Autoarea unei cărți despre vaccinuri susține că pentru dezvoltarea vaccinurilor se folosesc țesuturi de la COPII VII nenăscuți

Pamela Acker, una dintre cele mai cunoscute experte în ceea ce privește vaccinurile și ceea ce conțin ele, susține că unele vaccinuri sunt făcute din țesuturi de la copii nenăscuți.

Potrivit LifeSiteNews, aceasta a petrecut luni de zile într-un laborator de cercetare a vaccinurilor, înainte de a se confrunta cu problema etică și morală a liniei celulare HEK-293. Pamela Acker este biolog recunoscut și autoare a unei cărți despre vaccinuri.
Acker pretinde că există o serie de celule de la fetuși în vaccinuri în acest moment. Există WI-38, MRC-5, HEK-293, PER C-6 și WALVAX-2; WALVAX-2 nu este utilizat în prezent în niciun vaccin, dar are potențialul de a fi utilizat. Deocamdată este utilizat în tratamente terapeutice.
Acker risipește mitul conform căruia aceste linii celulare sunt create în urma avorturilor spontane. Pentru că, spune ea, aceste celule sunt colectate în termen de cinci minute de la avort. Un avort spontan nu ar oferi celule suficient de vii pentru ca cercetătorii să le poată utiliza.
De fapt, copiii de la care se extrage acest țesut se nasc prin cezariană. Bebelușii sunt încă în viață când cercetătorii încep să extragă țesutul; până la punctul în care inima lor încă bate și, în general, nu li se administrează niciun anestezic. Asta ar perturba celulele pe care cercetătorii încearcă să le extragă. Deci, se îndepărtează acest țesut, în timp ce bebelușul este în viață și suferă de dureri extreme. Este o procedură extrem de sadică.”
Video AICI.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More