Vaccinurile, o cale pentru injectarea de gene care să ne „reconstruiască” ADN-ul şi să ne facă „supuşii perfecţi”

Vaccinarea forţată

Mai precis, poarta largă către o lume în care totul va fi decis de sus: dacă să trăieşti, adică dacă să te naşti, câţi să se nască, cu ce aptitudini necesare societăţii (companiilor lor globale), ce/cât să respiri, ce/cât să mănânci, ce/cât să bei, ce/dacă să citeşti, ce muzică să ascuţi/dacă să asculţi muzică, în ce/dacă să crezi, la cine/ce să te rogi (altceva decât zeul progres, decât bogatul milostiv care te-a lăsat să trăieşti, îţi dă voie să mănânci contra muncii tale) şi aşa mai departe.

Dacă de la nivelul lui 1984 sau al lui A Brave New World această perspectivă părea posibilă aruncată într-un viitor îndepărtat, în zilele acestea ea s-a apropiat cu mare viteză. Cu o tot mai mare viteză dat fiind o tot mai maree acceleraţie. O astfel de perspectivă este posibilă, în liniile ei principale, de forţă, cum ar fi modificarea genetică prin vaccinuri, în nu mai mult de zece ani.

Libertatea şi dreptul de a refuza vaccinarea au fost, ca în multe alte situaţii de intruziuni ale statului în viaţa privată, în care este necesar să alegem între a accepta sau a refuza intruziunea respectivă, fundamentale. Este vorba de esenţa existenţei umane – libertatea! Pur şi simplu ca manifestare a libertăţii mele – care, atenţie!, nu-i afectează pe alţii, căci un nevaccinat nu-i poate îmbolnăvi, atât timp cât vaccinurile sunt eficiente, pe cei vaccinaţi – cât şi ca principiu al watch dog-ului (câinelui de pază) care trebuie să fie orice cetăţean responsabil, ce are datoria de a fi neîncrezător în ceea ce-i propune statul, mai ales atunci când la mijloc sunt câştiguri gigantice şi cu atât mai mult când încearcă să impună în mod dictatorial.

Las deoparte discuţia cu sumele astronomice vehiculate în domeniul Big Pharma (conclavul marilor producători de medicamente) şi nenumăratele cazuri de escrocherie, minciună, forţare a barierelor legale, ilegalităţi şi chiar comportament criminal al acesteia, pentru a mă referi, în acest text, doar la un pericol despre care se discută mai puţin, sau chiar de loc: posibilitatea modificării ADN-ului uman, a matriţei noastre, prin intermediul vaccinurilor, care să introducă în celule gene modificatoare. Şi nu este o perspectivă de viitor, ci ceva care deja se experimentează de câţiva ani.

Ca bază de referinţă vă propun un articol din New York Times din 9 martie 2015, „Protection Without a Vaccine”, adică, Protecţie fără vaccin. Articolul era prilejuit de faptul că cercetătorii de la Scripps Research Institute anunţaseră că au dezvoltat un anticorp artificial care, după ce ajunge în sânge, prinde virusul şi-l dezactivează. Noua procedură, denumită IGT (imunoprofilaxie prin transfer de gene) era, la momentul publicării articolului respectiv în încercări pe subiecţi umani voluntari pentru tratarea HIV, adică foarte aproape de atestare.

IGT este complet diferit de vaccinarea tradiţională. Este, de fapt, o formă de geno-terapie. Se izolează o genă care produce anticorpi puternici împotriva anumitor boli şi apoi se sintetizează versiuni artificiale. Genele sunt plasate în virusuri şi injectate în ţesutul uman, de obicei în muşchi. Virusul invadează celulele umane cu încărcătura de ADN, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul primitorului. dacă totul merge bine, noile gene comandă celulelor producerea anticorpilor puternici respectivi. După ce celulele încep producerea anticorpilor, pacientul respectiv va fi vaccinat cu adevărat împotriva unei boli.

Alte laboratoare, inclusiv ale Big Pharma dezvoltă experimente similare pe animale şi pe subiecţi umani. Teoretic, declarativ (şi poate cu bună credinţă) cercetătorii respectivi speră ca în acest fel să se poată eradica boli grave, sau chiar toate bolile grave. Ar fi însă trei probleme:

  1. Chiar făcută cu bună credinţă, modificarea ADN-ului pentru ca organismul să învingă toate aceste maladii, ce alte modificări poate aduce?
  2. Fiecare fiinţă este construită pe un echilibru – inclusiv genetic. Care va fi şi cum se va manifesta dezechilibrul provocat de introducerea altor „date esenţiale” într-un concept calibrat într-un anumit fel şi a cărui calibrare/echilibrare nu o cunoaştem?
  3. Cine va garanta că, aşa cum se petrece acum cu alte mijloace şi pe alte dimensiuni, PUTEREA nu va profita de această posibilitate extraordinară de dominare absolută asupra populaţiei? Ştiind cât de „prost” este condusă lumea, adică cât de în folosul politicienilor şi a şefilor lor, personajele cu foarte mulţi bani, şi în defavoarea celor mulţi, la câtă corupţie, ticăloşie, activitate criminală se dovedeşte că există la nivelul responsabililor politici şi administrativi ai statelor (cu preponderenţă în sfera occidentală), avem noi încrederea că ceea ce ni se injectează este numai contra HIV, malarie, hepatită C, fibroză chistică etc. şi nu şi pentru a ne modifica comportamentul? Atitudinea? Nevoia şi dorinţa de libertate, de adevăr, de dreptate?

Dincolo de faptul că deschide calea către câştiguri de multe ori mai mari decât cele actuale, această nouă terapie poate deveni mijlocul pentru ca visul potentaţilor noştri locali şi mai ales globali să devină realitate: o populaţie supusă, ca o turmă de oi, cu politicieni pe post de câini şi ei pe acela de ciobani.

Libertatea şi dreptul de a refuza vaccinarea au fost întotdeauna vitale. Şi ele sunt acum mai mult decât oricând.

 

Citiţi şi:
600 de tulpini virale pentru un vaccin de control al gândurilor sunt deja testate pe oameni, fiind răspândite prin aer, alimente şi apă
Noi dovezi ale faptului că aşa-zişii «Iluminaţi» se folosesc masiv de ştiinţa biologiei şi a geneticii pentru a reduce populaţia globului (I)
FunVaxGate: Complotul globaliștilor de impunere a vaccinării obligatorii dezvăluie planul satanic de neutralizare a așa-numitei gene a lui Dumnezeu

 

yogaesoteric
12 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More