană din lume care să fi primit un vaccin covid-19 cu mai mult de 15 luni în urmă. Zeci de mii de voluntari adulți au fost vaccinați în cadrul unui studiu cu mai puțin de un an în urmă. Aceștia au fost observați timp de câteva luni. Cercetătorii au concluzionat că vaccinurile sunt eficiente, iar efectele secundare pe termen scurt sunt ușoare spre moderate.

Testul recent al vaccinului Pfizer covid-19 pe copiii de 12-15 ani a fost o glumă. Acesta a inclus doar 1.131 de copii în grupul vaccinat. La șapte zile după a doua doză, copiii vaccinați au prezentat oboseală (66%), dureri de cap (65%), frisoane (42%) etc. 50% dintre copii au fost nevoiți să recurgă la analgezice sau antipiretice. Acest studiu a fost uimitor de mic și de scurt. De exemplu, dacă riscul de deces imediat în urma acestui vaccin este de 1 la 2.000, acest studiu a avut doar 43% șanse de a-l descoperi. Cu toate acestea, FDA a extins autorizația de utilizare de urgență (EUA) la copiii de 12-15 ani. Apoi, cineva a decis să vaccineze zeci de milioane de copii. Dozajul este uriaș pentru copii. A fost selectat pentru a fi eficient la vârstnici, care au imunosenescență.

Acesta este un vaccin ARNm. Această tehnologie nu a fost folosită niciodată. Niciun vaccin cu ARNm sau alt tratament nu a fost aprobat vreodată. Acest prim vaccin cu ARNm a fost conceput împotriva unui coronavirus complet nou. Virusul în sine nu era încă înțeles atunci când a fost dezvoltat vaccinul.

Așadar, acesta este un vaccin nou, bazat pe o tehnologie nouă, împotriva unui coronavirus nou. Ce poate merge prost?

Acest vaccin nu a fost destinat copiilor și nu a fost testat pentru siguranța acestora, cu excepția studiului în glumă descris mai sus. EUA a fost extinsă pentru utilizarea vaccinului la copii de către aceeași FDA care a autorizat Remdesivir de la Gilead, care ulterior s-a dovedit ineficient și dăunător. Aceeași FDA a restricționat și apoi a retras EUA pentru hidroxiclorochină.

Aceasta nu este o dezbatere despre vaccinuri sau despre vaccinare în general. Este vorba despre efectele unei anumite substanțe asupra sănătății la copii și adulți tineri. Nu există nicio dovadă că vaccinurile covid-19 sunt sigure pe termen lung și există multe dovezi care să demonstreze contrariul.

Vaccinul Pfizer și toate celelalte vaccinuri covid-19 utilizate în SUA și în alte țări occidentale au același defect: sunt concepute pentru a provoca un răspuns imunitar numai la proteina spike a coronavirusului. Din păcate, aceasta reprezintă o parte relativ mică a răspunsului imunitar natural. În plus, proteina spike a SARS-COV-2 suferă rapid mutații. Chiar mai rău, variantele care predomină în prezent în SUA (B.1.1.7 și P.1) sunt mutante deosebit de urâte (în mod oficial, variante îngrijorătoare), care sunt parțial rezistente la anticorpii declanșați de aceste vaccinuri.

Atunci când persoanele „vaccinate”, care nu aveau imunitate la coronavirus înainte de „vaccinare”, sunt expuse ulterior la coronavirus, este puțin probabil ca acestea să dezvolte un răspuns imunitar larg la întregul coronavirus. Atunci când imunitatea lor pe termen scurt în urma vaccinării se va diminua și vor apărea variante mai rezistente ale coronavirusului, este probabil ca tinerii să devină lipsiți de apărare împotriva acestora.

