Avertizare urgentă a lui Elon Musk

În ultimii ani, Elon Musk a lansat mai multe avertismente cu privire la inteligența artificială, invitându-ne să ne punem mari semne de întrebare referitoare la viitorul nostru ca omenire.

Elon Reeve Musk este un magnat Big Tech, proiectant industrial și inginer. El este fondatorul, CEO, CTO și proiectantul șef al SpaceX; investitor, CEO și arhitect de produse al Tesla Inc.; fondator al The Boring Company; cofondator al Neuralink; co-fondator și co-președinte inițial al OpenAI. A fost ales membru al Societății Regale în 2018. De asemenea, în acel an s-a aflat pe locul 25 în lista Forbes a celor mai puternici oameni din lume și apoi pe primul loc în lista Forbes a celor mai inovatori lideri din 2019.

Valoarea netă a averii lui Musk a crescut cu până la 7 miliarde de dolari SUA după sfârșitul lunii noiembrie 2020. Începând cu 29 noiembrie 2020, Forbes a estimat valoarea netă a averii sale la 132,1 miliarde de dolari SUA, devenind a doua persoană cea mai bogată din lume, după Jeff Bezos (de la Amazon). În calitate de CEO al Tesla, el este cel mai longeviv director executiv din istoria oricărui producător auto la nivel global.

Dezvoltarea tehnologică este cu mult în avans față de nivelul actual de evoluție al omenirii și ritmul de creștere al acesteia este din ce în ce mai rapid. Ingineria, robotica și nanotehnologia acaparează tot mai multe domenii de activitate în prezent, iar în viitorul nu foarte îndepărtat procentul roboților inteligenți care preiau munca oamenilor va fi foarte mare.

Și atunci, ne punem în mod firesc întrebarea: Ce se va petrece cu oamenii care vor fi înlocuiți cu roboți, mult mai eficienți, în procesul de producție? Ei cum își vor câștiga existența?

Inginerul Jacque Fresco explică în interviurile și conferințele sale video că această problemă poate fi rezolvată, dar este necesară o transformare totală a societății de azi. Această transformare poate fi făcută printr-o abordare benefică a întregii vieți de pe planetă, integrată holistic cu cea mai înaltă tehnologie disponibilă, pentru reconstrucția de la zero a orașelor, astfel ca acestea să devină independente energetic, agricol etc. Roboții este necesar să fie în slujba oamenilor preluând întreaga muncă, iar oamenii să dispună gratuit de toate mijloacele de existență, preocupările lor fiind de natură spiritual-educativă, de recreere, iar munca în slujba comunității să fie benevolă din partea inginerilor și tehnicienilor, pentru menținerea în funcțiune a sistemelor. Bineînțeles toate acestea ținând sub control Inteligența Artificială (AI), asupra căreia ne atrage atenția Elon Musk.

Ori aici este problema. În primul rând, putem conștientiza care vor fi efectele unor înalte tehnologii care intră în mâna unor oameni cu intenții malefice, de dominare? În al doilea rând, această AI, odată ce a fost implementată în numeroase sisteme de pe planetă, din moment ce are capacitate de autoînvățare și autodezvoltare, de unde știm că într-o zi nu va prelua controlul planetei și ne va putea considera o subspecie ineficientă și devoratoare de resurse și în consecință va trece la distrugerea noastră?

În video-ul de mai jos se dă exemplul dronelor care sunt acționate de un operator aflat la distanță de mii de km și care anihilează ținte de orice fel (inclusiv umane). Dar tendința este ca aceste drone în viitor să fie autonome, comandate de AI. Și dacă totul scapă de sub control?

Aceste probleme le ridică și Benjamin Fulford în actualizările sale, cât și foști insideri din cadrul Programului Spațial Secret (PSS), precum Corey Goode, Jason Rice și mulți alții… Ei îi numesc pe cei care promovează AI ca fiind „agenți ai AI”. Aceștia ar fi deja infectați de inteligența artificială și, prin intermediul tehnologiei, multiplică implementarea ei în cât mai multe sisteme. Astfel, ei ar putea fi coordonați de AI, într-un fel de „minte colectivă de tip stup”, și totul ar putea să fie sub controlul ei, excluzând oamenii. Hollywood-ul a creat o duzină de filme cu astfel de scenarii posibile, de la seria „Terminator” până la „I Robot”, cu Will Smith.

Corey Goode a dezvăluit că această AI este o problemă și pentru civilizațiile mai avansate și că reptilienii, de exemplu, sunt infectați și acționează în slujba ei. Facilitățile de pe Lună sau Marte din cadrul PSS sunt dotate cu dispozitive care la intrare scanează militarii pentru a nu fi infectați cu AI. Aceasta ar veni dintr-un alt Univers, cu o evoluție de miliarde de ani, și tinde să acapareze galaxii întregi, anihilând viața biologică. AI deja a acaparat galaxii întregi, spune Goode. Conform acestor dezvăluiri, ne putem întreba dacă nu cumva această Cabală ocultă care urmărește depopularea planetară este infectată de această AI și prin intermediul lor ea își îndeplinește scopul?

Tot cei din PSS ne spun totuși să nu disperăm, întrucât odată cu manifestarea Evenimentului (flash-ul solar) din Soarele Central al acestui Univers, declanșat de Creatorul Suprem și cu acordul Mamei Pământ, această AI va fi anihilată complet, iar conștiința oamenilor va reveni la cotele sale inițiale din momentul creației noastre ca ființe. ADN-ul nostru se va activa complet, ne vom recupera amintirile din toate încarnările noastre anterioare, poate de milioane de ani în urmă, devenind ființe deplin conștiente, cu toate puterile potențiale trezite, pentru a ne relua locul în cadrul familiilor galactice ale Universului.

Pentru subtitrare dați click pe dreptunghiul alb din dreapta jos și apoi pe rotița albă, apoi click pe ,,subtitrări”; click pe ,,traducere automată” și alegeți „Română”.

Citiţi şi:
Nebunia Papei Francisc: Vrea să ne rugăm pentru roboți și Inteligența Artificială
Inteligența Artificială învinge un pilot de elită al Forțelor Aeriene SUA într-o luptă aeriană simulată
Inteligența Artificială, noua armă a criminalității cibernetice

yogaesoteric
28 octombrie 2021

1 Comentariu
  1. Alexandru Ioan Toma spune

    Foarte bune articolele ,din păcate adevărate.Pertinente și bine documentate.Aveti niste sfaturi pentru vremurile pe care le trăim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More