Australia construiește lagăre pentru nevaccinaţi şi „operațiuni în curs de desfășurare”

În ciuda faptului că unele state au început să ridice restricțiile de izolare, autoritățile australiene construiesc tabere de carantină, pentru a se pregăti de „operațiuni în curs de desfășurare”, și pentru a-i găzdui pe „cei care nu au accesat vaccinarea”.

Potrivit ABC Australia, o astfel de instalație de carantină cu 1.000 de paturi, situată la aeroportul Wellcamp, în apropiere de Toowoomba, va fi complet finalizată până la sfârșitul lunii martie 2022.

În acest așezământ, cabinele vor fi folosite de călătorii domestici care se întorc din zonele fierbinți ale pandemiei”, se precizează în raport.

Raportul mai precizează, de asemenea, că tabăra va fi utilizată pentru „operațiuni în curs de desfășurare” și va fi o sursă de locuri de muncă pentru zona locală.

Tabăra va fi împărțită pe zone diferite și va avea camere de o singură persoană, de două persoane și pentru familii, de asemenea va fi patrulată non-stop de poliție și agenți de securitate.

Asta e o nebunie! Cine va fi obligat să stea în aceste închisori?! Centrul de carantină Wellcamp de lângă Toowoomba preia deja călători încă din ultimele luni ale anului trecut”, spune cineva într-un comentariu la această știre.

Aducând în discuție noi tulpini de covid și persoane „care nu au accesat vaccinarea”, vicepremierul din Queensland, Steven Miles, a declarat presei: „Anticipăm că va fi nevoie în continuare de facilități de carantină”.

Guvernul închiriază terenul pe care este construită tabăra de la Wagner Corporation pentru 12 luni, cu o opțiune de prelungire pentru încă 12 luni.

O altă unitate de carantină cu 1.000 de paturi este, de asemenea, în curs de construcție pe un teren de 30 de hectare al unei cazărmi militare din zona industrială Pinkenba, în apropiere de aeroportul Brisbane.

Nu mi-e clar de ce s-ar întoarce cineva în Australia după ce a părăsit țara”, scrie Dave Blount. „Probabil este cea mai asupritoare țară din lume în ceea ce privește tirania covid.”

Autoritățile de stat din America construiesc, de asemenea, noi „unități de carantină” pentru americanii care „nu sunt în măsură să rămână în carantină acasă”.

La rândul lor, anul trecut, autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „încăpățânați” într-o unitate pentru coronavirus, a cărei locație rămâne secretă.

Noua Zeelandă a anunțat, de asemenea, că intenționează să plaseze persoanele infectate cu covid și pe cei din familiile acestora în „centre de carantină”.

În ianuarie 2021, autoritățile germane au anunțat, de asemenea, că îi vor reține în ceea ce a fost descris ca fiind o „tabără de detenție” situată în Dresda, pe disidenții covid care încalcă în mod repetat regulile.

Bine ați venit în noua normalitate!

Citiţi şi:
Modelul australian ce va fi implementat pe întregul pământ: toată lumea în lockdown, iar vaccinaţii sunt premiaţi cu „ora de recreere” în aer liber o dată pe zi
O femeie se bate din pușcărie cu Mașinăria Infernală covid. Drama sa a trezit Australia
Avertisment dur din partea guvernului australian pentru cetățenii nevaccinați: Vă vom ține închiși pe vecie!

 

yogaesoteric
10 februarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More