Ei vor fi dependenți de vaccinuri de rapel periodice, care ar putea fi dăunătoare. Unele cercetări sugerează că o astfel de vaccinare poate, de asemenea, să interfereze cu imunitatea la coronavirusurile de răceală comună, în special la copiii mai mici. Aceste vaccinuri sunt susceptibile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung, pentru a obține o protecție pe termen scurt, care nu este necesară. Cu cât pacientul este mai tânăr, cu atât mai puternic este impactul vaccinului.

În loc de vaccinare în masă, covid-19 ar fi necesar să fie tratat agresiv cu antivirale la apariția simptomelor (ivermectină, hidroxiclorochină etc.). Aceasta va împiedica progresia bolii, va limita transmiterea infecției și va încetini evoluția virusului către variante mai rezistente la imunitate.

Aproximativ 25% din populația de peste 65 de ani nu este vaccinată. Este probabil ca acest grup de vârstă să beneficieze cel mai mult de pe urma vaccinului și să aibă cele mai puține efecte secundare severe. Deci, de ce sunt prioritizați în schimb copiii?

Unul dintre argumentele pentru vaccinarea copiilor este acela de a obține imunitatea de turmă în rândul populației generale. Aceasta este o eroare, chiar dacă presupunem că imunitatea de turmă împotriva covid-19 este posibilă și că aceasta necesită o vaccinare generală a populației. Un copil poate purta și elimina doar o mică parte din virus în comparație cu un adult. Copiii dezvoltă rapid imunitatea la expunere și o mențin pentru o perioadă lungă de timp. Vaccinul are, de asemenea, efecte secundare mai severe la persoanele mai tinere. Prin urmare, un guvern rațional ar fi luat în considerare vaccinarea copiilor numai după ce aproape toate persoanele în vârstă și o supermajoritate a adulților sunt vaccinate. Doar prădătorii de animale se duc după copii atunci când nu pot prinde prada adultă.

Vaccinurile existente pentru copii (cum ar fi ROR) sunt administrate pentru sănătatea copilului. Obținerea imunității colective este un efect secundar de dorit. Cu toate acestea, vaccinarea copiilor împotriva covid-19 doar de dragul imunității de turmă este ilegală și îngrozitoare.

Procedurile medicale care implică riscuri substanțiale, necesită consimțământul în cunoștință de cauză. Actuala campanie de vaccinare împotriva covid-19 se desfășoară în circumstanțe bizare. Copiii și părinții lor nu sunt informați cu privire la absența beneficiilor, la riscurile cunoscute și la alternativele existente la vaccinare. Probabil pentru prima dată în istoria acestei țări, pacienții sunt, de asemenea, împiedicați să obțină astfel de informații pe cont propriu, deoarece guvernul federal și Big Tech complice cenzurează toate informațiile nefavorabile despre vaccinurile covid-19 și despre vaccinare.

Informațiile retrase sau refuzate includ următoarele:
– Copiii nu obțin niciun beneficiu de pe urma vaccinării cu covid-19. Există excepții, cei care au anumite condiții de sănătate. Medicii lor le-ar putea propune părinților să îi vaccineze.
– Riscurile includ afectarea pe termen lung a sistemului lor imunitar.
– Există o profilaxie eficientă a covid-19, pe bază de hidroxiclorochină sau ivermectină.
– Există tratamente eficiente și sigure pentru covid-19, pe bază de hidroxiclorchină și ivermectină.
– Este posibil ca unii copii să aibă deja imunitate la covid-19.

Liceele și universitățile finanțate de guvern cer, de asemenea, vaccinuri covid-19. Aceasta este o constrângere. Unele state permit ca minorii să fie vaccinați fără consimțământul părinților lor. Din nefericire, există organizații care racolează copii, pe internet și pe rețelele de comunicare virtuală, în scopul unei pretinse vaccinări covid-19.

Citiţi şi:
Copiii mici au nevoie de vaccinurile covid-19?
În atenția părinților – Medicul Oana Mihaela Secară avertizează: „Nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor…”

yogaesoteric
29 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More