Avocat român din Australia: „Mai aveți încă timp să luați atitudine în România! Pentru noi… aici este prea târziu. Am fost proști”

Pur şi simplu pe nesimţite, ne-am trezit acum că viaţa noastră este limitată la green pass. Toţi am luat-o în băşcălie, am căutat justificări cum că este ceva normal, hai că trece, unii mai elevaţi dintre noi au spus că este normală o asemenea măsură, nu am zis nimic. Acum suntem buimăciţi.

Ne-am trezit ca nişte oi într-un staul unde nu avem niciun fel de putere. Poliţia şi forţele de ordine impun green pass-ul cu mâna de fier și inclusiv cei care îl deţin, cei care, iniţial, au acceptat dozele de vaccin, spun acum „Vai, ce am făcut?”, dar este târziu şi nu vedem nicio ieşire din situaţia în care ne aflăm.

Facem în continuare pe civilizaţii şi nu comentam decât pe la colţuri ca să nu ne trezim amendaţi – pentru că au început să fie amendaţi şi să aibă dosare penale cei care se opun green pass-ului inclusiv pe reţelele de comunicare virtuală!

Retrăiesc sistemul opresiv pe care l-am întâlnit când eram copil în România, doar că acum mâncarea, ieşitul la magazin este condiţionat de green pass, viaţa se învârte în jurul la „cât de bine îţi respecţi obligaţiile impuse prin green pass”!

Mai aveţi încă timp să luaţi atitudine în România! Pentru noi… aici este prea târziu. Am fost proşti.

Citiți și:
Australia construiește lagăre pentru nevaccinaţi şi „operațiuni în curs de desfășurare”
Dictatura medicală versus etica medicală

 

yogaesoteric
7 martie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More