Avocatul Poporului: În pandemie s-au încălcat așa de mult drepturile omului, încât este foarte greu să mai revenim la normalitate

În pandemie s-au încălcat așa de mult drepturile omului, încât este foarte greu să mai cred acum că vom ajunge la acea normalitate pe care o știam, a declarat Avocatului Poporului, Renate Weber, în emisiunea „Interviurile lui Cristoiu”, difuzată la postul AlephNews.

Renate Weber

Părerea mea este că (…) s-au încălcat așa de mult drepturile încât este foarte greu să mai cred acum că vom ajunge la acea normalitate pe care o știam.

Vă dau exemplul care îmi este cel mai la îndemână. Uitați-vă, vă rog, la libertatea de exprimare. În țări în care nu existau probleme, acum, inclusiv guvernele sau prin rețelele de comunicare virtuală, cum nu ești de acord cu retorica oficială, cum ești suspendat, ți se închide contul”, a spus Renate Weber, la „Interviurile lui Cristoiu”.

Pe de altă parte, Avocatul Poporului a subliniat că „lumea pare să fie mulțumită cu această situație”.

Vorbeați de dezbinare. Păi uitați-vă câte raportări fac utilizatorii acestor rețele de comunicare virtuală.

Din păcate cred că s-a ajuns la acel moment în care cu tristețe recunosc că foarte multă lume spune drepturile omului sunt numai alea care mă interesează pe mine, ale mele. În realitate, noi vorbim de o abordare profund egoistă.

Toată teoria drepturilor omului se bazează pe empatie pentru celălalt, pe dorința de a apăra drepturile celuilalt mai ales și abia în subsidiar pe ale tale. Noi am răsturnat această teorie și nu știu cât timp ne va lua să revenim la ceva ce noi am cunoscut”, a adăugat Avocatul Poporului, potrivit sursei citate.

Citiţi şi:
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Sinteză a instrumentelor internaționale care interzic vaccinările obligatorii – ‘Îndrăznește să aperi drepturile omului în timpul pandemiei!’
Un constituționalist acuză guvernul canadian de încălcarea drepturilor omului

 

yogaesoteric
13 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More