Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”

Vaccinurile experimentale ARN mesager produc „proteine spike”, cauzatoare de boală, pe care persoanele vaccinate le pot transmite celor cu care intră în contact.

În ultimul număr al publicației sale, America’s Frontline Doctors (AFLDS) trage un semnal de alarmă în privința proteinelor spike din vaccinurile experimentale ARN mesager.

AFLDS avertizează că aceste proteine spike au capacitatea:

  1. De a trece prin bariera hemato-encefalică, provocând distrugeri neurologice;
  2. De a fi „răspândite” de persoanele vaccinate, îmbolnăvind copiii și adulții nevaccinați;
  3. De a provoca sângerări vaginale neregulate și pierderi de sarcină la femei.

Articolul având titlul „Identificarea complicațiilor post-vaccinale și cauzele lor: O analiză a datelor pacienților COVID”, publicat pe 26 aprilie, are scopul de „a oferi informații suplimentare pentru cetățeni, experții în sănătate și politicienii interesați despre efectele adverse și alte probleme post-vaccinare rezultând de la cele trei vaccinuri experimentale administrate în prezent cu autorizare de urgență de către Agenția americană a Hranei și Medicamentului (FDA)”.

Amintim că, în Statele Unite, vaccinurile utilizate sunt cele produse de Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

Organizația non-profit subliniază miile de efecte adverse legate de aceste vaccinuri și înregistrate de Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) în Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS).

Totuși, aceste complicații au avut parte doar de o mică parte din atenția acordată controverselor privind cheagurile de sânge provocate de vaccinurile Johnson & Johnson”, comentează cu amărăciune asociația medicilor americani. „De ce?

Examinând cu atenție aceste date, AFLDS prezintă „unele categorii importante de îngrijorări neabordate până acum nici de FDA, nici de CDC, afirmând că ignorarea de către aceste organisme de reglementare a acestor aspecte reprezintă o abdicare de la cercetarea medicală fundamentală”.

AFLDS a împărțit aceste motive de îngrijorare în următoarele categorii:

  1. Există temeri importante privind larga distribuire a acestor noi vaccinuri, care folosesc o nouă tehnologie și care nu sunt decât experimentale, în lipsa aprobării depline a FDA.

În loc să folosească un răspuns antigen atenuat – așa cum se petrece în cazul vaccinurilor convenționale – acești agenți experimentali introduc așa-numita „proteină spike” în sistemul pacientului.

Este nevoie de ani pentru a ști că ceva nou este sigur”, arată documentul AFLDS. „Nimeni nu știe cu certitudine implicațiile de sănătate pe termen lung pentru trup și creier, în special la tineri, ale proteinei spike. În plus, dacă vor apărea probleme cu această proteină, nu va mai exista nicio modalitate pentru a mai împiedica efectele adverse la cei deja vaccinați.”

  1. Spre deosebire de vaccinurile convenționale, aceste proteine spike, împreună cu nanoparticulele lipide, au capacitatea de a trece prin bariera hemato-encefalică care oferă o protecție specială pentru creier.

Pur și simplu nu a fost suficient timp pentru a ști ce probleme ale creierului și cât de des vor apărea ele din această cauză”, avertizează documentul.

Printre riscurile pe care le prezintă o asemenea penetrare se numără „inflamația cronică și tromboza (cheagurile) din sistemul neurologic, care duc la tremor, letargie cronică, atacuri cerebrale, paralizie Bell și simptome ALS (scleroză amiotrofică laterală). Nanoparticulele lipide pot fuziona cu celulele cerebrale, ducând la o maladie neuro-degenerativă întârziată. Iar proteina spike indusă de ARN mesager se poate atașa de țesutul cerebral de 10 până la 20 de ori mai puternic decât proteinele spike care fac parte (în mod natural) din virusul original.”

  1. În condițiile în care vaccinurile experimentale produc multe trilioane de proteine spike în trupurile pacienților, persoanele vaccinate „pot transmite unele dintre aceste particule (proteine spike) provocându-le boala” celor cu care intră în contact.

După cum arată documentul AFLDS, răspândirea se poate realiza „prin expunerea la mediul înconjurător”, inclusiv „prin inhalare sau contact al pielii” cu o persoană vaccinată cu un astfel de vaccin experimental sau care a fost expusă în același mod.

Iar acest fapt, arată AFLDS, poate fi periculos. „Proteinele spike sunt patogene (provocatoare de boli) la fel ca virusul în întregul său”.

Mai mult, aceste „proteine spike se atașează mai strâns decât virusul integral”, fapt care provoacă „pericardite, erupții pe piele, pneumonie, cheaguri de sânge la extremități și la creier, paralizie Bell, sângerări vaginale și pierderi de sarcină raportate la persoane care au fost în apropierea unor persoane vaccinate”.

O asemenea transmisie „pare să provoace o întreagă varietate de boli autoimune (când trupul își atacă propriile țesuturi) la anumite persoane”.

În plus, alte riscuri grave chiar și pentru cei nevaccinați sunt posibile din cauza faptului că aceste „proteine spike pot trece de bariera hemato-encefalică, spre deosebire de vaccinurile tradiționale”.

  1. Acest mod de transmisie îi face vulnerabili pe copii dacă se află în proximitatea părinților și profesorilor cărora li s-au administrat aceste vaccinuri experimentale.

În vreme ce riscul covid-19 pentru tineri este descris ca „nesemnificativ”, cu o rată de supraviețuire de 99,97% pentru cei sub 20 de ani, AFLDS este îngrijorat că unii copii pot deveni simptomatici din cauza proximității cu persoanele vaccinate.

Astfel, există pericolul ca „birocrații din sănătatea publică” să folosească asemenea cazuri pentru „a specula că boala la copii este legată de o tulpină SARS-CoV-2”, când în realitate este rezultatul contactului cu adulții vaccinați.

  1. AFLDS a luat cunoștință de miile de rapoarte despre sângerări vaginale, sângerări vaginale post-menopauză și pierderi de sarcină în urma vaccinării covid-19, precum și de raportări accidentale de efecte adverse similare la persoane intrate în contact cu persoane vaccinate.”

În final, conștientă de „imboldul economic irepresibil al companiilor farmaceutice” de a comercializa vaccinurile anti-covid pentru copii, al doilea rapel și alte asemenea produse, AFLDS insistă ca „experții în sănătate publică să oprească și să evalueze datele despre efectele adverse posibile ale vaccinării și post-vaccinării, până nu este prea târziu”.

Într-o postare recentă, doctorul Vernon Coleman trăgea și el un semnal de alarmă privind pericolul pe care vaccinații îl prezintă pentru persoanele nevaccinate.

Citiţi şi:
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare
Vaccinurile, o cale pentru injectarea de gene care să ne „reconstruiască” ADN-ul şi să ne facă „supuşii perfecţi”

 

yogaesoteric
28 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More