Avocat Gheorghe Piperea: Abandonez definitiv Facebook și voi pretinde despăgubiri pentru cenzurarea ideilor și a creștinismului în timp ce sunt încurajate canibalismul și pedofilia

Vă anunț că „democratica” cenzură Facebook m-a blocat iar, evident, pentru încălcarea standardelor comunității.

Nimeni nu a știut vreodată cum arată aceste „standarde”.
Nimeni nu i-a văzut la față pe „judecătorii” care dispun aceste sancțiuni.
Nimeni nu știe cum funcționează algoritmul de sancționare.

Inutil de amintit că sancțiunea nu se poate contesta în niciun fel.

Grav e că sancțiunea aplicată este un adevărat cazier digital, care te urmărește pe toate platformele meta, precum și pe platformele care colaborează strâns cu meta, întru gloria ideologiei neo-marxiste, care nu tolerează dizidența și erezia ‒ Google, Amazon și Microsoft. Foarte probabil, și Apple.

Asta înseamnă nu numai încălcarea dreptului la opinie și a libertății conștiinței, ci și încălcarea libertății economice și a proprietății ‒ eu sunt blocat și pe paginile personale, dar și pe cele profesionale.

Pentru daunele cauzate, voi cere despăgubiri, dar asta cere timp și răbdare.

Nu am de gând să mai revin pe Facebook

Mă voi manifesta, sporadic, pe Twitter sau MeWe, dar de comunicat cu publicul voi comunica pe blogul meu și pe unele ziare online sau site-uri de știri și opinie, cum sunt Cotidianul, Bursa, ActiveNews și Juridice.

Pentru momentul în care voi deveni decident: prima lege pe care o voi scrie și emite va fi una contra totalitarismului digital.

Sancțiunile aplicate pentru cenzură, shadow banning și spotlighting vor fi extrem de dure ‒ pecuniare și penale. Dacă nu dă faliment până atunci, Facebook va avea mari probleme, pentru că voi face în așa fel încât toți suveraniștii din UE să adopte aceleași măsuri.

Culmea e că Facebook permite (ba chiar încurajează) propaganda pentru război, pedofilia mascată, eutanasia, chiar canibalismul „cult”, menit a reduce populația și amprenta de carbon, dar bannează concepte simple, de bun simț, cum ar fi dubiul științific, contradicția, concurența, creștinismul, libertatea de a te informa din surse multiple ‒ cică ar încălca standardele comunității.

Oare „comunitatea” este conștientă că are asemenea „valori”, cum sunt pedofilia și canibalismul?

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Gheorghe Piperea: „Clar-obscurul moral poate ucide în masă. Științific și filosofic”
Gheorghe Piperea: „A fi nesupus este o necesitate”

 

yogaesoteric
18 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More