Universitatea Oxford a oprit testarea vaccinului AstraZeneca pe copii şi adolescenţi

Universitatea Oxford a anunţat oprirea unui studiu clinic ce presupunea testarea pe copii şi adolescenţi a vaccinului anti-covid dezvoltat împreună cu compania AstraZeneca, informează Wall Street Journal.

Studiul, iniţiat în Marea Britanie în luna februarie a acestui an, urma să fie realizat pe un grup de 300 de voluntari cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani.

Universitatea Oxford a motivat oprirea testărilor prin faptul că aşteaptă noi informaţii referitoare la posibila legătură dintre vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboză apărute în mai multe ţări europene. Şapte persoane din Marea Britanie au murit în urma formării de cheaguri de sânge după ce li s-a administrat acest tip de vaccin.

Anunţul a survenit la câteva ore după ce şeful strategiei de vaccinare a EMA, Marco Cavaleri, menţionase existenţa unei legături între vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboză observate după administrarea acestui vaccin.

Cercetător: Copiii nu ar trebui să fie cobai de laborator în beneficiul Big Pharma!

Deși copiii nu se confruntă cu aproape niciun pericol din cauza virusului, ei reprezintă noua ţintă a producătorilor de vaccinuri anti-covid.

Grupul de Vaccinare al Universității Oxford lansase la începutul lunii februarie o campanie de recrutare a 300 de copii cu vârsta de la 6 ani în sus pentru studiul experimental cu vaccinul anti-covid-19 de la AstraZeneca.

Academicianul britanic Niall McCrae a condamnat faptul că unii părinți și-au încurajat copiii să intre într-un proces de vaccinare împotriva covid-19, susținând că este „foarte greșit”, relatează Church Militant.

Copiii nu ar trebui să fie cobai de laborator în beneficiul Big Pharma și al Marii Resetări. Aș merge până acolo încât să susțin că acest fapt echivalează cu un abuz asupra copiilor”, a avertizat dr. McCrae.

Vaccinarea copiilor este nejustificată, având în vedere riscul minim de infecție și transmitere”, a continuat profesorul de la King’s College. „Am activat într-un comitet de etică al Serviciului Național de Sănătate (NHS) timp de 11 ani și sunt foarte îngrijorat de nesocotirea standardelor științifice și etice stabilite pentru a servi regimul covid.”

Standardele științifice și etice stabilite în ceea ce privește experimentele pe oameni pot fi regăsite în Codul de la Nuremberg din 1947, care a apărut ca urmare a proceselor și condamnărilor medicilor naziști care au efectuat experimente mortale, fără consimțământ, asupra prizonierilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citiți și:
Experimentele pe oameni între Codul de la Nuremberg și noul vaccin anti-Covid
Un experiment cum nu s-a mai văzut până acum. Ce NU ne spun autoritățile și producătorul despre noul vaccin anti covid bazat pe tehnica ARNm

 

yogaesoteric
29 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More