Autoritățile din domeniul sănătății din Marea Britanie: niciun caz de gripă nu a fost detectat în acest an

Autoritățile sanitare din Anglia au anunțat că nu a fost detectat niciun caz de gripă în acest an. Gripa este aproape inexistentă în SUA și Australia, iar guvernul canadian a încetat să raporteze cazuri de gripă în 2019, când a apărut covid-19. De ce?

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproape că nu există cazuri de gripă pe Pământ în ultima perioadă:

Alți experți din sănătate au sugerat însă că incidența cazurilor de gripă este atât de scăzută deoarece cazurile de gripă sunt considerate în mod fals ca fiind cazuri covid.

„Gripa a fost redenumită covid-19 în mare parte”

Conform CDC, rata cumulativă a testului de gripă pozitiv, în intervalul de la sfârșitul lunii septembrie până în 19 decembrie 2020, a fost de doar 0,2%, comparativ cu 8,7% cu un an înainte.

Potrivit lui Wittkowski, fost șef de biostatistică, epidemiologie și proiecte de cercetare la Universitatea Rockefeller, aceasta se datorează faptului că multe infecții gripale sunt etichetate incorect ca fiind cazuri de coronavirus.

Pot exista destul de multe cazuri de gripă incluse în categoria «presupus covid-19» a persoanelor care prezintă simptome covid-19 (cu care simptomele gripei pot fi confundate), dar nu sunt testate pentru SARS ARN”, a spus Wittkowski pentru Just the News.

Cifrele publicate în aprilie anul trecut de Oficiul Național de Statistică al Regatului Unit au arătat, de asemenea, că au existat de trei ori mai multe decese cauzate de gripă și pneumonie decât de coronavirus.

Numărul deceselor cauzate de gripă și pneumonie – peste 32.000 – este de trei ori mai mare decât numărul total al deceselor provocate de coronavirus în acest an”, a raportat BBC.

Citiți și:
Cum se fabrică o pandemie: Testarea oamenilor pentru detectarea oricărei tulpini de coronavirus, nu special pentru covid-19
Studiul Oxford răstoarnă tot ce se știa până acum: ‘Cazurile au explodat după introducerea măștilor. Nu ajutau nici la gripă’

yogaesoteric
29 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More